Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Podmlatkari u lovu, DA ili NE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Podmlatkari u lovu, DA ili NE
nenadx
 Pa obicno je tako,vazno je da deca vole prirodu pre svega.Mislim da mi odrasli treba to da im usadimo.Za sam cin lova neka odluce sami.Evo i mog mladjeg sina.i46.tinypic.com/2ir9i1k.jpg
Dobar pogodak

Lala
 Evo kako će podmladak, izmedju ostalog, pamtiti lov! Jedino što ne mogu da dočekaju početak nove lovne sezone Grin
Doživljaj je za podmlatkare i priprema doručka u prirodi:
Lala priložio:
dsci0028.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Boban
 Pa tako i treba ,prvo da se dobro nadime i osete prirodu pa onda u lov.Ja ih podrzavam,samo napred.Bye

Jank
 Evo i našeg malog drugara, doručkuje sa svojim tatom.....

img502.imageshack.us/img502/5637/pa100074.jpg

Na mlađima svet ostaje, pa zar svojoj deci da uskratimo ljubav prema prirodi lovu i životinjama.
Bolje je da sa svojim roditeljima odu u prirodu, nego da krive kičmu pored kompa........
Ja sam za, naravno nisam za šenlučenje i oružje u dečijoj ruci ali ljubav prema prirodi i životinjama se uči od malih nogu.....Maka...Pas
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lovac Stari
 img687.imageshack.us/img687/967/acaikolega.jpg
Sta mislite kako se osecaju ovi Kikirezi?
Maka
Dobar pogled.

Lala
 Budući majstori lova!
Ovaj moj najmladji me već mesec dana pita kad će početi lov već jednom. A i ja se to isto pitam Grin

Boban
 Lepo je cuti kada je neko zainteresovan za lov i naravno prirodu,odes kao gospodin u polje prosetas se i izduvas zaboravis svakodnevnicu i probleme i kada se vratis kuci kao nov si.Jel se slazes Rodjoooooooooooooo.;)

sumadinac
  Tako je Boki ko nije docarao deci sve o lovu taj nikada nece biti dobar lovac a ima i ona IMA JEDNA KRCMA U PLANINI. Valja decu upoznati sa Carima prirode.Veselo
STOLE

ZOKA
 Pozdrav kolege!

Konacno su sad preuredili taj clan zakona o lovstvu i na srecu nasih podmlatkara nisu ostali pri prvobitnoj odluci da se deca ne smeju voditi u lov,,naime sada je dozvoljeno deci clanovima lovackog podmlatka uzrasta od 16 pa do 18 god. tj. dok ne postanu punoletni da uz pratnju starijeg lovca budu ucesnici lova.

Zato sam i otvorio ovu temu na forumu,jer kad sam pred pocetak prosle sezone cuo za to da nece smeti da idu u lov bilo mi je jako krivo i zao tih malisana.

Pozdrav kolegama!Bye

Lala
 ZOKA, čitao sam Zakon o divljači i lovstvu, nisam našao član kojim je regulisano to pitanje učešća podmlatkara. Štaviše, nisam našao ni reč o podmlatku, niti o lovcima-pripravnicima. Možda sam nešto prevideo...

Molim te, ako možeš, reci mi u kom članu je to regulisano?

sumadinac
 Najbolje je uciti ih od malena da upoznaju prirodu a samim tim i sustinu lova.Bravo 2
STOLE

sumadinac
 Ovako je u mom udruzenju.
STOLE

Nikola M
 Kod nas lovci mnogo cene podmladak tako da sam ja predsednik podmatka i mene vode na sve sastanke znaci koliko je predsednik L.U toliko je i predsenik podmlatka uvek kada nesto novo zakoni ili tako nesto oni odma zovu mene i dogovaramo koliko njihov glas toliko i moj . Ne hvalim se ! Hehe

Lala
 A što se ne bi hvalio, kad imaš čime?
Svaka čast tvojim starijim kolegama, uvode omladince u lovnu problematiku na pravi način, kroz praksu! B)

Nikola M
 heh.. dok nisam isao u lov ziveo sam za vikend, ali evo vec 6 godine kako idem i zivim za nedelju, a kada je pauza ja vodim kucice i idem da snimam sa kamerom napravio sam i hraniliste i ceku a imam mnogo lepe snimke sa srnama. ja snimim i kad dodjem hvalim se kad oni me zezaju svi ti si snimio kozu nije srnu . Nema lova bez sale

arsa
 img255.imageshack.us/img255/9342/fotografija0259.jpg Evo i mojih malih lovaca na kojima "lov ostaje".
lovac Joca i Luka srbijalov

Lovac iz Vrbova
 Treba nam podmladak!I Srbiji i LSS!Stari

DakiNS

Lovac iz Vrbova kaže:
Treba nam podmladak!I Srbiji i LSS!Stari
Greška kolega da bi podmlatkari pravilno stasali trebalo bi ih regrutovati u vrtiću i to posebno za KSS i LSVika A posebno zabreniti im bilo kakav kontakt sa sadašnjim rukovodstvom da ne pokupe viruse
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

vuk71
 podmlatkari moraju da idu ulov... teorija bez prakse ja nula kao i obrnuto, samo simbioza teorije i prakse sa velikom voljom za lov daje pravi rezultat... tj pravog lovca

vuk71
 neka se sete stariji lovci koliko su godina imali kad su vukli tudju pusku vecu od njih... i naravno ziveli za taj dan da se izadje u lov... a godina mozda 15 ili 16...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Filmovi o lovu SVAŠTARA 16 27.04.2023. 23:11
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Bezbednost i nesreće u lovu. METODE LOVA 67 04.01.2017. 12:57
Upotreba PP sačme u lovu divljih svinja i predatora-da ili ne? MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 516 25.11.2016. 21:15
Sa ili bez optike u lovu na srndaca LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 78 12.03.2016. 13:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 27
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,997,637 posete www.srbijalov.com