Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Uporedi kombinaciju - nove ruske ili polovne brno

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Uporedi kombinaciju - nove ruske ili polovne brno
kojot
 moze li malo poredjenje izmedju nove ruske kombinovane ili polovne brno kombinovane,po ceni su priblizne nova ruska od prilike kosta koliko i polovna brno.

ZOKA
 Pozz!

Kolega samim tim bi trebalo sve da ti bude jasno. No, NE MISLIM OVIM KOMENTAROM DA KUDIM RUSKE PUSKE,ali noviji modeli istih nisu ni priblizno kvalitetni kao stari. A da se razumemo BRNO,je u toj klasi pusaka (cena,kvalitet) jedna od boljih ako ne i najbolja.

kojot
 ok,slazem se nego hocu da vidim vise misljenja posto sam pisao zahtev za nabavku kombinovanog oruzja,hvala.

canis aureus
 Hmmm
mlada crnka stasita i jaka, ispucalih, žuljevitih ruku, rumenog lica šibanog vetrom i pečenog suncem, sa već nekom sedom u kosi, koja je poodavno naučila šta je život, spremna na sve muke i poslove kako u njivi tako i u šumi-čak i sa rabadžijama, oko kompijutera ne zna baš ništa jer ga još ni srela nije ali čeka na udaju gde će mužu pokazati sve svoje sposobnosti u očuvanju i izgradnji domaćinstva...

Hmmm
gospođa zrelijih godina još uvek mlada, kroz život je nailazila na prepreke i teškoće ali ih je lako otklanjala, uspešna poslovna žena u uspešnoj firmi koja dolazi svojim autom srednje klase na posao, spremna da se upusti u avanturu jer je muž odabrao mlađu ali u budućnost korača sama, rado posećuje kozmetičare, frizere... što joj produžava dugotrajnu mladost a itekako ume da zadovolji i pokaže sve svoje sposobnosti, mudrost, veštinu....

Confused

Lala
 C.aureus!!!
Jesi ti to pobrkao Forume? Smeko

Ovo nije Forum za oglase lične prirode; ženidba/udaja je na Google, druga vrata desno Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter
 Canisaureus jer ovo da odgonetnemo koja je koja puska ?B)
Pa evo da pokusamo

canisaureus kaže:
mlada crnka stasita i jaka
...itd. to bi trebala po meni da bude ruskinja;)

gospođa zrelijih godina ...itd. to bi trebala biti cehinja ili se varam a kolega??Bye

canis aureus
 Obe su i za nežnost a i za grublji nastup!
Ova mlađa, crnka, istrpeće mnogo grubosti jer bolje retko viđa a trpi do krajnjih granica dok ova zrelija gospođa drži do sebe mada ne popušta da ne oda utisak da je prezrela u svojim godinama i tačno zna šta hoće a može...
Samo čvrsta ruka i nepopustljivost!
Chut
SniperuYes

aca81
 Ma canisaures kazi vec jednom koja je bolja kad si probao obeSmeko
DOBAR POGLED

aca81
 Ja sam za ovu mladju (novu),uzmi pa je probaj dok je nova (mlada) ako ne odgovara lako ces je zameniti ali sec probati i nece te gristi savestGrin 
DOBAR POGLED

canis aureus

aca81 kaže:
Ma canisaures kazi vec jednom koja je bolja kad si probao obeSmeko

Bolja?!?! pa loše nema, samo dobra i boljaSmeko
zavisi zašta ćeš je a što bi naš narod rek'o: "i u carice i u magarice..."Smeko

aco, ti si mlad pa si za mlađu a nisam ni ja star al pre sam za zreliju jer ipak ona zna, hoće i može!Yes
-ipak treba što više njih probati pa uvideti

kojot
 canisaureus-kazi sta si hteo,malo prostije da te svi razumemo,pokazao si svoj talenet za filozofiju u svakom slucaju hvala!

aca81
 Hteo je da kaze "svaka je puska ubojita u ruke Mandusica Vuka"
DOBAR POGLED

Sniper Hunter
 Citajte izmedju redova i malo masti na volju!!Bravo 2B)

canis aureus
 izvinjavam se na ovoj mojoj teškoj filozofiji koja mi se otela tako nerazumna i neshvatljiva, otkrivajući moj talenat "filozofiranja", i pojedine učesnike, čitaoce... naterala u razmišljanje, zabludu,... i možda u još veće neznanje i nepoznavanje... ove tematike -ORUŽJE-

Lala
 Halo, sremac zaguljeni, šta si se odmah našao uvredjen Smile
Sve je pod kontrolom, opušteno samo Comp
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

arsa
 I sta bi drustvo? Sta smo zakljucili iz dosadasnjih postova ? Ja sam od pre par dana vlasnik jedne Ruskinje IZ 94 pa me zivo interesuju iskustva Vas ili Vasih kolega sa tom puskom. Kalibra je 12\76 , 30-06
Pozdrav za sve sa foruma.
lovac Joca i Luka srbijalov

suvodolac71
 Sabatti 12/76, 9,3x74r za one koji love divlje svinje pogonom a usput opletu i lisicu, vuka, kunu, mislim da je sjajan izbor. Dve godine lovim sa njom vrlo uspešno i prezadovoljan sam.
Suvodolac dok je sveta i veka!

sheytan
 ^ A ona je ruska ili cheshka?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

nidzamotocross

sheytan kaže:
^ A ona je ruska ili cheshka?

On je češka a ona Norveška. HaHaHa
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Darko pocetnik
 Pozdrav svima.Imam pitanje ako moze neko da mi odgovori.Nadam se da je primereno za ovu temu.Kupio sam polovnu IZ27e kal.16/16 82.god.,interesuje me dali postoji neka kombinacija rezervnih cevi za nju i gde bi se mogla nabaviti.Unapred hvala. Confused
ZivioRodjo Lovit cu dok mogu, puc puc kad nemogu pecu slaninu. Raanj Veselo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Brno-TATRA KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 30 16.01.2018. 00:17
Brno kombinacija KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 29 02.11.2017. 18:27
Ruske bokerice "Baikal" (uopšteno ,svi modeli) LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 115 02.02.2017. 11:53
Ruske optike VOMZ (ВОМЗ) OPTIKE I MONTAŽE 16 10.12.2016. 12:25
Polovne lovačke puške ORUŽJE - SVAŠTARA 9 18.03.2014. 01:11
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,819 posete www.srbijalov.com