Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pomagajte! (u kvaru sam)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pomagajte! (u kvaru sam)
INTERMAKER
 Pomagajte! (u kvaru sam)

Big Hunter
 Pozdrav.............

Vozim ladu nivu 1.6 vec duze vreme i nisam imao nekih ozbiljnih problema ali sad imam jedan veliki problem.....naime prilikom blokiranja (povlacenja male rucice) i polaska nekih 5 metara posle toga kola pocinju da koce sama po sebi,i ne mogu da krenu........a cim ga vratim malo u rikverc on se odkoci ali ako opet podjem napred isti problem?????
Molim ako neko zna da mi kaze sta bi moglo da bude????

Lala
 Mislim da ti je problem u diferencijalu, odnosno u tzv. 'trkaču' u diferencijalu, (koji se nalazi izmedju planetarnih zupčanika), samo treba videti da li u prednjem ili u zadnjem. Nema ti druge, nego ili da dovedeš majstora kući, ili da auto u rikverc odvezeš do servisa Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Milan J
 Uključio a nisi isključio i usput nešto polomio,amehaničar će dati dijagnozu,jedio ako si u nedođi zovi da pomognem.
milan j
Lisica

od komtema
 Najmanja rucica je za blokadu prednjeg diferencijaja,mozda si polomio diferencijal,ali nijedan mehanicar ti nemoze dati tacnu dijagnozu dok ne pogleda auto kod rusa moze svasta da bude.

Big Hunter
 Hvala svima na savetima..............

Ali sto se tice kvara resen je......necete mi verovati ali kvar je bio u gumama.......Ja sam leti stavio nize gume od njene standarne velicine pa je to prouzlokovalo kvar,,,,,ali sad sam vratio njene kramponke i sve je uredu.......

Pozdrav...........

marko al
 I meni se to desilo na Samuraju skoro zaglavio se reduktor na LER u planini u snegu...I to sve zato sto sam imao na jednoj osovini nize gume od druge...Sad je sve ok..

Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.

Srbijalov Admin Tim!

Marko

Igor
 Slavo evo ti adresa gde mozes da pogledas menjace za tvoj suzuki.
http://www.ebay.de/itm/GETRIEBE-SUZUK...19bd481a32
http://www.ebay.de/itm/Getriebe-Schal...4ab23550cc

Treba tacni podaci da bi se nasao odgovarajuci menjac.
Poz.
Budi svoj, samo svoj........

Igor
 http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Su...m270.l1313

Pa pretrazi.
Budi svoj, samo svoj........

slavaplana
 Suzuki wagonr 4x4 f1 1137 p1 1298kubika 56kw broj menjaca koji je pukao 2435319 Sasija tsmmmb53s00163593 godina proizvodnje 2002!!!

strahinja

slavaplana kaže:
Suzuki wagonr 4x4 f1 1137 p1 1298kubika 56kw broj menjaca koji je pukao 2435319 Sasija tsmmmb53s00163593 godina proizvodnje 2002!!!

Druze videcu ja sutra kod mene u kraljevu treba da ima jedan sto prodaje te delove za japance,pa cu vieti da ga pitam,ili da uzmem broj pa da ga dam tebi da se cujete ako moze on to da naruci negde...

slavaplana
 OK javi na 060 0 0841 843!Slava

Gile
 Nisam u kvaru ali imam problem! Dioptrija. Imam astigmatizam i cilindre. Kada nosim naocari za daljinu musica mi je nejasna a kada nosim za citanje cilj je nejasan! Pucam ja i ovako i pogadjam, sacmarom sam se navikao i gotovo i da ne nisanim ali problem stoji svima koji imaju naocari "za citanje" i "druge za daljinu". Ima li neki oftalmolog medju nama koji ima ideju kako resiti ovaj problem? Cini mi sa da problem nije bas mali i nezanemarljiv. Video sam mnogo lovaca koji zmirkaju kada gledaju, vade naocari iz dzepa i slicno. Lovci sa losim vidom su opasnostu lovistu ako nenose naocari.Confused

nenad_franc

Gile kaže:
Nisam u kvaru ali imam problem! Dioptrija. Imam astigmatizam i cilindre. Kada nosim naocari za daljinu musica mi je nejasna a kada nosim za citanje cilj je nejasan! Pucam ja i ovako i pogadjam, sacmarom sam se navikao i gotovo i da ne nisanim ali problem stoji svima koji imaju naocari "za citanje" i "druge za daljinu". Ima li neki oftalmolog medju nama koji ima ideju kako resiti ovaj problem? Cini mi sa da problem nije bas mali i nezanemarljiv. Video sam mnogo lovaca koji zmirkaju kada gledaju, vade naocari iz dzepa i slicno. Lovci sa losim vidom su opasnostu lovistu ako nenose naocari.Confused

ovo je prava tema za to pitanje Grin

DakiNS
 Baš me interesuje ko će da da pravi savetGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

arnotije

od komtema kaže:
Najmanja rucica je za blokadu prednjeg diferencijaja,mozda si polomio diferencijal,ali nijedan mehanicar ti nemoze dati tacnu dijagnozu dok ne pogleda auto kod rusa moze svasta da bude.

Mozda je greska u kucanju, ali Niva nema blokadu prednjeg vec samo blokadu centralnog diferncijala, a da jos ima prenjeg i zadnjeg u tek bila bi bruka sa njom.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Scorpion Hunter

arnotije kaže:

od komtema kaže:

Mozda je greska u kucanju, ali Niva nema blokadu prednjeg vec samo blokadu centralnog diferncijala, a da jos ima prenjeg i zadnjeg u tek bila bi bruka sa njom.

Lada niva nema blokadu ni prednjeg ni zadnjeg diferencijala vec samo blokadu reduktora.. Bye

kelt
 reduktor u blokadiGrin to je izgleda nesto rus novo napravio za penjanje uza zid
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

sheytan

DakiNS kaže:

hehehe El si ti, beshe, iz otpichq branshu? PRIZNAJ! Grin

A ja, kao vishedecnijski nosilac naochari, mislim da treba da moo boode cilj oshtar, po cenu mootne mooshice(kad prichamo o sachmaru)! Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

DakiNS

sheytan kaže:

DakiNS kaže:

hehehe El si ti, beshe, iz otpichq branshu? PRIZNAJ! Grin

A ja, kao vishedecnijski nosilac naochari, mislim da treba da moo boode cilj oshtar, po cenu mootne mooshice(kad prichamo o sachmaru)! Stari

Priznajem ja nisam. Kanda si malo promasio i tebi treba korekcijaLupa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,186,335 posete www.srbijalov.com