Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
slavaplana
 Sad

slavaplana
 Sad

slavaplana
 Sta kaze Statut??

slavaplana
 Odobreno

slavaplana
 Sta jos nije jasno????Ako neko ne razume materiju pa ne moze da vodi udruzenje ili da sedi u U.O. samo da bi se hvalio tom cinjenicom??/za sve nezakonite odluke koje su donosili snose odgovornost i za to neko mora da odgovara!!

Ako predsednik LSS ovo vidi mozda i promeni govor za Skupstinu LSS????HaHaHa

Ovi vode udruzenje mozda i brze u propast nego on LSS?????Nijanse su u pitanju!!!Jaooo

zoranp
 E Slavo, mora da opet lupaš bez ikakvih argumenata...barem tako kažu pojedini znalci i poštenjačine!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavaplana
 Sutra kada budemo tuzili udruzenje i sve odgovorene za nastalu stetu LOVCI ce platiti troskove nastale stete.....

pitace zasto smo tuzili udruzenje.....pitace ko je za to kriv......a MI CE MO IM RECI DA SMO IH PRVO LEPO OPOMENULI DA TO NE RADE PA SU NAM USKRATILI OSNOVNA LJUDSKA PRAVA...onda smo ih tuzili????

A sta smo vise trebali da radimo????

slavaplana
 ika

slavaplana
 ika

slavaplana
 Takodje pred.zbora lovaca i clana U.O. Jovicu Andjelkovica sam uredno upozorio sta ce se desiti.....

slavaplana
 ika

slavaplana
 ika

slavaplana
 ika

slavaplana
 Slede TUZBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PismoSudijaZatvor

slavaplana
 Poslovanje L.U.Pomoravlje Plana ni dan danas nije usvojio N.O. ni za 2012god a ni za 2013god???

I ako je N.O. promenjen na nezakonit nacin mimo odluka sekcija,isti se jos uvek nije sastao na ovu temu???

Ceka da padne sneg?????: Ili Donic pa da posao ne rade dva puta!!!Jaooo

slavaplana
 L.U.pomoravlje Plana ce se obratiti pismenim putem nadleznom Ministrastvu i ostalim relevatnim strukturama jer stalne kontrole i pritisak na L.U. vise ne moze da se izdrzi kako rece Republickom lovnom ispektoru Djuicu sekretar udruzenja Ljubisa Aleksic!!

Republicki ispektor jos nije podneo izvestaj sta je utvrdio kontrolom oko unosa divljeci u udruzenje Pomoravlje Plana za 2012god i da li je to odradjeno u skladu sa zakonskim propisima kao i oko gasenja sekcije Plana i njihove odluke od 28.11. da sekcija vise ne postoji???

Nikako da se odradi i taj deo i da se kompletira Mosina prijava oko unosa fazana i moja na gasenje sekcije nasta su nam celni ljudi u Starom Selu govorili da je ista po zakonu???najgrlatiji je bio pred.N.O. Vulijanac Ljutica???Sacekacemo izvestaj nadleznih organa koji ce reci poslednju rec!!!

Ako je sve ok nema Ljubisa razloga za brigu u udruzenju prijave ce biti odbacene...e ako nije bilo ....tu vam ne mogu pomoci kao ni na nezakonito oduzimanje ptava da glasam i predlazem kao pasivan clan na zboru lovaca od -3.-3.2013god!!!grubo ste mi narusili prava i sad i da 12.03.stavite sporan i nezakonit pravilnik van snage ja od toga nemam nista vec sampretrpeo stetu i dusevnu bol na koju sam Vam ukazivao da istu nikako ne nacinite ali nije bilo sluha!!JA PATIM?

KO JE ZA TO KRIV RECI CE USTAVNI SUD?????Cry

Mnogo me je pogodila ta Vasa odluka i tvoje tumacenje Statuta kao sekretara L.U.???Glavu o zid

tesko da cu moci dalje normalno da funkcionisem???A mozda odem i na bolovanje???Nije iskljuceno jer se lose osecam???

Sta cu kad sam osetljiv????Vrlo tuan

slavaplana
 Veceras je kako cujem od clana N.O.Pere Prvulovica doneta je jednoglasna odluka da N.O. nije stavljeno na uvid poslovanje za proslu godinu i da isti ne mogu da se izjasne bez uvida u izvode zapisnika za proslu a i za preproslu godinu jer nije ni to bilo prdmet kontrole N.O. pa je i odgovornost veca da sadasnji clanovi N.O. prihvate nesto na REC????

Takodje je N.O. kostatovao da je doneti pravilnik o clastvu u SUPROTNOSTI SA STATUTOM I DA GA U.O. na sednici 12.03. MORA STAVITI VAN SNAGE DO DONOSENJA DRUGOG?????

Tim je moja prica koja je pre 5 meseci potencirana oko istog postala TACNA!!posto u predhodnom periodu niko od lovaca sa uplacenom jednom ratom nije zvanicno dobio da mu zbog neizmirenih obaveza PRESTAJE CLASTVO U UDRUZENJU SVIMA SE MORA DATI PRAVO DA GLASAJU,BIRAJU I BUDU BIRANI jer zvanicne odluke U.O. i D.K NE POSTOJE???Nikoga to nije interesovalo i tako smo dosli u situaciju u kojoj smo sada!!

Dug koji se vodi kao dug sekcija tj PRIHOD OD STETE SEKCIJA NECE MOCI TAKO DA SE KNJIZI a ni DA SE DUG PREBACI KAKO DUG SEKCIJA JER SEKKCIJA NIJE PRAVNO LICE,DOBAVLJAC,FIRMA ILI FIZICKO LICE STO JE DONIC POKUSAO DA POKRIJE NEUSVOJEN MINUS U APR-U OD PROSLE GODINE!!!Pitanje je sta je vec poslato APR-u kao proslegodine kad nije prihvacena zamena poslovanja jer su rokovi prosli za to???

Polako dolazimo na sve ono sto sam pisao i pricao ali na zalost posle skoro 2 godine????

za 17.03. je zatrazeno da se u Starom Selu odzi varedni zbor lovaca sekcije Staro Selo na kome ce se svim clanovima sekcije omoguciti da glasaju i da se situacija rascisti kako bi novi clanovi u organima udruzenja poceli ponovo da donose odluke u skladu sa vazecim propisima!!

Ja sam i pored ovih lepih informacija zbog zabrane u nedelju da glasam i predlazem na zboru lovaca koji sam napustio ipaka pretrpeo dusevnu patnju i bol i nisam siguran hocu li moci dalje da se sa lovcima u sekciji Staro Selo vidjam jer su mi osnovna ljucka prava narusena koja imaju i zatvorenici u zatvorima a to je da GLASAJU I BIRAJU???

Ali to je druga prica za dugo mesto???

N.O. je razmotrio i GASENJE SEKCIJE VELIKA PLANA I OLUKE ISTE DA BUDE CLAN L.U.POMORAVLJE PLANA KAO PRAVNO LICE U PRAVNOM LICU STO JE NEZAKONITA ODLUKA!!I to sam vise puta rekao ali u Starom selu zamalo da ugase sekciju i da krenu putem Plane???malo je falilo????

Predsednik N.O. Ljutica Vulijanac treba da se zapita kako je izabran u N.O. i sta je pricao lovcima do sada???Koga je obmanjivao i sta je sve pricao i obecavao????
Bolje mu je da podnese NEOPOZIVU OSTAVKU???
Postenije je????

Nadam se da ce 270 da da svoje vidjenje same sednice N.O. kao clan istog????Odobreno

slavaplana
 Imacemo prilike da vidimo sta ce se dalje desavati u Velikoj Plani!!!!Odobreno

270

270 kaže:
Ne znam odakle ti informacije da će D. Livadica da podrži Donića? U suštini ole Donić nije naj bolje vodio udruženje ali nije jedini krivac, a nije ni loš čovek za razliku od bivšeg predsednika i većeg krivca za sadašnje stanje u udruženju od njega!
Po informacijama koje ja imam D. Livadica će da da svog kandidata za mesto predsednika ali tek kad za to dođe vreme odnosno kad sadašnjem istekne mandat.

Ovo ja napisah dana 22.11.2012. god. na Slavinu tvrdnju da postoji dogovor da lovna sekcija "Fazan" D. Livadica istakne orđa Donića za kandidata za predsednika LU "Pomoravlje" pošto je na nju red da da predlog predsednika za sledeći mandat!

Danas održan zbor lovaca sekcije D. Livadica na kojem je JEDNOGLASNOM odlukom MILUTIN izabran za kandidata ove sekcije za predsednika LU "Pomoravlje" koji će biti biran na skupštini LU 30.03.2013. godine.
Takođe je i staro rukovodstvo ove sekcije dobilo JEDNOGLASNU podršku kao i svi njeni dosadašnji predstavnici u organima LU!!!

Do ovog datuma NO ovog udruženja izvršiće sve provere iz svoje nadležnosti, poslovanja i odluka UO i IO sekcija ovog udruženja i odluke po svim pitanjima sa detaljnim obrazloženjem uočenih nepravilnosti u pisanoj formi dostaviti Skupštini, UO i IO sekcija a čije će sprovođenje biti obavezujuće!

Od 30.03.2013. god. sa novim predsednikom, novim rukovodstvom u LS Plana i nadam se novim rukovodstvom u LS S. Selo svi zajedno za sto na prevazilaženje dosadašnjih problema i unapređenje lovstva, brojnosti divljači i zakonitosti u radu!

Ako hoćeš da se uključiš Slavo izvoli, ali kao član LU a ne iz prikrajka kao dežurni kritičar! jer "Lako je boj voditi na divanu sve čibuk pušeći"
Pozz...! Bye
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!

zoranp
 Slavo fer ponuda, nema šta!Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,049,232 posete www.srbijalov.com