Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ЗАКОН О ОРУЖЈУ И МУНИЦИЈИ 2016.

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ЗАКОН О ОРУЖЈУ И МУНИЦИЈИ 2016.
DakiNS
 Kolega Krilaš, sem kritika imaš li ti kakav dobar predlog prevazilaženja situacije? Nije tema napad i odbrana jer u oba slučaja ostaješ bez oružija ( kod odbrane da se ne bi svetio) I još jedna stvar , reci mi molim te ako nije tajna kada te je poslednji puta ili ikada neko napao da bi ti trebalo oružije?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

krilas
 Bogu hvala, nisam do sada imao takav slucaj. Ali ne znaci i da ga nece biti. To niko od nas ne zna. Svasta se desava i u svetu, a tek kod nas ! Dogadjaji koji se desavaju zadnjih godina, samo pre 10 godina su bili naucna fantastika. Od "predloga" od tzv "Seseljevog zakona" do dana danasnjeg, nije bila nikakva vajda. I zato necu davati nikakve predloge jer nemaju smisla. Svi mi vrlo dobro znamo i ko je ko, i sta je sta. Pametnom dosta.
Siroma

DakiNS
 Vidi kolega , vrlo ti je ružna i sebična poslednja rečenica, gde sebe pokušavaš postaviti za poslednjeg u raspravi i omalovažiti tuđa mišljenja. Smatram da su konstruktivne kritike poželjne i dobre a još bolje kad se daju predlozi koji rešavaju kritikovanu situaciju.

DakiNS
 "hladno oružje jeste bokser, bodež, kama, sablja, bajonet i drugi predmeti kojima je osnovna namena napad."
Čisto da se podsetimo !
Tu nema nikakve izmene koliko se sećam . I na kraju krajeva šta će kome nožina od 20 cm u centru grada, da čačka nokte? Mislim da malo karikiramo iako jako dobro znamo šta je i čemu namena. Ispravite me ako grešim.

krilas
 Daki ni na kraj pameti nije bilo tako nesto. Sebe nikad nisam smatrao ni najpametnijim ni najboljim. A tek nisam sebican ! Samo sam realan. Ako si iole realan, okreni se oko sebe i kazi sta vidis ? U celom drustvu (namerno necu upotrebiti pojam drzave), sta nam se i kako desava u ajde zadnjih 20 godina ? Gde je tu dobra namera i zelja za narodnim i drustvenim boljitkom ?
Siroma

DakiNS
 Ako si pratio nekoliko godina unazad pisanje na forumu mogao si pročitati kako sam i sam prošao problematičnom individualnom primenom postojećeg zakona. I svejedno smatram da ne treba malodušno prihvatati situaciju u kojoj se nalazimo. Nerad našeg saveza, pljačka ( na zakonskoj osnovi) i lična promocija zarad napredovanja u karijeri nas drži na margini društva sretni da uopše imamo ikakvih mogućnosti za lov. Ne daj bože da se lovci slože, pa tako ni dan danas nije premošćem jaz između LSS i LSV. Pored svega toga zdravstveno stanje mi onemogućava aktivan lov, ali mi je stalo do kolega. Pre nekog vremena sam izneo ideju koju su svi površno propratili , ali sam je izneo , potrošio ne znam koliko vremena na kontakte raspitivanja, iznalazio razloge za korenite promene. I šta ste (uglavnom svi) komentarisali? Karikiranje omalovažavanje i lutanje po moru mogućnosti nevezane za konkretan predlog. Zar je moguće da niko nema nikakvu ideju , bilo novu ili proširiti moju nebitno?

krilas
 Pratio sam i ucestvovao. I onda i sada zastupam ISTI STAV. NIKAKVA IDEJA ILI PREDLOG NECE PROMENITI realnost. Vreme je potvrdilo da sam bio u pravu. Jedini predlog koji je smislen je DA KAD NESTO NE VALJA, TREBA DA SE MENJA !
Siroma

DakiNS
 DA KAD NESTO NE VALJA, TREBA DA SE MENJA !

Pa kako da se menja ako niko od nas ništa ne uradi. Igrom slučaja nadam se iduće nedelje idem za Ćovdin pa se možda i sretnemo.

krilas
 Bravo ! U centar ! Rekoh ja, glava u pesak, a guzica na izvolte ! Dace Bog, radujem se da se opet vidimo. Pre jedno mesec dana (mozda i malo vise ..) videh naseg druga Snajera, nisam siguran da je jos uvek ovde, raspitacu se, ali iz njegovih reci, blizu je oduci da se skroz vrati u Dubocku. Bilo bi lepo da popijemo kafu ili caj zajedno, a moze i nesto drugo.
Siroma

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
КОРИШЋЕЊЕ СРЕДСТАВА ИЗ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ЛОВСТВА PROPISI O LOVU 106 27.07.2019. 16:13
СТАТУТ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ PROPISI O LOVU 15 05.06.2015. 22:21
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,034,294 posete www.srbijalov.com