Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov predatora uz pomoć mrciništa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov predatora uz pomoć mrciništa
Kile_
 U okolini klanice neke vece nema.mesare da ali nema tu sta da se iskoristi ili uzme.prosle godine sam pitao na jednoj farmi svinja gde imaju nedeljno uginicu svinja ali animalni optad unistavaju...kaze nece da daju jer nemaju sigurnost odnosno da se ne bi desilo da neko napravi kobasice od toga...bukvalno mi tako rekao covek...
Samo 300 i 4x4

tomo vrbas
 Nema ti druge nego da po selu razglasis da kada nekome krepa prase ili nesto od krupne stoke odnosis za dz mozda te i neko zovne da ga ratosiljas crkotine!

mrwa22250
 Stize i svinjokolja,a nema boljeg materijala za mrciniste od iznutricaOdobreno
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Podunavac
 Za primamu predatora je veoma dobra i bela riba, koje ima u izobilju na svim vodama. Jedino je problem što nije dostupna po niskim temperaturama. Ali zato postoji onaj recept sa usmrdelom ribom u flaši, koji može da se napravi u kasno leto ili ranu jesen, a koristi preko zime.
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 Sad mi je malo kasno za pecanje ali mogu da kupim ribu.a to riba u flasi, izmelje se cela riba i stavi se u flasu i na sunze zar ne?
Samo 300 i 4x4

Podunavac
 Da. A ako je dovoljno sitna da prođe kroz grlić flaše ne mora ni da se melje. A može da posluži i kanister sa većim grlićem. A u zimsko doba može da stoji kraj izvora doplote pošto od sunca nema mnogo vajde. U kotlovnici npr.
Tri prsta 2Kolce

nidzamotocross

mrwa22250 kaže:
Stize i svinjokolja,a nema boljeg materijala za mrciniste od iznutricaOdobreno

Odobreno

Svinjska koža probivena kocem da je ne odvuku je po meni najbolje (bar se tako meni pokazalo). Najbolja osobina kože je što jaaaako dugo traje. Iznutrice nestanu posle prve noći. Šta sve nisam probao, ali to prokopa i zemlju okolo, najviše lutalice to rade preko dana. Jedino izbetonirati mrcinište. Confused

Podunavac, ja sam čuo mnogo reči hvale za eliksir od ribe. Sve što sam uspeo je da uništim par lovačkih rukavica jer ih je nemoguće oprati posle onog smrada. Ništa nije došlo na to iako sam ostavljao i po celu flašicu da sedi u snegu ceo dan kada bih uveče išao na čekanje. Lisicu koju sam odstrelio zimus je prošla pored flašice kao da ne postoji, udaljila se, a onda sam je vabilicom vratio nazad. Tako da ja to više ne isprobavam, izbaciće me iz kuće.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

kolega_LOVEc
 Meni se desavalo i kozu da pojedu, sakali, a i kolac je nastradaoNamigivanje doduse ne ceo naravno malo ga glocnulo nesto .
Posle sam kozu vezao za drvo i spustio da moze da se dohvati onako , tek, tek, kad se dobro istegnu..Grin
Vim vi repellere licet

nidzamotocross
 Ja je probijem sa dva dobra i jaka koca i drži sve dok je ne oglođu do kraja. Doduše nemam šakala, ali kad vukovi nisu uspeli da je iščupaju već su je pokidali sa svih strana, onda neće ni ostale zverke.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

kolega_LOVEc
 Pa ko bi ga znao, ove nase svinje izgleda neki tankokozci. msm hibridneSmeko Kozu divlje ne bi tako lak o rastrgle ni vece zverke od vuka.
Vim vi repellere licet

mrwa22250
 Ja sam svinjske(i ne samo svinjske)iznutrice u dzaku(obicni beli za zitarice od PVC traka) kacio na drvo ili zbun gde je moguce,a gde nije stavim u dupli ili trodupli dzak pa zakopam malo preko polovine.Ako nije jako hladno,iznutrice veoma brzo pocnu da sire miomirise kojima predatori tesko odolevaju.Na ovaj nacin potrebno je cesto dopunjavati mrciniste ali ako se ne omrse ne mozes ih zadrzati na mrcinistu,ma koliko dobro mirisalo.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Kile_
 [xhide]Bio sam danas da obidjem ceku nahranio svinje....a reko tata da nista ne diramo dok se on ne vrne Grin ....elem, napravio sam juce ovu "ogradu" uzeo dve grede i spojio sam zicanom ogradom i prebacio preko iznutrica i koza od domaceg zeca...pa neka se muce malo,ovo ce mi bti mesto za mrciniste
http://oi62.tinyp...15uiid.jpg
http://oi61.tinyp...531bnb.jpg
[/xhide]
Samo 300 i 4x4

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Potrebna pomoć! SVAŠTARA 223 11.12.2023. 20:03
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,506,400 posete www.srbijalov.com