Lovočuvari Inđije i Krčedina, sa pedstavnicima Vojvođanskog lovca.
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Kolega Torbce, de predstavi se kako treba. Nemoj lagati.
Imamo loše iskustvo sa forumašima sa teritorije naše opštine(Inđija)
Mnogi su banovani. A ti si baš počeo lepo da pišeš. Mada mi nije jasno zašto o LU "FAZAN" Inđija pišeš na temi Damskih klubova. ,kad je ovo pravo mesto.
Slike su Torbce. Jel to "licencirani" iz Krčedina na obuci ili daje instrukcije. Nešto mi je veseo.;) Mada derani iz vojvođanskog lonca su nešto tužni i zamišljeni.
Jel vam pričao šta je sve otkrio u Krčedinu. Ako nije ja ću.
Pitajte ga ko je član LU Krčedin,a neplaća članarinu,ma ispričao vam je znam. vidim da je Oliver radostan.
A jeli vam rekao ko je letos trovao predatore po njegovom lovištu, pa je napravio džumbus po lovištu. Samo je Brane naplatio svoje potrovane pse. Ostalo su sakrivali.
Ima još ali se prvo predstavi kako treba.Tvoji Boškić i Čvarkov.
Evodija
neznam razlog prebacivanja slika i teksta?U tekstu se jasno vidi kome se obracam.Mene ne zanimaju stvari koje vas verovatno zanimaju (ko je koga ogovarao,ko sta prica,ko skim sedi,itd.).Sa kojim pravom kazes da lazem,meni je obraz cist pred svima i nikad nisam voleo ljude koji lazu,a da li se znamo ili ne ja ne znam tako da molim te obrati paznju sta pises o ljudima koje mozda i ne poznajes!A sto se tice trovanja tih pasa i tih gluposti oko kojih vi polemisete u vasem L.U. ja netreba da vodim racuna zna se ko je zaduzen za to.A mislim da netreba takve stvari da pises ovde da ne bi navukao inspekciju ili neke organizacije da dodju jer ces napraviti problem tom sto je to uradio!
Mislim da bi trebao da vratis tekst i slike tamo gde je i dostavljeno. Pozdrav.
Savaplana
ocigledno nije citao o cemu se radi na ovim slikama jer je od povelja video diplome,tako da ako ima problema oko nekih diploma neka ih resava na drugom mestu a ne na forumu!
Razlog prebacivanja upisa sa teme 'Prvi Damski klub' na ovu temu je upravo sadržaj upisa, koji se odnosi na bratimljenje LD 'Fazan' Indjija sa drugim LU. Poruke za Sanju možeš da proslediš njoj lično, preko opcije 'privatne poruke'.
Upise sam ja prebacio na temu koja je odgovarajuća, jedino administratori to mogu da urade, i to sam uradio mnogo pre nego je Evodija postavio svoj upis.
I još nešto: ako je neko trovao divljač, pa psi nastradali, zašto da se ne piše o tome, kada je to po mom mišljenju čisti zločin!? Da neko ide i da baca otrovne mamce za divljač i pse, a mi da ne pišemo o tome?!?
O falš diplomama da ne pišemo? O brljotinama ovih ili onih da ne pišemo? Nema šanse. Slavina aluzija se odnosila na očigledan falsifikat diplome srednje škole jednog od stanovnika Indjije, angažovanog u lovstvu. Mislim da znaš vrlo dobro o čemu se radi, a ako ne znaš, prolistaj ranije upise na ovoj temi.
Pobrkao si lončiće, kolega Torbice. Ne odredjuješ ti šta će se pisati na forumu, a naročito ne odredjuješ šta će drugi pisati. Forum ne rešava, ali pomaže; za falsifikate je nadležan sud i policija, ali je forum mesto gde može da se ukaže na loše stvari.
Pošto si svoje podatke u profilu označio javnim, ja ću ih prekopirati, možda će Evodiji biti jasnije sa kim se raspravlja:
Korisničko ime: torbica
Tip korisnika: Član
E-mail adresa:
Datum pristupa 28.12.2012. 15:18
Poslednja poseta 04.12.2013. 11:08
A posto u istom profilu pise-datum rodjenja septembar 27 2011. imajte obzira prema koleginim godinama,jer mu kao jednom od najmladjih clanova treba malo progledati kroz prste
Torbice , derane nemoj da se .
Ja sam se obradovao, Vidim deran od dve godine iz Inđije,pa već godinu dana forumaš.
Kakav Tesla kakvi bakrači.Ovaj će sa sedam godina biti premijer.
Ima da prešišaš onog inđijskog konobara,što je za tri meseca završio Poljoprivredni fakultet, pa je sada Ministar.
Madaaa, u prvi momenat mi se učinilo da si se lažno predstavio,ali vidim da si ti ozbiljno dete.
Tvoj tekst NEĆE se vratiti tamo gde je Dostavljen (kaže se Postavljen), jer si pobrkao babe i žabe.
Ali ne sekiraj se o tome ne brinem ja nego administratori.
Da ti šapnem za Slavu (samo da on nečuje).Kada se spomenu Inđija,diplome,torbice,lovočuvari,on se naježi odmah. Znaš to je profesionalna deformacija,on je prosvetni radnik.A nevoli mućke.
Moramo na ovaj Forum dovesti našeg Poslanika Marijana, taj ima šta da kaže o Inđiji.
Na sledeće druženje forumaša bićeš pozvan, dali dolaziš sam ili u pratnji roditelja.
Sremac75 kaže:
E koliko je onom opčinjenom Brkić Milanu stalo do istine, govori i to da je BANovao Dakija i PEZa na krajnje drzak način, bez obzira što oni to nisu zaslužili.
Pored toga je i brisao poruke, i njima, a po slednje i Nidži kroserici, koji je samo pomenuo da je ružno što je kao razlog suspenzije Dakiju i PEZu naveo
Ovaj nalog je suspendovan do 23.04.2014. iz sledećeg razloga:
OTIŠO SAM DA FATAM RIBE
Na ovo sam i ja rešio da se, posle besmislenog prozivanja, registrujem na tom Brkićevom forumu, i da lično upitam Brkić Milana u čemu je njegov problem, ali Brkić Milan izgleda ne sme da dozvoli da se to desi, jer bi onda do izražaja došla neverovatna intelektualna inferiornost, kao i istina koja nikako ne ide u prilog Brkić Milanu.
Zbog toga ću je morati ovde da raskrinkam tog derana...
..............3x karabinom i 2x lovackom puskom...........
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Bracasremac kaže:
A ti Inđijanac ..........kažu i lov na preparate ti nije stran čujem ida ima u SO.Ma. neka periona kažu kolege pere iznutra sve su evidentirali kažu da nije ni prijavljena C.C.C. .......tu negde radi se i knjigovodstvo ne prijavljeno,........
Eeeee, a ja te još i branio.....to mi je hvala....
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Poštovani kolega PEZ, ovo je tema na kojoj bi trebao da se oprobaš.
Nemam utisak da se poznajemo, a ne sećam se da sam ti dozvolio, da moje privatne slike kačiš koje-kude. Pogotovo po javnim toaletima i sl. Da si je okačio na OK.
Ja bi rekao da, to smo moj drug i ja kada sam ga odlikovao.Nisam ja njega samo odlikovao. Bilo mi je žao što je odstrelio prepariranog srndaća, pa sam zamolio pre dve godine tajkuna da ga odvede u lov na srndaća.Odveo ga je (kao inspektora SUP-a) u Gardinovce, kod Bogoljubovih i munuli su srndaća. tada ga je tajkun kupio za ceo život. Onda je tajkun počeo da kupuje sitne i krupnije poklone, čeke, burad goriva , forum itd.itd..
Pojavila se tamo još jedna slika čika Mile i Sremac diskutuju. To je slika kada smo se nas dvojica upoznali. I na toj slici vidi se Slava (kako ustaje i odlazi) a nas dvojica ostajemo i za stolom nam i . Posle te Skupštine u Futogu popili smo i kafu u društvu DedaDeje i Bobe Grdinića. Sremac i ja nismo pričali o to su drugi dolazi kod čika-Mila i molili.
Da si okačio moju sliku ovde, ja je ne bih komentarisao.
To treba samo IGNORE.
Ja sam sebe kaznio za greške i propuste koje sam pravio. A oni koji su smatrali da oni treba da me kazne, mirišu ljubičicu odole.
Ja se Margite ne stidim, dapače!!!! Pažinovi lopovluci sa odlikovanjima će kad-tad isplivati, ko robne rezerve. Za moju smenu plaćeno je 10.000 E. Neka kažu da sam mutio. A i usrećili su se sa Kurculom, smenili ga posle dva meseca.
Vi koji mislite da je on "mali od palube" grešite. Daleko je to njemu. To još uvek čvrsto drže Rade Medić i Mića Bošković.
Eto bio nam je Uskrs. Praznovali smo. Samo dve zveri nisu. Jedna je u ZOO vrtu napala dete, a druga na svom forumu ljude. Zveri ne miruju.
Evodija kaže:
.....Bilo mi je žao što je odstrelio prepariranog srndaća, pa sam zamolio pre dve godine tajkuna da ga odvede u lov na srndaća.Odveo ga je (kao inspektora SUP-a) u Gardinovce, kod Bogoljubovih i munuli su srndaća. tada ga je tajkun kupio za ceo život. Onda je tajkun počeo da kupuje sitne i krupnije poklone, čeke, burad goriva , forum itd.itd.....
Ćao inspektore
Evodija kaže:
.....Bilo mi je žao što je odstrelio prepariranog srndaća, pa sam zamolio pre dve godine tajkuna da ga odvede u lov na srndaća.Odveo ga je (kao inspektora SUP-a) u Gardinovce, kod Bogoljubovih i munuli su srndaća. tada ga je tajkun kupio za ceo život. Onda je tajkun počeo da kupuje sitne i krupnije poklone, čeke, burad goriva , forum itd.itd.....
Ćao inspektore
Koliko sam ja upoznat Premil je samo zeta dovodio u lov u Gardinovce.Inače dolazio je sam da lovi srndaće.A koliko poznajem Inđijanca on mu nije zet.Možda se to dešavalo pod okriljem mraka tako da nisam primetio dolazak bilo kojeg drugog saputnika.A nema nijednog drugog imena na dozvolama osim Premilovog i prošle godine drugi je bio i njegov zet.Tako i ako se to desilo mora da je bila pomrčina ili sam ja prešao kod Koštunicinih pa sam neobavešten.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
Ko mi štucuje upise.?????
Bogoljube!!! da pojasnimo.
Milan je pomogao (preMilu i Milu) oko nekog dokumenta (kopije) iz banke. Ja sam predložio da ga za uzvrat odvede u lov. Milan je bio siguran da je lov OK, jer ih je dočekao preCednik LD. On u krivolov nebi išao, niti bi ga ja poslao. To je bilo pre tri godine. Tada su tajFunu za krivololov sva vrata u srBiji bila otvorena. Tajkun ga je u Gadži prestavio kao inspektora, nije se sam predstavio. On se samo Godilo mu. To je bila naša mala tajna, pa da je podelimo. Dovodio je vama čika-Preša puno noćnih gostiju
Znam neke koji su više cigara popušili na čeki od gardinovčana.
Inače skup je bio "ujutru u 5. na silosu" pa preko mosta.
Taj lov nije problematičan, već ljubav i poštovanje koje tu rođeno.
To je tajKun hteo da iskoristi u svojoj akciji razbijanja ovog foruma.
Hteo je da zavadi Admine (što je malim delom i uspeo). Ali su se brzo konsolidovali.
Tada je rekao kuu ja svojima novi
Rečeno - Učinjeno.
Ali Bogoljube, druže moj, jednim dupetom na dve stolice NE MOŽE.
Nadam se druže da sam te malo više obavestio o onome što nisi znao do sada. Ali već kad pišem da te pitam nešto:
Pošto radiš na JŽ (jugoslovenske železnice) jesul ovi iz Beograda, što su bili jesenas (i pali u nesvest) pokupili papire, odneli u Bgd. i ustanovili MANJAK od 18 miliona Evrića, završili.
NE boj se. Nije on to radio sam. Rešeno je - POJELA maca.
Ako znaš može i na PP. Ako neznaš ništa drž se i rođosa.
Samo da znaš, dobar deo tih para je uložen baš u lov.
Kupovani su glasovi po Bačkoj i Banatu za Skupšinu LSV .
Pa stotinama hiljada evra skupi lovovi po nama bliskoj Africi, Mdagaskaru, Sibiru. I još bližem prijateljskom Tadžikistanu , Mongoliji i Nepalu. Evo sav sam se naježio od sreće. Postavićemo i slike sretnog lovca, sa tim raznim afričkim rogatim nakazama.
Ali ipak je shvatio da se lopovluk ne isplati. I otišao u legendu.
Treba pročitati šta sam ja o njemu pisao pre godinu dve dana, kad su mu drugi ljubili krunu.
Ko zna zašto je to dobro. Ja sam sa vama.
Sve je moguće i drveni šporet za jednokratnu upotrebu.Samo neznam gde su potrošeni tih 18.000.000,00 Evrića i koja je budala baš toliko izračunala.Da se radilo o dinarima i to je mnogo mada sam ja čuo da se radilo o 26.000 litri dizela.Možda i nisam dobro čuo ali dve dizelke nemogu potrošiti goriva za 18 miliona evra za ceo Premilov radni staž.Dali se tu neko pere preko pokojnika ili je u pitanju neka greška nebih hteo da nagađam.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.
Gavro: Samo na ovom forumu, ja na drugima nisam pisao.
Stariji si forumaš od mene. Ali si tada slabije čitao teme o lovstvu u Vojvodini. Na temi videoigrica nije me bilo.
Ne sekiraj se na istoj smo mi strani barikade.
Bogoljube, da ne zamaramo forum.
Pročitaj moj upis još jednom. Ali da te podsetim.
Cisterna goriva (10.000 litara) svaki božji dan, dal u Krčedin , dal na privatne pumpe. Pa tako godinama. Tvojih 26000 litara dođe za jedan vikend. I to iz nekih OOgrOOmnIIIH cisterni, ukopanih u zemlji i zapečaćenih (blombiranih). Promaja.
A gde su ulja za dizelke 5000 E jedno bure, puni kamioni, tjedno.
A gde je sva druga roba, od toalet papira pa do ......lokomotive.
Raspitaj se u firmi. Onako za sebe. Informativno. To zna cela Vojvodina.
Tolko se dogovaramo da se sretnemo pa nikako.
Valjda sam sad malo bio jasniji, druže.
Ovde je akcenat stavljen na njegovu želju da razbije ovaj forum. Lopovluci su u drugom planu, kao logistika.Reket je Beogradu plaćan na Stojšić Salašu.
Baš čudno.
U toj Inđiji se dešavaju čuda.
Slikaju traktor kako ore remizu i napišu "lovno-tehnički objekat".
Bogoljube i ti si to pročitao, a ćutiš.