Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: BERETA KOMBINOVANE PUŠKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
BERETA KOMBINOVANE PUŠKE
Indjijanac
 na predlog kolege dragandIzvolte
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

dragand
 hvala kolega iveli 3

Zna li neko nesto o ovakvim kombinovanim puskama planiram kupiti kombinaciju a cuo sam da beretta ima dobrih...

rokvic
 e da napisem koju o beretinim Kombinovanim puskama..posto sam i sam zaintrigiran ovim puskama.. od novijih modela imao sam priliku upoznati se modelom 689 SILVER SABLE..
jednom recju puska je perfektna, odlicno lezi, ima predivnu gravuru jelena licno sam video, i drzao u kalibru 8*57 JRS duzina cevi je 56 koliko se secam, nazalost nisam lovio sa njom ali njen vlasnik inace lovi iskljucivo DS i on je prezadovoljan sa njom... na zalost njena cena je oko 4500 e sto za nase uslove predstavlja pravo malo bogatstvo...
po pristupacnijim cenama moze se uzeti kombinovane puske FAIR, koje su izuzetno kvalitetne...ali to je druga tema....

dragand
 FAIR je dobra puska gledao sam u kalibru 12/76 jedino sto se meni ne svidja je to da sacmene cevi nemaju ejektore inace ne bih razmisljao uzeo bih sigurno...inace ne mogu da se odlucim sta da uzmem od kombinovanih pa se raspitujem...

PEZ

rokvic kaže:
e da napisem koju o beretinim Kombinovanim puskama..posto sam i sam zaintrigiran ovim puskama.. od novijih modela imao sam priliku upoznati se modelom 689 SILVER SABLE..
jednom recju puska je perfektna, odlicno lezi, ima predivnu gravuru jelena licno sam video, i drzao u kalibru 8*57 JRS duzina cevi je 56 koliko se secam, nazalost nisam lovio sa njom ali njen vlasnik inace lovi iskljucivo DS i on je prezadovoljan sa njom... na zalost njena cena je oko 4500 e sto za nase uslove predstavlja pravo malo bogatstvo...
po pristupacnijim cenama moze se uzeti kombinovane puske FAIR, koje su izuzetno kvalitetne...ali to je druga tema....

Kolega rokvic, koliko sam ja uspeo da vidim sa slika ta Bereta nije kombinovana puska nego bok. dvokuglara onda i necudi njena cena od toliko evrova.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

Podunavac
 Pez u pravu si. To je bok dvokuglara ili express puška. Mislim da Beretta ni ne proizvodi kombinovane puške. Bar ja nisam video ni jednu do sada.
Tri prsta 2Kolce

rokvic
 DA DA ... ova je imala obe olucene cevi, mada mi je Gosp Janic.. rekao da ima i sacmene cevi.... al ja na netu nisam nasao nikakve podatke....o drugim cevima...doduse nebitno,ova puskica ce ostati moj neostvaren san........ja posto nisam znao o kakvoj je pusci rec, mislio sam na prvi pogled da je merkel, ma mi je covek rekao da je bereta, iskreno nisam ih bas puno ni vidjao po nasim lovistima....

dragand
 Kolega Beretta pravi kombinovane puske samo sto malo ko zna o njima...Ja planiram uzeti kombinovanu pusku ali ne znam sta da uzmem istrazujem zanima me 12/76 kalibar sacmenih cevi da ima izmenjive cokove i ejektore. Jeste da je skretanje sa teme ali ako neko hoce da predlozi neku takvu pusku bilo bi mi od velike pomoci Hmmm

sheytan
 A DO KOLIKO PARA??? Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

rokvic
 kolega ja bi FAIR model COMBI radi se u kalibru 12/76 i 20/76 sacmena cev , olucena u svim popularnim kalibrima ... e sad ovaj model sam samo u prodavnici razgledao, kakav je na terenu....
uzeti jedan u klaibru 12/76, 8*57jrs, to bi bio moj izbor, posto preferiram lov DS-a .. i montiratijedan Burris speedDot 135... naravno ovo je moj izbor za lov koji ja preferiram je MEDICINA...

PEZ

dragand kaže:
Kolega Beretta pravi kombinovane puske samo sto malo ko zna o njima...Ja planiram uzeti kombinovanu pusku ali ne znam sta da uzmem istrazujem zanima me 12/76 kalibar sacmenih cevi da ima izmenjive cokove i ejektore. Jeste da je skretanje sa teme ali ako neko hoce da predlozi neku takvu pusku bilo bi mi od velike pomoci Hmmm

Kolega dragand ajde ako ti nije tesko postavi neki link ili neku sliku od Berette kombinirke.
Tacno je da ima Berette sa dva para cevi sacma -sacma i kugla -kugla ali to nije kombinovana puska.
Ako zelis kombinirku razmisli o Sabatti kombinovanim puskama.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

dragand
 https://encrypted..._c-CkiHm0r

evo kolega...

PEZ

dragand kaže:
https://encrypted..._c-CkiHm0r

evo kolega...

Uz duzno postovanje kolega ali na ovoj slici je klasicna sacmarica sa dva para cevi (sacmenih) pogledaj nisansku sinu, nema reci o kombinovanom oruzju, ako gresim izvini.
P.S.

dragand
 686 silver pigeon se radi i sa kombinovanim cevima nadji na berettinoj stranici Smile

sheytan
 ^ Ako se i radi, el ti odgovara cena? Nisi mi odgovorio do koliko para trazish pushq?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

dragand
 Dajte neke modele da pogledam ne znam tacno na sta mislite do jedno 2000 eura bi se dalo razmisliti Confused

sheytan
 Pa, nemoj da gledash Beretu! Grin

Mozda bi mogla Marocchi Fin 512 za te pare(vrh sprava!), samo ne znam da li ima ejektor... Mislim da postoji sa promenjlivi chozzi! Odobreno

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

PEZ

dragand kaže:
686 silver pigeon se radi i sa kombinovanim cevima nadji na berettinoj stranici Smile

Ili ja ne znam sta trazim ili se ne razumemo. Puska o kojoj pricas 686 Silver Pigeon I jeste nosi oznaku Combo ali se radi o pusci koja ima dva para cevi.Jedan u kalibru 20 a drugi u 28.
Kombinovana puska treba da ima jednu sacmenu i jednu olucenu cev, toga kod Berette nema.

Sheki Bravo 2 za predlog!
P.S.

Podunavac

pez kaže:

dragand kaže:

Ili ja ne znam sta trazim ili se ne razumemo. Puska o kojoj pricas 686 Silver Pigeon I jeste nosi oznaku Combo ali se radi o pusci koja ima dva para cevi.Jedan u kalibru 20 a drugi u 28.
Kombinovana puska treba da ima jednu sacmenu i jednu olucenu cev, toga kod Berette nema.

Sheki Bravo 2 za predlog!

Upravo tako Pez. Kolega Dragan izgleda brka pojmove. Beretta pravi bok dvokuglare (express) i sačmarice sa izmenjivim cevima, ali obe za sačmenu municiju. Ja nikada nisam video Beretta kombinirku, da joj je jedna cev sačmena a druga karabinska. A što reče Šeki sve i da pravi cena bi joj bila od 5 hiljada evra pa naviše.
Sabatti bi bio dobro rešenje u odnosu na cenu. Ili polovna Super Brno.
Tri prsta 2Kolce

PEZ

dragand kaže:
Dajte neke modele da pogledam ne znam tacno na sta mislite do jedno 2000 eura bi se dalo razmisliti Confused

Evo kolega Dragane prva puska je Sabatti Forest a druga Marocchi Fin Classic 512
i50.tinypic.com/r0qbh2.jpg
i48.tinypic.com/1fbehw.jpg
P.S.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,826 posete www.srbijalov.com