Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU Bojnik

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU Bojnik
Lala
 Na predlog člana bturjane.

bturjane kaže:
s obzirom na vrlo krupna desavanja u LU Bojnik iz Bojnika pitam jel moze ovo kao tema

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

LU Aleksandrovo
 Dajte malo podataka, delikatnih, normalno.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

bturjane
 pa da krenem redom,preskocicu upoznavanje jer taj opis ima na LSS,krajem februara odrzana je godisnja skupstina (tj. jedina koja se kod nas i odrzava)i na njoj pored ostalog uz usvajanje novog statuta raspisani su i izbori na svim nivoima u LU.Pa kao i uvek kod nas Srba tad krecu svi problemi,pocinje izborna kampanja i sve ono sto moze da krene u korist nase stete tj.lovaca krenulo je .Od tog momenta mi prakticno nemamo,osim na papiru udruzenje ili kako se vec sad to naziva. Od pocetka su se lovci podelili u dva tabora na one koji su uz dosadasnjeg predsednika i njegove piune i na one koji smo protiv njega iako mozda nemamo licno protiv njega nista nego protiv njegovih dela i postupaka u LD-u samim tim smo protiv kao najljuci neprijatelji.Ne lezi vraze krece najprljavija kampanja za predsednike sekcij ali manje vise nego za delegate u skupstini,pa to sve ide dotle da recimo u jednoj sekciji ima 10 clanova a njih dvojica koji su bisseg predsednika puleni sednu i napisu zapisnik sa sastanka kao da ih je bilo svih 10 prisutnih i jos falsifikujuci tudje potpise i jos potpisu te zapisnike.Pa sad to policija razresava ali to kao i obicno ide mnoooooogo sporo.Da se vratim nekom redosledu u nekim sekcijama ima duplih zapisnika jedna struja napravila svoj druga svoj,ali dodje vreme pocetkom maja i zakaze se konstitutivna skupstina a na njoj ono najgore sto moze covek da uradi nekim slepilom vlasti bio je cak i predstavnik LSSa ali ko bre njega pita kad dosadasnji predsednik kaze ma ko je on i sta je on ja ga nisam zvao i ne poznajem ga ja sam ovde bog,sta reci vec vidite kojom stranputicom ide ova prica,i tako mi posle duze rasprave i ubedjivanja da to nije ni po zakonu ni po novom statutu pocinjemo da pricamo zidovima jer bivsi predsednik kaze da i ako su u 5 sekcija nevazeci zapisnici sa sastanka sekcije to nije bitno i da mogu da glasaju samo oni kojima je on poslao pozive za skupstinu tj.njegovi dupelisci.Onda mi kao i svi civilizovani ljudi i lovci napustimo sednoicu i on nakon naseg odlaska izabere sam sebe za boga uu za predsednika iako je vec dva mandata pregazio ali sad je novi statut pa moze ponovo,da pojasnim to je isti onaj predsednik koji je preko noci kolegama pomogao iz smederevske palanke oko onih famoznih fazana kad je za razliku doticni kupio stan 1999 al to je sad manje bitno e pa kad se vec i izabrao za boga sad i da pocne da odlucuje o ljudskim sudbinama jer ko bre ti lovci i ko njh pita za sta,kao sto jedan inspektor postavi pitanje a sto se svi guraju na tu funkciju kad je ona volonterska a iz pozadine se zacu pa zbog italijani i evrici,a to je vec druga prica od hiljadu kad su neki "lovci"postavljali elektronske vabilice da bi ujutru italijani mogli da love pa ih neko prijavi pa ih policija navata al je doticni predsednik i inspektor u sup-u pa od svega toga ne bese nista normalno mora zarad visih evrica tj.interesa da brani svoje sluge.E onda krecu odluke revansistickog karaktera prema nama da ko nema prebivaliste na teritoriji SO Bojnik placa trostruku clanarinu pa neke imaginarne prijave protiv clanova za lovokradju i njihovo iskljucenje od strane novoformirane disciplinske komisije a clanovi su prvoborci bivseg predsednika onda na funkcije se postavljaju ljudi koji nemaju polozen lovacki ispit e sad krecu u akciju i pripadnici MUPa i svi oni koji su davali neke izjave i krivotvorili tudje potpise idu na saslusanje ali posto je istraga u toku o tome samo toliko mogu da kazem, idemo dalje nelegano izabrani predsednik i dalje radi na svome ustolicenju pa onda uzima pecat udruzenja kod sebe priznanice takodje i krece u osvajanje preostalih teritorija,uclanjuje nove clanove koji samo imaju dozvolu za pusku niti su kad lovili osim lovokradje niti su kad bili bili lovci ili clanovi udruzenja,on ih uclanjuje preko noci,a na racunu para nema pa nema i to strateski u onim sekcijama gde je prvobitno bio u manjini i odmah zakazuje nove izbore sa vecinskim"clanovima"i normalno bira svoje ljude za delegate jer je to bitno glas u skupstini a za to vreme niko niti placa clanarinu niti oni koji su platili neku ratu znaju sta da rade i gde ce sve ovo da izadje,ovaj postupak je vec uspesno izveo u tri sekcije.Ja bi ovde privremeno stao sa pricom a vi kolege procitajte i ja cu pokusati da odgovorim sve sto budem znao samo da napomenem da nas koji smo rodom iz bojnicke opstine a zivimo drugde i koji imamo zemlju u posedu na toj opstini nas ima oko 150 i sta cemo sad neznam a lov se blizi pocetku e za sad od mene toliko 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

zoranp
 Kolega bturjane dobro došao u klub "Boraca protiv vetrnjača" Bye

Šta reći osim da je sve već viđeno u mnogim LU-a, ali nažalost samo nas nekolicina ima hrabrosti da javno istupa, mada nam je nažalost mala vajda od toga!!!Cry ..normalno po meni je najveći krivac za to država koja je izgleda toliko nezainteresirana za rešavanje stanja u lovstvu!!!...a kad još čovek pročita da je predsednik vašeg LU i lokalni "šerif", pa nije ni čudo da se neboji da radi takve stvari!!! Ima tu sa njim, siguran sam jedna jaka ekipa koja sve ye.e i rastura, jer su jaki i imaju dobru zaleđinu zbog ko zna kakvih usluga ili zbog "domaćinskih" lovova onako na "mule"Angry kojekakvim moćnicima!!! Ista priča, ista država, isti model muljanja i anarhije i nažalost opet obični lovci su koleteralna šteta!!! ....OJ SRBIJO PROBUDI SE DOK JOŠ IMA IMALO NADE !!!!!!!!!!!!MolitvaMolitvaMolitva

MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

kelt
 QQ sta drugo reci, a da ides negde drugde da lovis bila bi ti slicna pricaPalica
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

LU Aleksandrovo
 Sve je to posledica onog nesrećnog zakona iz 93. i sprovedene centralizacije, što se sada većini udruženja obija o glavu, pa tako i vama. Koliko zaključujem teško će se tu nešto bitnije menjati, jer najteže je ljudima uzeti vlast a vidi se da je jaka čim donosi odluke o različitim članarinama tako da ispada da niste svi isti kao članovi, neki manje neki više vredni, au majku mu dokle smo mi srbi sposobni da dobacimo, to ni sam bog ne zna.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

nidzamotocross
 Realna prica kolega... Sad Meni je opstina Bojnik relativno blizu, znam da su polja bogata jarebicama, i veoma dobra za treninge pticara pa mnogi ljudi iz Leskovca tamo vode, isprobavaju, i treniraju pticare, cuo sam i da je bogata zecom... Skoro sam isao na neku farmu ovaca pored Bojnika, i covek nam ispricao kako je odstrelio vuka i da oni i dalje napadaju njegove ovce dok su na ispasi, video sam ogroooman broj grlica i golubova, i cuo sam da ima mnogo dobrih pasa gonica na tim prostorima... To je moje znanje o ovom regionu.... 
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

matrix23
 Stara prica svima, dobro poznata , samo me cudi bturjane , sto se iscudjavas sto taj vas nema problem zbog prisustva predsednika LSS ,pa takvi su i njega izglasali ,on takve i voli u protivnom bi im uskratio podrsku . Zivis u lebanu I znas sta se tamo desava . Tom vasem samozvanom prvi su oni pritekli na cestitanje ,zajedno sa onima sto postavljaju vabilice, a ti znas koji su.

bturjane
 ma najveci problem je to sto se skoro sve zna i niko nista ne preduzima po sistemu ma boli te q... cuti i lovi sve sto mrda pusti ih u p.... m.......pa dokle bre vise prosle godine znam masu ljudi koji nisu ni vidli zeca za fazana da i ne pricam za poslednje 5 god video sam 3 komada kad pitas gde su pare i obavezan deo od 30 %za obnavljanje divljaci ko da sam im prstom u oko dirnuo potrosilo se na plate na rezijske troskove itd pre dve ili tri god bilo organizovano brojanje divljaci al pazi na kom terenu u komercijalnom delu lovista a najveci fazon na jutarnjoj prozivci kojoj je prisustvovao i lovni inspektor iz Nisa dele se odstampani listici za popunjavanje prilikom brojanja ja uzmem papir i olovku kad tip evo ti i ovaj papir ja otvorim i pogledam kad oni napisali koliko treba sta od divljaci da upisem nebitno sto od toga nista necu ni videti znaci ne mogu da verujem,dalje,nesto mi se razvezao jezik ko gonicu po lisicu,prosle godine je platilo lov oko 370-380 lovaca kad odem ja po lovnu kartu kaze nema sto pa nisu poslali iz lovackog saveza ja ne budem lenj potegnem neke veze i dobijem informaciju iz saveza da je moja lovna karta poslata i da im nije jasno kako nema i jos se ispostavi da je za lovnu godinu umesto za 380 lovaca izdato iz saveza 118 lovnih karata lepo donde ne samo sto pravdaju pare preko nekih fals papira nego i od saveza otimaju ne prijavljuju lovce a parice u dzep ali sam im provalio sistem posalju neki mali spisak i plate lovne karte i normalno dobiju e sad kod nas najmanje 60% lovaca i ne uzima i ne trazi lovnu kartu pa tako oni umesto da upare lovne katre pod brojevima sa spiska lovaca oni ko bude trazio lovnu kartu izdaju mu ko zna ciju i pod cijim se imenom vodi u LSSu tako je i moja zavrsila kod nekog ko pojma nema o tome ja im pokazem da znam sta rade kad oni pa sta sad oces da se zbog tebe zatvori loviste cuj ZBOG MENE pa nisam ja taj ko uzima tudje pare bre alo vi muljate kad oni ajde cuti i lovi ko te dira sto je pa to bitno i tako ja bez lovne karte ido u lov bez problema opet kazem ovo je jedna od hiljadu prica iz LU Bojnik STO JUZNIJE TO TUZNIJE 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Lala
 Hahahahahaha, ovo je vrh!!! Šta kaže: 'ćuti i lovi, ko te dira, i ko te pita za lovnu kartu'?!?
Brojanje je još veselije: upiši koliko ti kažemo, i ne talasaj!
A ova igra sa brojem lovnih karata (380 : 118), pa Kraljević Marko je išao po sistemu 'pola pije, pola Šarcu daje', a ovi ni trećinu ne daju!!!
Pa eto, pošto znam da ljudi iz LSS, i iz ministarstva, i ko zna ko još, zavire ovde, i da čitaju forum, valjda će neko reagovati.
Kontrola rada nekog LU se može vrlo jednostavno sprovesti, samo ako ima volje.

zoranp
 ...a Lalo znajući sve nadzorne organe ove države teško da će iko išta čeprkati po ovome što kolega piše!!! Već sam pisao da je kod nas (evo skoro i punogodišnji ) VD predsednik javno kaže da smo mi neki krivi što smo se bunili, za to što sada moramo imati nosioce dozvola!!!!...pa to je ljudi tuga , sramota i bruka kako se ljudima laže i kako se sa njima manipuliše!!!...opisao sam taj događaj, pa da se ne ponavljam...a ovi "jarani" koji su lovci po sistemu " ne čačkaj kad te niko nedira" su ustvari i glavni krivci za stanje u lovištima i za sve ono što nam se dešava u lovstvu, jer su upravo oni glavna podrška lopovima i manipulatorima!!!....a sve za KILU MESA!!!Cenzurisanopuc puc
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

bturjane
 Lalo a ta gospoda iz LSS njih jurim skoro godinu dana pogotovo onog "naseg"pravnika ali on je zauzet vrlo ili je tek dosao s poslovnog puta verovatno sa jednim nasim bivsim predsednikom koji je neobavesten i nije upoznat sa slucajem pa je najbolje da se javim u ponedeljak ili u petak pa tako sve u krug jos od preprosle godine u vezi lovnih karata a sto se kontrole tice pa ko da kontrolise kad prde u istu tikvu sto napisa jedan kolega takvi im i trebaju jer ih oni i biraju u savezu sve to oni iz saveza znaju ali se prave ludi jer im tako nesto i odgovara a zasto pa zato sto sve prodadose pa ce tako za dve godine i LU da se privatizuju o tome se ovde radi i to je poenta cele price zato su i novi statuti homologizovani sa evropskim zakonima o lovstvu i zato su sad LU presla u udruzenje gradjana da drzava sto vise ubrza proces prodaje tj.privatizacije 70% svog udela, da ce biti bolje nece samo jos gore jer se sve mora unistiti da bi to neki tajfun kupio za bagatelu i saku evrica a onda komercijalizacija ko ima da plati ce da lovi ko pita sirotinju sta voli a sta ne pa i ovo oko lovnih karata da ih izdaje ko hoce samo govori u prilog ovome sto sam napisao 

Lala
 Bturjane, ne znam koliko se sada savez uopšte pita. Po novom zakonu o divljači i lovstvu, i po zakonu o udruženjima, nadležni su ministarstva poljoprivrede i državne uprave.
Sve ovo što si napisao, smo pisali odavno, i izražavali sumnju u ishod celog ovog procesa. Hoću da verujem, da je država spremna da reaguje, i zaštiti svoju imovinu (lovišta i divljač), od neodgovornog upravljanja ili nezakonitih radnji.
Mislim da bi sa ovim informacijama koje imaš, i ako imaš dokaze, ipak treba da se obratiš inspekcijskim službama, ali ne telefonom, nego pismeno.

Sremac75
 Isti recept, iste želje kao i u LD "Jelen" Bačka Palanka.
Neverovatno je kako ti ljudi uvek nađu način da se reše onih koji postavljaju nezgodna pitanja (matična društva, trostruka članarina)!

I da citiram kolegu Zorana :
"....a ovi "jarani" koji su lovci po sistemu " ne čačkaj kad te niko nedira" su ustvari i glavni krivci za stanje u lovištima i za sve ono što nam se dešava u lovstvu, jer su upravo oni glavna podrška lopovima i manipulatorima!!!....a sve za KILU MESA!!!"
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

bturjane
 potpuno se slatem lalo da su sad nadlezna ministarstva poljoprivrede i državne uprave,upravo je to ono sto su i hteli da savez postoji na papiru a da drzava raspolaze imovinom tj.prodajom kad za to dodje vreme a sto se tice inspekcijskih sluzbi one su upoznate sa svim nisam ja sam u ovoj stvari fala bogu ima nas jos koji mislimo svojom glavom i nedamo da nas gazi neki neki tamo samozvani predsednik ali niko nista od nadleznih ne preduzima jadna je ova drzava su kad takvi ko ovaj nas inspektorcic jaci od drzave jer ima tu i zaledjine ko sto neki kolega napomenu normalno zaduzene u nekim domacinskim lovovima jer ko bi normalan mogao nekom takvom da dozvoli deponovanje potpisa u privrednom sudu u Leskovcu spominje se tu i neki sudija koji je dolaziu u lov na svinje na Radanu kad bi policija radila svoj posao nista od ovoga se ne bi desavalo a posle nije nego sto su optuzeni za organizovani kriminal nisam pravnik ali ako postoji organizovano udruzivanje zarad izvrsenja krivicnog dela to jeste ORGANIZOVANI KRIMINAL jos u ovom slucaju na stetu drzave 

matrix23
 Tacno,LSS se ne pita sada ali tako je bilo i kad su se pitali pre ovog zakona , imali su ovlascenja kao lovna inspekcija , a problem cuti i lovi kad te niko ne dira nije od juce. LSS se nikada nije distancirao od takvih samoproglasenih predsednika vec ih je zdusno podrzavao a taj prepametni pravnik g.V.... ih je savetovao kako da se sami proglasavaju za predsednike izigravajuci zakone , ali zauzvrat moraju biti na usluzi predsedniku LSS kad mu bude zatrebalo , onda ni lovne karte ne moraju da placaju . Ako ih neko nahvata LSS ce ih ponovo zastititi izdajuci im lovne karte retroaktivno za prethodnu godinu ,a papire ce antidatirati ne sekirajte se, to su uradili u Lebanu 2009. Lovna inspekcija takve stvari nesme kontrolisati dok ne dobije dozvolu od glavnog koji je opet njihov,a policija jer su ti samozvani opet njihovi , ili su njihovi drugari. to je prica dragi borci protiv vetrenjaca. O staje nam samo da se nadamo da ce mo i mi i drzava postati ono sto trebamo biti a do tad ko pretekne . Naravno ovim ne zelim da kazem da se ne trebamo boriti protiv skotova koji su sjebali sve sto se sjebati moglo ali im je malo i to zarad svojih bolesnih ambicija.

Pravilo Foruma je da se predstaviš na temi "predstavite se" ili na profilu, pre uzimanja učešća u diskusijama!
Sledeći upisi, ukoliko se ne predstaviš, će nažalost biti brisani!
Srbijalov Admin Tim!*

Sremac75
 matrix23 B) razumemo se!

Ipak pravilo foruma je da se prvo predstaviš na temi predviđenoj za to!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Sedi di si ni za di si nisi. Tako ispada dase treba ponašati.Ubiše nas u pojam pa više verujemo njihovom lažima nego svojim očima. Na svu sreću ili žalost postoje još pošteni ljudi ali po BP oni su samo za odstrel.Zbunjen
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 DakiNS ZivioRodjo
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp

DakiNS kaže:
Sedi di si ni za di si nisi. Tako ispada dase treba ponašati.Ubiše nas u pojam pa više verujemo njihovom lažima nego svojim očima. Na svu sreću ili žalost postoje još pošteni ljudi ali po BP oni su samo za odstrel.Zbunjen

Zemo ima u BP i kapitalni veprina koji nisu baš laki za odstrel, a bome ni ovi lakši nisu ništa manje žilaviGrin!!!..."tvrde kože", a oštrih kljova, bojim se da bi neki derani mogli biti pocepani!!!!ROFLKalanjikovUpsDimTri prsta 2...nije baš sve opozicionare lako odstreliti, pa tako ni nas nekolicinu u BP-i !!!..SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!!Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,787,417 posete www.srbijalov.com