Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Breton

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Breton
Hunter forever
 Bas mi je drago zbog lakija,spiki i daki sve najbolje.
marka Engleski poenter marka

spiki
 Pa kolege naj novija fora je konzumacija sljiva. Nemozes ga odvojiti od drveta sa sljivom,izgleda da mu sljivka odgovara,samo da nepredj u hroniku.

Lala

spiki kaže:
Pa kolege naj novija fora je konzumacija sljiva. Nemozes ga odvojiti od drveta sa sljivom,izgleda da mu sljivka odgovara,samo da nepredj u hroniku.

Probaj da ga staviš pod krušku, možda će mu još više pasovati!!! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

spiki
 Nevredi Lalo Kruska se obatalila,mozda bi pasovala Dunja?Pas

Lala
 Ma svejedno koja je voćka, sve dok ne počne da konzumira voće u tečnom stanju! Grin

DakiNS
 Laki
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskodugousko

DakiNS kaže:
Laki

Daki,zaista ne znam kako si uspeo da se odvojis od medvedara Lakija,malisaPas je kao igracka.
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

DakiNS
 Ja sam moga Zika dobio na poklon, i toliko mi je radosti pruzio a i zdravlja jer mi je u to vreme holesterol bio nenormalno visok, posle sest meseci kako je Zik dosao kod mene odem na kontrolu i holesterol normalan a nisam drzao dijetu ni pio lekove ali sam se njemu vise nasmejao za tih sest meseci nego od rata na ovamo. Pa red je da tu srecu koju pruza breton podelim i drugimaPas

duskodugousko
 Daki,pravi si!ikaBravo 2
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

spiki
 Hvala prijatelju!B)

DakiNS

spiki kaže:
Hvala prijatelju!B)
Spiki nema sta da se zahvaljujes ja mogu da budem zahvala bogatiji sam za jos jednog prijatelja a to se novcem ne moze kupitiBye

Robija
 usao sam

DakiNS

Robija kaže:
usao sam
Sad malo izadji pa ponovo i tako redom pa jel te moram sve ucitiROFL

Lala
 Najbolje kad štrapacira Grin

Hunter forever

DakiNS kaže:
Ja sam moga Zika dobio na poklon, i toliko mi je radosti pruzio a i zdravlja jer mi je u to vreme holesterol bio nenormalno visok, posle sest meseci kako je Zik dosao kod mene odem na kontrolu i holesterol normalan a nisam drzao dijetu ni pio lekove ali sam se njemu vise nasmejao za tih sest meseci nego od rata na ovamo. Pa red je da tu srecu koju pruza breton podelim i drugimaPas

B) B) B) B) B) B) B) B)
marka Engleski poenter marka

spiki
 Spiki i Laki Smile

spiki
 Laki u travi Smile

DakiNS
 Al ga uturi Spiki svaka cast ja nikako da uturim nesto me nece mozda zato sto je ovaj moj kao knjiga pa teze ulazi

spiki
 Sam zbijaj Daki zbija uce!!!ROFL

DakiNS
 Momci da vam se pohvalim, evo drugi lov posle dve godine da nije lovila moja Aka jos bolja, teren je bio povelik ona je pretrazivala tako da je isla 20 do 40 metara ispred mene i toliko u svaku stranu konstantno radeci petlje i to perfektno, lovocuvar (Yayara to mu je nadimak) odstrelio prepelicu koja je pala u soju na desetak metara, doveo sam je do ruba soje i poslao po aport za neku minutu se vratila sa prepelicom a da uopste nije videla gde je pala. Nju sam prvo zbog teranja a kasnije zbog mog Mrvana zanemarivao i tek sada sam se uverio koliko u njoj ima kvalitete, zbog gradnje kuce nisam je uopste obucavao jednostavno dosla je u nezgodno vreme, ali to sto nosi u genima to je pravo bogatstvo, ove sezone ce se bogami naloviti a i ja sa njom naloviti i nauzivati, nisam ni znao koje blago imam sada mi je tek u potpunosti jasno zasto je Mrvan bio vrh. Nije mogao ni biti drugaciji kada su mu roditelji takviPas

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,753,693 posete www.srbijalov.com