Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na losa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na losa
petar
 Kakva su vasa misljenja ili iskustva u vezi sa lovom na ovu divljac, ako ju je uopste neko od clanova foruma lovio, ako nije nema veze, mozda ce loviti, mozemo da diskutujemo? ;)
Just like old times!

petar
 Evo ga
Just like old times!

petar
 Na severu Evrope i Severne Amerike se dosta lovi, ovaj je bas veliki..
Just like old times!

Cvele
 Strasna zivotinja Smile kol'ko li treba da se plati za jedan odstrel ? Hmmm $aAa Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

petar
 Ima ga u Aljaskoj, Sibiru, Norveskoj, Kanadi, a mozda i u nekim ogradjenim lovistima malo juznije, mislim da ga kod nas nema, mozda ce ga naseliti negde.Confused
Just like old times!

petar
 Mnogo cvele, ali ne znam koliko...Confused
Just like old times!

petar
 http://www.youtub...fSUbZs_OOM

evo i jednog videa iz lova na losa...
Just like old times!

petar
 http://www.youtub...4OXWcZwT4s

evo jos jednog lepog videa, ima i detalja iz lova na irvasa...
Just like old times!

Cvele
 Ih covece, njegova glava k'o ljudsko telo $aAa Grin

aca81
 Taman sam pomislio > nije moguce da petar stoji pored losa i ako ga ovde ima pored svega ostalog onda nisu cista posla<Smekosad vidim zasto oni nikad ne upucavaju puskeSmeko
DOBAR POGLED

aca81
 Petre prvi video ti opet ne radi dok je drugi odlicanB)stvarno velika zivotinja i verovatno mnogo,mnogo kosta dok je pretpostavljam lovokradja iskljucena na tim terenimaSmile
DOBAR POGLED

Lovac Stari

Cvele kaže:
Strasna zivotinja Smile kol'ko li treba da se plati za jedan odstrel ? Hmmm $aAa Grin

Pa Evropski Los kosta odprilike izmedju 2.000-3.000. Ali da se razumemo, Evropski Los ima mnogo lakse i uze lopate od Kanadskog.
Evropskog najvise love u Ruskim prostorima, mada ga najvise do sada lovili na poluostrvu Kamcatka koje je ovih dana u nezapamcenim vatrenim stihijama(pozari).
Ima u ponudi i u Finskoj,Svedskoj,Norveskoj ili Poljskoj,Ceskoj i Slovackoj.

Cena odstrela jakog bika(losa) u Kanadi kosta oko 8.000-9.000.
U lovu na Kanadskog Losa necete dobiti trofej laksi od 20-25kg. cene dosta variraju, zavisi koliko sta traje ili sta ulazi u komplet.

Evo vam jedne adrese pa pogledajte.
www.mistral-jagd.at
Dobar pogled.

Cvele
 Jos kad bi' znao Nemacki Hmmm Grin imam ovu novinu-Mistral, uz'o sam je na sajmu lova i ribolova u Bg-du cini mi se... jako dobra, slikovita, s' tim sto ni tamo ne razumem sta pise tU.a

petar

aca81 kaže:
Petre prvi video ti opet ne radi dok je drugi odlicanB)stvarno velika zivotinja i verovatno mnogo,mnogo kosta dok je pretpostavljam lovokradja iskljucena na tim terenimaSmile

Kako ne radi, pokusaj ponovo, selektuj taj link, pa ga iskopiraj u novi prozor ili tab, kod mene rado odlicno...Confused

Inace govori o vabljenju losa...
Just like old times!

aca81
 Prvi opet nece a drugi radiConfusednema veze vise bih voleo da mi ti prepricas tvoje vidjenje klipa i cime vabeMolitva
DOBAR POGLED

petar
 Vabe bez vabilice, koristeci ruke i usta, i nakon duzeg cekanja odstreljuju divljac, inace klip je iz Norveske. Idi na youtube i ukucaj:

Calling bull moose, Lokking av elg by Kristoffer Clausen

I videces to je taj video ako ne radi link probaj tako...B)
Just like old times!

petar
 [xhide]http://www.youtube.com/watch?v=TjSL3nCTxzM

Trailer za novi film o lovu na losa u Norveskoj, made by Kristoffer Clausen...B)[/xhide]
Just like old times!

Dikavac
 Jako su veliki(svetski prvak nje iz SAD vec iz Rusije.. U Belorusiji su koliko sam ja mogao da se tada informisem bili u neogradjenom delu (valjda nesto kao park prirode sa brojnim jezerima,ili nesto slicno)Slobodno su se kretali po sumi ( bor, jela...) Dobio sam tada na poklon jedan rog od Belorusa(od kog sam kupio fox terijerku Smile Najverovatnije su ih lovili , e sad nisu mi poznati detalji ..Na Kamcatki (grad Anadir) je sasvim drugacija situacija, ima i belih medveda, jednom je bio u luci cak i kit, foke.. Ne secam se gde sam ostavio taj CD sa fotografijama.. Po meni poredeci ove dve oblasti nekako mi uopste nije zanimljiv lov na Losa. U prvom slucaju umev napasti coveka, ne plase se ni autobusa(jedva se nakanio da se skloni sa puta ) Onda polako otisao u sumi...Na Kamcatki je drugacija sredina. Dosta toga se poremetilo u prirodi(klizista kod toplih izvora itd..)

Finnskogen
 Evo da stavim koju sliku na ovou temu. Slike su iz lovova u Norveskoj i Svedskoj
Finnskogen priložio:
62108_151697211536587_2595358_n.jpg

Finnskogen
 slika 2
Finnskogen priložio:
299261_2271780028509_1958448987_n.jpg

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,682,440 posete www.srbijalov.com