Ma imam ja vodica, lovio sam fazana, patke i grivnase kod vas u lovistu. Ali kod mene nema sakal, pa bih voleo da cekam mozda i odstrelim.
Zastava M70 6,5x57, Meopta Meopro 3-9x42
Zastava M70 8x57js, Holosun 403B
Zastava M75 12/70
Zastava M80 12/70
Fabarm ELOS B2 12/76
IŽ 58 16/70
Izvrsni odbor je doneo odluku da gosti mogu I na predatore I to nedavno. Provericu danas detalje, ako imas kolege/domacine dobro dosao si.
Inace, lovi se sareno. Nekada Sefkerinski atar, nekada Dunavac, cesto Kovilovo, Padinjak, Glogonjski, Jabucki ili Kovilovo. Cesto ima I lepih ceka u odredjenim revirima pa sednes kao covek I uzivas dok ne krenu komarci.
Danas je skup od 18h kod stare stanice milicije I stala na zr putu
Hm, drzava prodade PKB, normalno nekom zlatozubom Arapinu ili "Arapinu" neka firma Al Dekra (i Arapi znaju satrovacki) pa me zanima da li ce se to brzo ili usporeno odraziti na lov na podrucju gde su oni vlasnici zemlje.
Na stranu sto mi nije jasan koncept prodaje poljoprivrednog zemljista, voda, sume i rude strancima ili starnim kompanijama (ako su osnovali u Srbiji preduzece onda im ne treba uvaziti CV firme-majke u inostranstvu).
Nesto mi se cini da samo u dva velika rata 3 miliona Srba proli krv na toj i za tu zemlju, rede, sumu i izvore da bi bila nasa a mi nekako ko da olako predjosmo preko toga.
Sad ce neko reci pare su dali ali ko vide te pare i da li smo nesto napredovali od tih para od tamo sredine 90tih i prvih privatizacija.
Ali dobro, tesi me da tim Arapima smetati divlja svinje po kome je LUB postao vec poznat pa ce im lov biti dobrodosao.
Ne znam kako ce po halal standardu da izvezu u domovinu recimo kukuruz po kome su njuskale, rile i piskile svinje.
Videcemo da li ce pribeci trovanju svinja i da li ce se zastitari i ekolozi pobuniti ili ce nasa drzava doneti lex specijalis po kome ce trovanje biti dozvoljeno jer je svinja najveci neprijatelj razvoja naseg BDPa i medjuverskog bratimljenja.