LU "FAZAN" INDJIJA
|
Lala |
Objavljen 31.03.2013. 22:41
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
bracasremac kaže:
Ne znam sto vas moji komentari toliko uzbudjuju, jedino ako to nije po onoj narodnoj " slican se slicnom raduje ",pa se prepoznajete u njima. Da niste i vi izjureni iz svojih udruzenja na pravdi boga nevini i niko vas ne voli?
A ko je to izjuren?!? Indjijanac? Pa neće biti! Kako možeš da isključuješ nekog, ko je odbio da bude član?
Ko je još izjuren?
A da ne bude, da neko u Indjiji bude 'ujuren' na sud, pa onda malo i u ? Šta misliš? Ne samo onaj koji je kršio zakon (izmedju ostalih i KZ Srbije), nego po tom istom KZ i oni koji su to prikrivali? Pročitaj u Zakonu o udruženjima, ko je odgovoran za rad i poslovanje LU? Fazanerista, ili predsednik LU i Upravni odbor? Ili ti ne želiš da vidiš šta se dešava, baš zbog onog što si naveo 'sličan se sličnom raduje'?
Može vaša disciplinska komisija da 'post festum' donosi kakve god odluke, to nema značaja, a ne umanjuje krivicu onih koji su se o zakone ogrešili; jedino što može nekom od vas izgledati kao 'ljuta osveta' i revanš Indjijancu? Glupost.
Kakvi su tvoji argumenti, kolega, i ne reče koji je to disciplinski prekršaj Indjijanac napravio? Što je možda prijavio teško krivično delo falsifikata i upotrebe istog, koje sa lovstvom nema direktne veze? Što je razotkrio lažnu prijavu Lovačkoj komori? Što je obavestio predsednika LU o kršenju zakona, a ovaj to ignorisao? Što je insistirao da se zakoni ove države poštuju? Jel to prekršaj?
Samo mi nemoj reći da je razlog naknadnog zasedanja vaše disciplinske komisije onaj uopšteni razlog 'rušenje ugleda LU', jer bi vam se to moglo obiti o glavu onog momenta kada bude presuda za ona navedena dela, pa bih ja, da sam na Indjijančevom mestu, onda 'ladno presavio tabak i tužio LU za neopravdano isključenje, pa dobio naknadu (bilo je već takvih slučajeva).
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 31.03.2013. 22:55
|
Lovčina
Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
bracasremac kaže:
Citam izjave Indjijanca i ne mogu da verujem da u Indjiji ima kako on kaze "fazanerista" koji je uspeo 80 ljudi da okrene protiv neduznog Indjijanca, mislim da je izjava da je tamo neko "retardiran",da mogu svi da mu p..e i da su svi statisti i sektasi pokazuje ustvari ko je i sta taj isti Indjijanac. A ja opet ponavljam da imam dobrih drugara u LU Indjiji i da su sve okej momci a o Indjijancu cujem sve najgore.
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Srbijalov Admin Tim!
na skupštini nije bilo glasanja za i protiv Indjijanca tako da opet nemožeš da tvrdiš da je 80 ljudi protiv mene.lovci su glasali za finansijski izveštaj koji nisu ni čuli,takodje i za novi statut i normativna akta koji nisu videli čak ni članovi statutarne komisije i na kraju su izglasali bezuslovno da se smanji kirija zakupcu sa 800 na 500 eura,samo je jedan lovac postavio pitanje starog duga zakupca koji je oko 10.000 eura,za koji je zakupac rekao da će ga platiti kad bude imao para i da neće ničim da ga vežemo osim da mesečno uplaćuje 500eura.samo pre mesec dana bila je ponuda za zakup lokala od 1000 eura mesečno koja je odbijena.pa ko je ovde lud?
ko se zašta zalagao i za koliko se prodao videlo se na skupštini!
gorim,gorim,gorim,a šta da radim s gorenje?
|
|
|
|
Zoran Zoli |
Objavljen 31.03.2013. 23:05
|
Stari član
Upisa: 286
Pristupio: 21.09.2011. 23:37
|
Nema brace sremca , taman se tema rasplamsala a on nas ostavi u neznanju i bez argumenata za njegove tvrdnje
|
|
|
|
bracasremac |
Objavljen 31.03.2013. 23:38
|
Mlađi član
Upisa: 27
Pristupio: 13.03.2013. 08:02
|
Okej, znaci u pitanju je zdrav razum i sud naroda koji su izvitopereni i osudjujete vulgarnosti, bezobrazluk i uvrede na forumu. Izjave u vezi LU su proizasle iz laznih informacija dezinformacija istina i poluistina,tako da vam ne zameram jer na osnovu takvih stvari i ja bi verovatno tako razmisljao. Ali ako mi dozvolite posto trazite argumente da postavim par ne zlonamernih pitanja zarad istine.
Istinu i tražimo ali vezanu za temu a ne lične odnose. Prvo odgovori na postavljeno pitanje.
Srbijalov Admin Tim
!!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 31.03.2013. 23:43
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Braco opet izbegavaš odgovor ! Pitanje je sasvim jednostavno . Koji je razlog bivši predsednik naveo za disciplinsku prijavu? Prvo to odgovori.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 31.03.2013. 23:54
|
Lovčina
|
da ti odgovaram na pitanja
1.poznajemo se skoro 10 godina
2.nisam ja sipao ricinus ,ja sam mu samo ponudio konzervu
3.to je njegova stvar
4.odgovor na pitanje je NE,svašta si napisao u pitanju pa se zamisli
5.meni niko nije pravio kalendare,pitaj kokošara kome ih je pravio,dakle i ovde NE
6.dali ja pijem jelen pivo to su se uverili svi na forumu,gde god idem na druženje ponesem barem jedan karton
7.za takve miševe me baš zabole,upotrebiš ih kad ti trebaju
8.ja sam u UO ušao kad sam ja hteo,kada je kokošar izabran pre
10. godina ja sam otišao sa skupštine da me nigde neizaberu jer mi nije stalo do nijedne funkcije
9.koliko sam ja uradio za odvajanje i dobijanje lovišta dobro znaš,ti si mi lično nudio da budem predsednik ,što sam odbio,ja sam samo savesno radio sekretarski posao,a ko je mešetario,trgovao i spletkario pokazaću sutra jer mi sad neradi skener da mogu razgovetno da postavim dokumenta o tvom i njegovom radu.
A udruženje ja nisam nigde uvukao nego vas dvojica.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 31.03.2013. 23:55
|
Admin
|
Još uvek nisi dao ni jedan argument vezan za disciplinsku komisiju , nego privatne stvari njih dvojice. zašto izbegavaš odgovor ?
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 01.04.2013. 00:05
|
Lovčina
|
I šta kaže čika aca zooteka?
|
|
|
|
bracasremac |
Objavljen 01.04.2013. 00:08
|
Mlađi član
|
Sta je Indjijanac jel jos pricamo "vicovi" jel gorenje ili pecenje? A dokumenta slobodno kaci kao sto si i iznosio iz udruzenja,kacio po forumima i vredjao lovacke saveze,ljude u njima prividno zasticen iza racunara ali zivot je nesto drugo a ne forum. Svako na kraju dobije sto je zasluzio,a ti si jedan deo i dobio.
Poslednja opomena ! Ili odgovor ili ban!
Srbijalov Admin Tim
!!
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 01.04.2013. 00:10
|
Lovčina
|
BRATKO sto si nervozan,pa ovaj tvoj upis je izgleda i pretnja i priznanje?
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 01.04.2013. 00:18
|
Lovčina
|
slobodno postavi disciplinsku prijavu koju si protiv mene podneo prvi put posle neuspele skupštine,a drugu si podneo posle skupštine 10.03.2013 kada sam ja na skupštini dao ostavku i rekao da neželim više da budem član.
|
|
|
|
bracasremac |
Objavljen 01.04.2013. 00:24
|
Mlađi član
|
Ja ne znam sto ste vi sad nervozni toliko,brisete ono sto vam ne odgovara. Pretite mi da cete me banovati,ja ne prepoznajem pretnju niti neko priznavanje necega. Ali okej, vulgarnosti tipa da moze celo udruzenje da p..i i da pre toga operemo zube i da ljude naziva lopovima prevarantima,retardiranim ste dozvololi a kad se ponove reci vaseg admina tipa vicovi,pecenje,gorenje i da je deo u smislu izbacivanja iz udruzenja dobio to je pretnja ili priznanje.
Nažalost pošto pišeš a nedaješ argumente i posle više upozorenja administratora,a i o predstavljanje i dvojnu registraciju si se oglušio sledi ban.
Srbijalov admin tim
!!
|
|
|
|
Miroslaw |
Objavljen 01.04.2013. 00:30
|
Stari član
Upisa: 362
Pristupio: 16.11.2009. 23:02
|
Ocel ti ''ARGUMENTI'' ???? |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 01.04.2013. 07:01
|
Lovčina
|
bracasremac kaže:
Ja ne znam sto ste vi sad nervozni toliko,brisete ono sto vam ne odgovara. Pretite mi da cete me banovati,ja ne prepoznajem pretnju niti neko priznavanje necega. Ali okej, vulgarnosti tipa da moze celo udruzenje da p..i i da pre toga operemo zube i da ljude naziva lopovima prevarantima,retardiranim ste dozvololi a kad se ponove reci vaseg admina tipa vicovi,pecenje,gorenje i da je deo u smislu izbacivanja iz udruzenja dobio to je pretnja ili priznanje.
Nažalost pošto pišeš a nedaješ argumente i posle više upozorenja administratora,a i o predstavljanje i dvojnu registraciju si se oglušio sledi ban.
Srbijalov admin tim
jel to neko planira da me isplaćuje na rate?
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 01.04.2013. 09:10
|
Admin
|
Ništa od razloga i argumenata, samo pijačarsko tračarenje ali bez hrabrosti da napiše šta je sam napisao u disciplinskoj prijavi.
Po meni je očigledno da su mutne radnje u pitanju.
|
|
|
|
gedzaindjija |
Objavljen 01.04.2013. 09:43
|
Mlađi član
Upisa: 48
Pristupio: 09.12.2011. 17:13
|
Braca sremac?...ujo moj stavi argumente Indjijanac nije rekao da mu celo udruzenje.... vec pojedinci iz upravnog odbora i disciplinske komisije koi su se prodali zbog lova na skok i kad se lovi i kad se ne lovi kalendarski.A vidi se kakvo je raspolozenje u udruzenju kad vas je napustilo preko 20 clanova.Bolje da ocistite fazaneriju nego sto provodite vreme na forumu jer u istu ulazite u ribarskim cizmama,prosle godine ste proizveli novu rasu fazana DODO jer preko 80%su pohvatali psi jer nisu mogli da polete. |
|
|
|
astorija |
Objavljen 01.04.2013. 10:23
|
Član
Upisa: 63
Pristupio: 04.09.2012. 22:31
|
Sa velikim zadovoljstvom se pridružujem partiji ,,izjurenih,,. Ne mogu da verujem da sva udruženja rade po istom principu kao da ih je jedan otac pravio. Muljaju, kradu, falsifikuju, otimaju, i na kraju : Ništa. Svako ko ukaže na ovakav kriminal biva izvrnut ruglu, i dobija kao nagradu ,,povišen šećer,,. Medjutim, glavni krivac je kao i uvek država koja neće da pročita napisano, da proveri prijave, da jednom za svagda odvoji kukolj od žita. Ako je neki dokument falsifikovan, pa koliko treba vremena da se to dokaže. Da je to uradjeno ekspresno brzo, znali bi na čemu smo i šta nam je dalje činiti. I ne samo u Indjiji, nego u svim udruženjima sa sličnim problemima u celoj Srbiji, bili oni forumaši ili ne.
Motkom ne možeš naterati ljude da rade svoj posao, ne možeš ih naterati da svoju platu zarade radom. Kada bi svako radio svoj posao, ne bi bilo ni foruma ni nezadovoljnih lovaca. Tako da nam još jedino preostaje da država napokon počne da radi svoj posao, pa da znamo svi na čemu smo.
ASTOR I JA
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.04.2013. 13:13
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Članovima pešutindjija i bracasremac je skinut ban da bi mogli da odgovore na sva postavljena pitanja, i kako bi mogli da iznesu sve argumente o dešavanjima koja se pominju!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
bracasremac |
Objavljen 01.04.2013. 16:19
|
Mlađi član
|
Bracasremac je ovde, da li hocete opet da brisete argumente koje vam budem ponudio kao sinoc ili stvarno hocete da cujete istinu?
Juce ste obrisali ovu sliku(bez teksta na njoj) i pitanj,hocete li ih i danas obrisati?
1. Da li ste ti i fazanerista bili lovacki drugari pre 10 godina?
2. Da li si se salio sa fazaneristom na razne nacine i izmedju ostalog sipajuci mu ricinus u pivo,ali bezuspesno?
3. Da li je istina da ti to nikad nije zamerio?
4. Da li je istina da ti je on,da bi ti se revansirao namestio da pucas prepariranog srndaca i to 3x karabinom i 2x lovackom puskom i da si mu odbio rog i to u vreme lovostaja i na far? da li ga prepoznajes?
!!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.04.2013. 18:03
|
Admin
Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Bracasremac, ovo ti je poslednji upis ovakve sadržine!
Ova pitanja nemaju baš puno veze sa temom osim što se u njima pominju akteri koji su aktivni na istoj.
Ako misliš da će ti biti dozvoljeno da se braniš (ili nekog da braniš) napadajući nertikulisanim i nedorečenim optužbama...neće!
Na pitanja si dobio odgovore!
Ili smatraš da nisi?
Dobio si priliku da obrazložiš razloge svoje netrpeljivosti prema Inđijancu, i da nam objasniš zašto je on "izbačen" iz LU.
Najbolje bi bilo da, kada već znaš sa računarom, objaviš Disciplinsku prijavu i Odluku disciplinske komisije!
A pošto si izgleda blizak rukovodstvu LU mogao bi još štošta da objasniš!
Upisi više neće biti brisani ukoliko njihova sadržina bude pristojna.
I okani se fazona tipa "", i ne testiraj moje strpljenje i toleranciju.
Ako si došao na forum da se sprdaš i zaebavaš......neće moći!
A ako si došao da diskutuješ...izvoli!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|