Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Prepelica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Prepelica
DakiNS

KREC kaže:
I vama ce mecka zaigrati ..............
Nikako da dolete one neke nove prepelice Robija se pojede ziv ,kaze obecao a mogu ga vodati samo po rosnoj detelini nema jos preleta. Ne sekiraj se ako treba ima da u džip upregne onog svog nemca pa da nas vuce do Baca i još posle loviSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

KREC
 Obecao,ko ga tero = ima da gi cekam jos 300 godina pa cu da gi mlavim cim pocne prelet Smile
A moze da vuce i avion u to ne sumljam Smile

DakiNS

KREC kaže:
Obecao,ko ga tero = ima da gi cekam jos 300 godina pa cu da gi mlavim cim pocne prelet Smile
A moze da vuce i avion u to ne sumljam Smile
Znam ga od rođenja (njegovog) jos me nije izlevatio, a i onog Dašu cekam na prepelicama jer je još zimus pala opklada Sale je vec izgubio jos da Daša pukne pa ćemo se lepo gostitiGladanROFLiveli 3

KREC
 ma ne sumljam ja u Robiju nego vidis kako je toplo vreme i zato kasni prelet,taman da bude u fulu 11 Septembra kad sam ja domacin.Al sam odabro datum ;)

Sniper Hunter

KREC kaže:
ma ne sumljam ja u Robiju nego vidis kako je toplo vreme i zato kasni prelet,taman da bude u fulu 11 Septembra kad sam ja domacin.Al sam odabro datum ;)

Gde lovite jer na poljancetu ispred Bele qce!ROFLDasa

Lala
 Prema poslednjim informacijama koje stižu sa terena, uglavnom iz Bačke, izgleda da su počeli preleti, i da su posle kratkog zatišja, lovišta ponovo puna prepelica.
Nema pravila, svi smo mislili da će preleti krenuti posle 01.09., ali evo, sa više strana čujem, da se odjednom, u zadnja 2 dana, u lovištima pojavila velika jata ovih ptičica.
Potvrdjuje se ono što smo pisali, da ako se po jutru dan poznaje, ova godina bi trebalo da bude jako dobra.
Jata ovih preletačica su počela da pristižu, čuo sam da su i domaći lovci, a i inoturisti koji su se zatekli u lovištima prijatno iznenadjeni brojnošću prepelica.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac

Sniper Hunter kaže:

KREC kaže:

Gde lovite jer na poljancetu ispred Bele qce!ROFLDasa

Tamo mogu da love samo paunove, ili vampira ako imaju glogove kolce.Grin
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Evo ovako: posle jutrošnjeg lova na prepelice, svečano obećavam da više neću nikad nikog zavitlavati za promašaje!!!
Neko od gore sve vidi, i sve vrati, tako se i meni vratilo moje zezanje na Zoranov račun, za pucanje kao na svadbi. Očajno sam gadjao, valjda sam bolje gadjao kad sam prvi put pušku uzeo u šake.
Naravno, pominjali su prisutni one lavore i vežbanje gadjanja iz mojih upisa, pominjali su kereću depresiju zbog lošeg strelca, pa lošu municiju, pa da treba da sačekam da se prepelice ugoje, onda ih je lakše pogoditi, ma, pominjali su sve i svašta, to što su pričali to ne mož' čovek da ponovi...
Epilog: kada smo završili lov, vraćamo se do kola, ja malo zaostao, dodjem do kola, a moj auto lepo okićen sa dve velike mašne svadbarske! Ove moje barabe su čitale ovde na forumu zezanje oko mašnice na puški, pa su malo razradili ideju, i uvalili mi na brisače dve mašne, jednu belu i jednu crvenu - morao sam iz lovišta da idem okićen... ma cirkus opšti... Bilo bi veselja, da me je zaustavila policija, onako okićenog, a u kolima umesto svatova ker, puška i jedan nadrndani što gundja na prepelice, na lov, na kolege, na sve živo... Šta bi policajac pomislio, nemam pojma...
Pošto znam da će i ovo banditi da pročitaju, poručujem da ako još jednom vide da ovako gadjam, ja plaćam večeru i piće! Ovakvo promašivanje je valjda moguće samo jednom u deceniji!Siroma
Ubuduće, kada su promašaji u pitanju, Lala ChutMolitva

DakiNS
 Kada idemo u sledeci lov da se ogrebem za iće i pićeROFL. Lalo najbolje da si ćuteo krenula te španska serija neuspeha sada ili izbegavaj lov ili pripremi buđelarSmeko

Lala
 Daki, ako si u prolazu, svrati da vidiš okićen auto!!! Grin
Došao mi pre pola sata prijatelj jedan, nije lovac i ne zna lovačke štosove, video auto, ulazi unutra i kaže 'Šta je, jesi ti to bio u svatovima?' Ja mal' da ga nisam oterao u majčinu!!!! A ne zna čovek...

canis aureus
 ... i šta kaže?!? LAVOR pa lovac ?!?!?

opa opaa veselooKolce
ideeemoVeselo 2
http://www.youtub...6ulXuWXIZA
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Lala
 Ma....Evo, pa se smejte, šta da radim...

DakiNS

Lala kaže:
Daki, ako si u prolazu, svrati da vidiš okićen auto!!! Grin
Došao mi pre pola sata prijatelj jedan, nije lovac i ne zna lovačke štosove, video auto, ulazi unutra i kaže 'Šta je, jesi ti to bio u svatovima?' Ja mal' da ga nisam oterao u majčinu!!!! A ne zna čovek...
Dobro si me setio od sinove svadbe ostala gomila svadbarskih ruža spremiću u auto jedno džakče da se nađe u lovu, jedino mi je ruzmarin u dvoristu mali pa ne smem kidati grančiceROFL

Lala
 Nema veze ako nema ruzmarina, veži mi peškir na pušku, i u redu je! Da budem kao stari svat Stari

chaki
 Lalo jesi li vodio kera kod psihologa posle danasnjeg lova. MOze da se desi da bude izgubljen za lov hehehehe
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Lala
 Ništa mi ne govori, ovo jutros su bili epski promašaji, antologijski!!!
Sačuvaj Bože, još koji put ovako, vraćam i lovnu kartu, i oružni list, kera poklonim da se ne mući pored mene...
Neverovatno šta ja radim, promašaj za promašajem, za medalju, nema šta!

Sniper Hunter
 He he Laki znam sta je u pitanju , nestalo prave municijeGrin

Milos88-Ivanjica
 Nema vise dzebane,a Laki Grin
LOV JE Passrbijaloviveli

DakiNS

Sniper Hunter kaže:
He he Laki znam sta je u pitanju , nestalo prave municijeGrin
Znam to je ona sto se po izlasku iz cevi rasiri tri metra u krug i tako pici sledecih 50 metara , zato si ti tako pogadjao zbog Sniperove municije , pa mogao si i sa boka pucati kao DOK HOLIDEJROFL

chaki
 Sad cu ja malo da branim Lalu hehehe

http://www.youtub...re=related

i nastavak

http://www.youtub...U&NR=1
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,404,459 posete www.srbijalov.com