Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: baikal 153

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
baikal 153
Kile_
 Naravno e sadf Milose da li je debilizam ili nije to nije ova tema niti smo strucni...ali po meni ne vidim nista lose pucati na te njihove "srndace" BUck-ove ili kako se vec zovu iz PA sa nekim slugom ili pod kalibrom a oni fala bogu imaju mali milion razlicitih projektila za sacmu i bas projektovanih za srnecu divljac.

E sad to sto kazete da li cev prilikom ciscenja i vracanja u leziste glave... leze ili ne na svoje isto mesto...mislim da savrseno leze i da nema lufta (nebi ni smelo) kada se vrati i stegne misli da je to to... i da kada s eupuca sa optickim nisanom nema tu nekog velikog odstupanja..

A naravno sto kazete na blizinu do 50m , tu ne pricamo o optici nekoj varijable 3-12 ili vece tu su dovoljne male optike 1.5-3x plafon do 6x42 sasvim dovoljno.
A misljenja su razlicita naravno.

Voleo bih da to neko testira. A Da je sina bolja kombinacija bolja je to ne sporim...
Samo 300 i 4x4

nidzamotocross
 Na stranu to oko cevi i vraćanja u pređašnji položaj, mada kod poaluautomatskih sačmarica nikad neće cev naleći savršeno isto kao prethodni put, plus se kod nekih i blago pomera iako bude stegnuta do kraja. Mislim da ne postoji toliko precizna kugla čijim pucanjem će se na meti videti ta razlika u položajima.

Amerikanci uglavnom pucaju iz SLUG ili RIFLED SLUG cevi, što nije klasična sačmara.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Kile_
 https://youtu.be/...

Ali na sini
Samo 300 i 4x4

nidzamotocross
 Kile, pa na ovoj daljini mogao je i kundakom Confused
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Kile_
 Heeh u sali jeste mogao je.ali etoo Smile + sto je pogodak u stomak bzvz.
Samo 300 i 4x4

AcaNik
 Зна ли неко да ли може 155 да се конвертује у 155К?
Ако се не варам механизам је исти. Истина 155К нема шину али ваљда то и није неки проблем да се направи прорез за шину?

AcaNik
 Расклапање МП-155К
https://www.youtu...fRQivXN60E

AcaNik
 http://vk.com/vid...038bb74f59

Pavaroti
 https://youtu.be/...

Aca016
 I? Confused

mrwa22250
 I nista,barem nista bitno.Ja je imam vec 7-8godina i ispucala je ohoho municije raznorazne sa dva ili tri zastoja sa trap metkom(komora nije bila propisno stegnuta).Nisam neki pedantan sto se odrzavanja oruzja tice ali nikad nisam zaranjao pusku u vodu niti je mazao blatom i ostalim go.vnima ali mi se opet obrisao broj sa cevi i nestao brunir u zoni choka.Glava je jos malo pa potpuno bela ali je od Al legure pa nece rdjati za razliku od cevi koja pocrveni cim se malo orosi.Da se razumemo,iznutra je cev jos uvek kao ogledalo i puska funkcionise besprekorno ali zavrsna obrada od 1 do 10,jedva dvojka za prolazSad
Ovi majmunluci i izivljavanje na oruzju-nemam reci komentaraIznenadjen
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

AcaNik
 Тај снимак је био неколико пута само на овој теми ;)

Aca016
 Mrwa Odobreno
Zato sam i pitao jer snima jedino pokazuje kako se NE odnositi prema oruzju i koliko ljudska glupost moze da bude beskonacna...
Znam lika kome je bereta prenocila ladnoj Moravi i sutradan funkcionisala bez greske iako se farba sa sanduka sje*ala skroz mada mozda i ne bi da nije imala maskirnu foliju...
Ja posedujem Benelli ali posedujem i iZ27 iz doba SSSRa koju cuvam kao oci u glavi i kad vidim ovo majmunisanje sa oruzjem povraca mi se...

Pavaroti

Он показује да у екстремним условима оружје ради глатко. У цивилне сврхе нема никакве везе Али у војне је веома важно да нема застој.

Aca016
 E dobro, a sad se vrati na snimak i reci mi da li je oružje odradilo glatko ili je bilo zastoja? Ne razumem

Pavaroti

Aca016 kaže:

E dobro, a sad se vrati na snimak i reci mi da li je oružje odradilo glatko ili je bilo zastoja? Ne razumem

Glatko

Aca016
 Majko mila... Jaooo Jaooo Jaooo

moravac 1
 Glatko...po Ruskim standardimaKolce
srbija

Aca016
 E tako moze ika
Voleo bih da vidim pavarotijev izraz lica kad mu puska ovako glatko odradi dok puca na svinje negde u planincugi Frown

Pavaroti

Aca016 kaže:

E tako moze ika
Voleo bih da vidim pavarotijev izraz lica kad mu puska ovako glatko odradi dok puca na svinje negde u planincugi Frown

Пушка се чисти смећа у води испод 0 степени. Павароти на свиња иде са карабин Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Baikal MP-153 vs MP-155 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 421 02.06.2021. 20:08
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 27
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,482
Najnoviji član: Radovan Dacovic

Poslednje vesti
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС
ОТВОРЕН 16. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Vojo
· 30.05.2026. 09:29

Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,073,414 posete www.srbijalov.com