Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar puškar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar puškar
Lala
 Lično iskustvo sa radom Toze Paroškog: uradio mi je hladan brunir na cevi Lanber PA, koji je bio oštećen nekom hemijom koja je prsnula na par mesta na cevi. Čekao sam skoro nedelju dana da završi, rok izrade i cenu mi je rekao unapred, ja prihvatio, a rezultat rada fenomenalan! Posle sam hteo da mi Toza uradi kundak, tj, da skine stari lak koji je bio popucao i da uradi novo lakiranje, čovek je pošteno rekao da mu rad sa drvetom nije prioritet, radi i to, ali kad stigne od rada na metalu, i da za rad na drvetu ne može da garantuje samo rok, dok za kvalitet rada može. Po meni potpuno fer i korektno rečeno.
Pre toga sam jednom prilikom nosio pušku kod majstora Milovića u Vrbas, bila je pukla igla, čovek mi uradio za 24h napravio drugu (napravio, jer bi nabavka nove orginalne dugo trajala, a bilo je u sred sezone na prepelice). I tamo sam bio zadovoljan uslugom.
Sa drugim puškarima nisam imao kontakta.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
  Поново замењујемо тезе....
Тема је "добар пушкар" а не "Волимо ли Шејтана или не", иако Ше као врсни провокатор вешто успе у свакој причи да себе стави у центар...није ово први пут.

Упис члана Шејтан :
"Znači, Bule, a i ostali: Morate da naglasite da ste članovi tog i tog foruma......
...........
Bitno je da Toza na svakom forumu ima svoje ljude koji će reagovati kad ustreba!"

је непримерен и веома провокативан, што се касније и потврдило.

Што се тиче мог омиљеног Ниџе.... ако му је члан Шејтан заиста рекао ''odlovi jednu sezonu pa mi se javi'', онда подржавам његово право да га опљуне где год стигне.
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

golf071
 Moje licno iskustvo sa majstor Tozom je odlicno.Otvarao je radnju u nedelju ujutro zbog mene,zavrsio mi pusku i posle popili kafu kod njega i malo prodivanili o svemu.Puska radi odlicno. Sad planiram i drugu da mu odnesem da mi sredi kundak,amortizer. Odobreno
Novine

Zoran Zoli
 Nek ti popravi onu polozaru , malo su joj cevi usinute u levo Presrean
srbijalov

DakiNS
 To su mu se naočale pomerile Grin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

golf071
 lovac mislis na pumparicu?
Novine

PEZ
 na položaru-pumparicuROFL
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

golf071

PEZ kaže:
na položaru-pumparicuROFL
To Zoli zeza ,HaHaHanjegovi golubovi nisu dobro centrirani,svi vuku desno.Samo kad on puca onda idu pravo. Imam svedoke. Smeko
Novine

Podunavac
 Najbolje da ti Mrwa nalepi nišan. A može i Miša, njegov se još bolje vidi.Grin

Biraj koji hoćeš od ovih.
Podunavac priložio:
521p.jpg

Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Ovaj svetleći bi još bolji bio. Možeš da ga koristiš i po oblačnom vremenu.ROFL A išao bi dobro u kompletu sa Sniper Hunter-ovom radio-aktivnom sačmom.Grin
Podunavac priložio:
1zvvh2x.jpg

Tri prsta 2Kolce

I Jevtic
 ne dirajte mi kolegu da ne bude krviGrinPfft
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

mrwa22250

Podunavac kaže:

Ko zna,zna i sa lepljenim.Za sledece druzenje zalepicu i zadnji nisan,a mozda i neku optiku zalepimVebanjeSmeko
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

misa 71

mrwa22250 kaže:
[quote]Podunavac kaže:

Ko zna,zna i sa lepljenim.

Tako je Mrwa Bravo 2
Brate Podunavac vidim ja da ću morati da zaštitim svoj patent PalicaROFL
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Podunavac
 E ja kad budem nalepio, odma onaj za štuku. I to ceo. Pa da vidimo onda kako se gađa.Grin
Ovakav.
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Balerina plovak SmekoUpecao se
Novine

mrwa22250

misa 71 kaže:

mrwa22250 kaže:
[quote]Podunavac kaže:

Tako je Mrwa Bravo 2

MisoOdobrenosamo opusteno,a ovi sto podyebavaju,bolje bi im bilo da malo pritreniraju.Ako jos jednom ponove ovakve (lose)rezultate delimo se u dve grupe ili da mi dvocifreni stvarno pucamo sa kukaROFL
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

golf071

mrwa22250 kaže:

misa 71 kaže:

mrwa22250 kaže:
[quote]Podunavac kaže:

Tako je Mrwa Bravo 2

MisoOdobrenosamo opusteno,a ovi sto podyebavaju,bolje bi im bilo da malo pritreniraju.Ako jos jednom ponove ovakve (lose)rezultate delimo se u dve grupe ili da mi dvocifreni stvarno pucamo sa kukaROFL
Sledece druzenje pucamo karabinom,za nas matore coroskope golubovi su premali.JaoooSmeko
Novine

kimi
 Dugo nisam bio na ovoj temi, i sličnim-a pa sam malo kopao(čitao) i mislim da je ova pogodna za moj problem.

Imam položaru koja ima kako bih rekao brzo okidanje. Čim pipnem obaraču, dal od leve ili od desne cevi, nebitno je odmah dolazi do opaljenja. Sve je ispravno ali mislim da bi trebalo da bude malo "praznog hoda" ili možda je ispravnije da kažem da fali malo mekoće u okidanju.

Zanima me da li je neko imao ovakvih problema, da li se rešava i kom puškaru da se obratim?
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

Djurovic Djordje

kimi kaže:

Imam položaru koja ima kako bih rekao brzo okidanje. Čim pipnem obaraču, dal od leve ili od desne cevi, nebitno je odmah dolazi do opaljenja. Sve je ispravno ali mislim da bi trebalo da bude malo "praznog hoda" ili možda je ispravnije da kažem da fali malo mekoće u okidanju.

Zanima me da li je neko imao ovakvih problema, da li se rešava i kom puškaru da se obratim?

Ne znam koja je puska u pitanju, ali sacmare uglavnom nemaju prazan hod okidaca vec se tvrdoca tj. mekoca okidanja steluje na koliko kilograma okida. E sad vidi sa nekim puskarom da ti to podesi ako mislis da je previse laka na obaracu.
Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek.

tomo vrbas
 Ako puska opaljuje na dodir ta puska definitivno nije ispravna i moja ti je preporuka da je odma nosis kod puskara da se posle nebi nedaj Boze kajao!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar nož OPREMA 2195 12.03.2023. 01:00
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,474,724 posete www.srbijalov.com