Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: "Vojvođanski lovac" doo

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
"Vojvođanski lovac" doo
Sremac75
 Čuo sam da je jedan eminentni magistar iz Bačke Palanke, nakon našeg pisanja o načinu rada "vojvođanskog lovca" doo počeo da vrši pritisak na lovce koji su FIKTIVNO lovili preki "Vojvođankog lovca" doo, da u što kraćem roku izmire svoje obaveze prema "VL"doo.

A nastupio je sa rečenicom : "Ovi su opet počeli da seru po forumu, gledaj da to bude plaćeno!"
E sad, na šta je tačno magistar mislio ne znam, i da li su to neko s..nje na Forumu čitala gospoda iz navedene renomirane firme ili samo eminentni magistar...ne znam!Hmmm
Ne znam ni gde su se našli prozvanima!Hmmm
Nije valjda sve napisano istina?Hmmm
Ali, da čitaju...čitaju!VebanjeSmeko

Magistre, magistre, ne priliči ti takav rečnik!
Ipak si ti magistar, a padaš na tako niske grane da komentarišeš pisanje nekih budala na forumu!
Izgleda da su te najbliži saradnici intelektualno unazadili, što nije ni čudo!

I još nešto magistre, mi nismo ni prestajali da vršimo veliku nuždu po lopovima, lovačkim kriminalcima, zabludelim državnim službenicima, koristoljubivim lovačkim funkcionerima svih nivoa vlasti.....i ostalim zlotvorima u našem lovstvu!

Ali opet ne znam gde su se, i čime, neki našli prozvanima!Hmmm
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Auh, majku mu, pa posle onog majskog pitanja 'Šta to serendate po internetu?', izgovoreno od strane jednog doktora nauka, sada i neki magistri slede taj pravac u komunikaciji? Prisno oslovljavanje, valjda?
Dobro je da nismo upisivali postdiplomske, vidiš kako se rečnik u komunikaciji 'obogaćuje'.
Sremac, gledaj to sa vedrije strane: barem ćete konačno naplatiti kintu, koju vam duguju! Kao glavni argument za naplatu duga, se pominje pisanje na ovom forumu? Nije loše, uopšte! Možda nam uplate neki % od naplate! Grin
A jel to neko možda radi honorarno, kao agent za naplatu, za VL (odnedavno su agencije za naplatu dugova legalizovane?)? Ili radi samostalno, možda, ne daj Bože, obavlja delatnost naplate dugova neregistrovan, 'na crno'?
Za pominjani VL se ne sekiram, oni će svoje naplatiti, na ovaj ili onaj način. Nešto mi u pameti, npr., još uvek oni GPGL, koje su radili za pojedina LU, iako je bilo rečeno da će to raditi LSV, pa odjednom izroniše GPGL, overeni pečatom VL, a potpisanim od strane radnika LSV! I to je prošlo?!? Tako računaju valjda, da će i 'ovo' proći?

Zamišljeni telefonski dijalog:
- Pozdrav, Sremac, šta se radi?
- Ništa spec., Lalo, evo serem na forumu. Kod tebe?
- Slično. Čitam upise i serendam po internetu.

Napomena: ni jedan od učesnika ovog zamišljenog dijaloga nema titulu ni dr. ni mr.
Izrazi korišćeni u zamišljenom dijalogu nisu korišćeni u stvarnosti, te izraze su koristili pojedini nosioci akademskih titula, kada pominju naše pisanje. Hvala na pažnji.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 A što ja volim kada njima smeta što smrdi...... nemaš pojma!
VebanjeVebanjeVebanje
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac

Sremac75 kaže:
Čuo sam da je jedan eminentni magistar iz Bačke Palanke, nakon našeg pisanja o načinu rada "vojvođanskog lovca" doo počeo da vrši pritisak na lovce koji su FIKTIVNO lovili preki "Vojvođankog lovca" doo, da u što kraćem roku izmire svoje obaveze prema "VL"doo.

A nastupio je sa rečenicom : "Ovi su opet počeli da seru po forumu, gledaj da to bude plaćeno!"
E sad, na šta je tačno magistar mislio ne znam, i da li su to neko s..nje na Forumu čitala gospoda iz navedene renomirane firme ili samo eminentni magistar...ne znam!Hmmm
Ne znam ni gde su se našli prozvanima!Hmmm
Nije valjda sve napisano istina?Hmmm
Ali, da čitaju...čitaju!VebanjeSmeko

Magistre, magistre, ne priliči ti takav rečnik!
Ipak si ti magistar, a padaš na tako niske grane da komentarišeš pisanje nekih budala na forumu!
Izgleda da su te najbliži saradnici intelektualno unazadili, što nije ni čudo!

I još nešto magistre, mi nismo ni prestajali da vršimo veliku nuždu po lopovima, lovačkim kriminalcima, zabludelim državnim službenicima, koristoljubivim lovačkim funkcionerima svih nivoa vlasti.....i ostalim zlotvorima u našem lovstvu!

Ali opet ne znam gde su se, i čime, neki našli prozvanima!Hmmm

Sremac druže tebi stvarno sve smeta.Angry Pa šta onda ako jedan magistar upotrebljava "narodski" rečnik?Njanjanja Dobro, doduše mogao je da se izrazi malo blaže, recimo seruckaju ili kenjaju po forumu.Comp Ali ako je čovek magistar, pa nije lektor Srpskog jezika.Pravilo A možda i jeste? Da nije to drug kolektor? Jednostavno čovek se uzrujao što je možda uhvaćen u nelegalnim radnjama pa po starom srpskom običaju lepo sočno i slikovito dao svoje viđenje situacije.Histerian
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Sremac75 kaže:
A što ja volim kada njima smeta što smrdi...... nemaš pojma!
VebanjeVebanjeVebanje
E Sremac od svog dupeta se ne mozes odmaci ako si nesto za,rao kad tad time ce te oblepiti, e da su ti vajni *AKADEMSKI GRADJANI* barem malo ucili zivotnu skolu naucili bi da cast i postenje su najvece tekovine civilizacije i najvrednije obelezje covekaika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Eto sad na kraju ispadošmo i seronje!!!ROFLROFL...ali bolje da smo i seronje,nego da smo nedaj Bože lopovi, manipulatori, lažovi, lažni funkcioneri, umišljeni diktatori, izdajice, prodane duše, itd, itd!!! ..ŽIVELE SERONJE!!! SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU!!!Kalanjikov
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

slavaplana
 POLAKO SA TO PLACANJE!!!!!ROFL

DakiNS

slavaplana kaže:
POLAKO SA TO PLACANJE!!!!!ROFL
SAUITJROFL

Sremac75
 NAGRADNO PITANJE!
Šta mislite koliko vredi posao snimanja i obeležavanja granica lovišta u Vojvodini, koji je Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, kao povereni posao od Ministarstva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, poverio LSV-u???
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 Moze ono vruce ladno eto da kazem 2 miliona

Lala
 Čekaj, koja je ono granica vrednosti nekog posla, za koji se mora raspisati tender?
Ja nešto kontam, da bi vrednost ovog posla mogla biti manja od te granice, jer tendera nije bilo, barem nije objavljen na sajtu PSPŠV, ja gledao, nisam našao.

stane

Lala kaže:
Čekaj, koja je ono granica vrednosti nekog posla, za koji se mora raspisati tender?
Ja nešto kontam, da bi vrednost ovog posla mogla biti manja od te granice, jer tendera nije bilo, barem nije objavljen na sajtu PSPŠV, ja gledao, nisam našao.

Kažu da je plaćeno avansno.
Uzgred budi receno Lalo ti si nešto debelo zaebao tamo u Aleksandrovu. Eno ti prijatelja Culeta na loristu, sad tamo propagira cepanje udruženja. A što je interesantno, vrlo mu smeta što se osnivaju novi savezi, da se savez cepa to mu nije pod kapu a da on tamo pocepa udruženje i da napravi seosko to je u redu. Ja mu želim da mu se i lovne grupe podele i osnuju svoja udruženja, po ulicama (ima četri ulice plus dve popreko).

zoranp
 Moja cifra 3 500 000 komada dinara!!!Hmmm

Stane što se mene tiče i neka ga tamo!!!Grin...jer ipak cucić je bilo dovoljno!!!ROFL
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 E ako je avansno, onda je to druga priča!
Ja nešto kontam da bi to onda moglo biti negde oko 2.500.000,oo dinara, ali samo ako je uplaćeno početkom godine!
Možda i grešim....Hmmm
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 Nešto mi se čini da će narednih dana u ovoj renomiranoj firmi biti vruće!Hmmm
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS

Sremac75 kaže:
Nešto mi se čini da će narednih dana u ovoj renomiranoj firmi biti vruće!Hmmm
Sremac sto im kvaris godisnji verovatno su kod Culeta na odmoru lovno i rekreativno SLAVLJENICKI, a posto Cule voli da šora uz vetar ostaje sigurno popišan

Lala

stane kaže:

Uzgred budi receno Lalo ti si nešto debelo zaebao tamo u Aleksandrovu. Eno ti prijatelja Culeta na loristu, sad tamo propagira cepanje udruženja. A što je interesantno, vrlo mu smeta što se osnivaju novi savezi, da se savez cepa to mu nije pod kapu a da on tamo pocepa udruženje i da napravi seosko to je u redu. Ja mu želim da mu se i lovne grupe podele i osnuju svoja udruženja, po ulicama (ima četri ulice plus dve popreko).

U pravu si, tačno je potpuno: zayebao sam sebe, što sam otišao. Drugog nikog.
Lažem: i mog Kastora sam zayebao, jer je mučenik na pravdi Boga proveo 4-5 sati u kolima, a da nije ni potrčao po strnjiki.

Sremac, ti kao pravnik, a u meteorologe otišao? C c c c c.... Bolje da si lovišta merio...
Da neće biti nekih padavina, mslm, da padne lova na ime onih dugova za komercijalni lov? Šta kaže radarska prognoza, lova na vidiku ili ne?

Sremac75
 Confused
PraviloPraviloPravilo
Palica

chaki
 Bordzije su mala deca 
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.

DRUGCRNI
 ha,ha,kakvi tekstovi.Bravo,moram da priznam da me ovi dijalozi podsecaju na jutarnji program b 92,gde ona dvojica voditelja na zadatu temu prave haos ranom zorom.Imate talenta,nema sta, puni ste raznoraznih stilskih figura i milina je ovo citati pretpostavljam da za iznete tvrdnje posedujete adekvatne dokaze.Ako to nekoga uopste zanima,do tad,sta reci sretno sa pisanjem uz vetar.Ali,dobro je da postoje ljudi poput vas koji jasno i glasno kazu neke stvari,to je odlicnoB)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,774,924 posete www.srbijalov.com