ЗАКОН О ОРУЖЈУ И МУНИЦИЈИ 2016.
|
DakiNS |
Objavljen 04.11.2024. 19:01
|
Admin
Upisa: 10247
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolega Krilaš, sem kritika imaš li ti kakav dobar predlog prevazilaženja situacije? Nije tema napad i odbrana jer u oba slučaja ostaješ bez oružija ( kod odbrane da se ne bi svetio) I još jedna stvar , reci mi molim te ako nije tajna kada te je poslednji puta ili ikada neko napao da bi ti trebalo oružije?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 04.11.2024. 19:27
|
Veteran
Upisa: 604
Pristupio: 02.11.2013. 17:40
|
Bogu hvala, nisam do sada imao takav slucaj. Ali ne znaci i da ga nece biti. To niko od nas ne zna. Svasta se desava i u svetu, a tek kod nas ! Dogadjaji koji se desavaju zadnjih godina, samo pre 10 godina su bili naucna fantastika. Od "predloga" od tzv "Seseljevog zakona" do dana danasnjeg, nije bila nikakva vajda. I zato necu davati nikakve predloge jer nemaju smisla. Svi mi vrlo dobro znamo i ko je ko, i sta je sta. Pametnom dosta.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.11.2024. 19:37
|
Admin
|
Vidi kolega , vrlo ti je ružna i sebična poslednja rečenica, gde sebe pokušavaš postaviti za poslednjeg u raspravi i omalovažiti tuđa mišljenja. Smatram da su konstruktivne kritike poželjne i dobre a još bolje kad se daju predlozi koji rešavaju kritikovanu situaciju.
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.11.2024. 19:48
|
Admin
|
"hladno oružje jeste bokser, bodež, kama, sablja, bajonet i drugi predmeti kojima je osnovna namena napad."
Čisto da se podsetimo !
Tu nema nikakve izmene koliko se sećam . I na kraju krajeva šta će kome nožina od 20 cm u centru grada, da čačka nokte? Mislim da malo karikiramo iako jako dobro znamo šta je i čemu namena. Ispravite me ako grešim.
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 04.11.2024. 20:06
|
Veteran
|
Daki ni na kraj pameti nije bilo tako nesto. Sebe nikad nisam smatrao ni najpametnijim ni najboljim. A tek nisam sebican ! Samo sam realan. Ako si iole realan, okreni se oko sebe i kazi sta vidis ? U celom drustvu (namerno necu upotrebiti pojam drzave), sta nam se i kako desava u ajde zadnjih 20 godina ? Gde je tu dobra namera i zelja za narodnim i drustvenim boljitkom ?
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.11.2024. 20:27
|
Admin
|
Ako si pratio nekoliko godina unazad pisanje na forumu mogao si pročitati kako sam i sam prošao problematičnom individualnom primenom postojećeg zakona. I svejedno smatram da ne treba malodušno prihvatati situaciju u kojoj se nalazimo. Nerad našeg saveza, pljačka ( na zakonskoj osnovi) i lična promocija zarad napredovanja u karijeri nas drži na margini društva sretni da uopše imamo ikakvih mogućnosti za lov. Ne daj bože da se lovci slože, pa tako ni dan danas nije premošćem jaz između LSS i LSV. Pored svega toga zdravstveno stanje mi onemogućava aktivan lov, ali mi je stalo do kolega. Pre nekog vremena sam izneo ideju koju su svi površno propratili , ali sam je izneo , potrošio ne znam koliko vremena na kontakte raspitivanja, iznalazio razloge za korenite promene. I šta ste (uglavnom svi) komentarisali? Karikiranje omalovažavanje i lutanje po moru mogućnosti nevezane za konkretan predlog. Zar je moguće da niko nema nikakvu ideju , bilo novu ili proširiti moju nebitno?
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 04.11.2024. 20:42
|
Veteran
|
Pratio sam i ucestvovao. I onda i sada zastupam ISTI STAV. NIKAKVA IDEJA ILI PREDLOG NECE PROMENITI realnost. Vreme je potvrdilo da sam bio u pravu. Jedini predlog koji je smislen je DA KAD NESTO NE VALJA, TREBA DA SE MENJA !
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 04.11.2024. 20:49
|
Admin
|
DA KAD NESTO NE VALJA, TREBA DA SE MENJA !
Pa kako da se menja ako niko od nas ništa ne uradi. Igrom slučaja nadam se iduće nedelje idem za Ćovdin pa se možda i sretnemo.
|
|
|
|
krilas |
Objavljen 04.11.2024. 20:54
|
Veteran
|
Bravo ! U centar ! Rekoh ja, glava u pesak, a guzica na izvolte ! Dace Bog, radujem se da se opet vidimo. Pre jedno mesec dana (mozda i malo vise ..) videh naseg druga Snajera, nisam siguran da je jos uvek ovde, raspitacu se, ali iz njegovih reci, blizu je oduci da se skroz vrati u Dubocku. Bilo bi lepo da popijemo kafu ili caj zajedno, a moze i nesto drugo.
|
|
|