vojkan kaže:
Pa evo da krenem ja prvi,imao sam u svom posedu Pajero kocku 91 godiste 2,5 dizel sa 99 konja duzu varijantu sa petoro vrata i kracu verziju sa troja vrata 98 godiste sa potpuno istim motorom.Za obadva auta me vezu velike uspomene i veoma uspesni lovovi na veoma teskim terenima tako da mogu reci sve reci pohvale.Naravno kraca verzija auta sa troja vrata dobrim gumama tj. offroud izlazi gde hoces bez obzira o kakvom se terenu radi i u kakvim vremenskim uslovima.Ja sam svoj auto federima podigao jos koji santimetar stavio mu vislje gume tako da mi ni visok sneg nije predstavljao problem.Pajero je veoma zahvalan terenac a i udobno putnicko vozilo ali to sve zavisi u kakvom je stanju i kakvu gume nosi.Ako si u prilici da ga kupis uzmi ga i neces se pokajati,vodi racuna prilikom kupovine na spanere reduktora na pogonskim mostu tj probaj auto sa pogonom na obe osovine unapred i unazad a cujes dali ne pusta neke cudne zvuke.Prilikom redukcije auta od obe na samo zadnju osovine spaneri su i dalje nategnuti tako da se voznjom unazad od samo 5 metara oni odtetgnu i vrate u prvobitan polozaj ako se to ne uradi posle izvesnog vremena dolazi do kvara.
Hvala na savetu kolega. Iskren da budem pogon je ono sto me najvise i brine. Ne bih voleo da kupim auto sa losim pogonom. Gledao sam malo oglase ali bih najvise voleo da kupim nesto sa preporukom. Definitivno sam opredeljen za kratku verziju sa 2.5 turbo dizelom, tako da ako bilo ko od vas kolega zna da neko prodaje takav auto neka javi. |