"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Evo posto sam ja trazio da se otvori ova tema ,da dam i prvi komentar, licno imam jednu Hakko optiku iz serije golden eagle 1,5 -5 x 32mm a da do skoro nisam ni znao da je to u stvari Hakko.i stavio sam je u oglase za sad vidim smesnu cenu.(dobro je da je nisam prodao)zato sam i trazio temu da cujem od korisnika koji su je koristili ili je i dalje koriste i imaju kakva je to u stvari optika,kakvi su utisci itd.
Ovo je ta moja Hakko serija"golden eagle"sta mislite koliko vredi?
Ne znam ,malo mi cudno da je zamaglila,uglavno vecina koje sam pitao ih hvale i kazu da su dobre,ja sam ovu moju koristio par sezona zimi na lisice i bila je mokra i od kise i susnezice i snega i nije zamaglila e sad ko ce ga znati mozda su ove novije neznije moja je stara sigurno 20-ak god
Cekamo i ostale kolege da se jave ako ih imaju ili su imali pa da cujemo i njihova iskustva
Pozdrav kolege lovci, da li neko zna dobrog oružara Beograd ili okolina, treba mi zbog moje toz 34, ne radi mi levi indikator zapetosti udarnih igala,hvala, pozdrav?
INTERMAKER OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42
Podunavac
Podunavac Offline
· 17.11.2025. 20:08
Поздрав другари. Дуго ме није било.
krilas Offline
· 25.07.2025. 13:27
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!