Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Stepski Soko

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Stepski Soko
karpatskivuk
 da li neko koristi ovu municiju i da li ste zadovoljni?

AcaNik
 3,5mm i 4mm vise nego zadovoljanSmile

mirko knezevic
 Kolege gde uzimate municiju Stepski Soko kod nas u Trsteniku i Krusevcu nisam mogao da nadjem nigde... Nema ga,niko ga ne uzima,a cuo sam da je dobra municija...
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

kelt
 ma kakav soko samo home made.Ogovaranje
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter

kelt kaže:
ma kakav soko samo home made.Ogovaranje

PODRZAVAM!!Grin

hamerles
 Ovaj Stepski Soko pre 6-7 godina uopste nije bio pouzdan metak sada neznam ni dali se vise proizvodi od tada ga vise nisam ni video. Imao sam jednu kutiju ove municije sacme 3mm desavalo mi se da se sacma cuje po zemlji ispred mene kao iz ruke bacena tako da nemam reci hvale za ovu vrstu municije... Home made No1B)

belombeograd
 Mi iz Beloma smo pre neznam vise koliko godina imali poslovne kontakte s Stepskim sokolom,pa evo samo podatak koga interesuje,firma je iz Cajetine,vlasniik je Dragan Vasiljevic,pa probajte naci na Netu. od tada ne znam pouzdano da li jos uvek rade.

PEZ

karpatskivuk kaže:
da li neko koristi ovu municiju i da li ste zadovoljni?

Koristio sam je samo jednom i nikad vise,potpuno razocaravajuce,nikad nisam znao hoce li mi metak opaliti ili ne.

Milos Ca
 U rangu sa belomom,to sve govori.
MM

Miroslaw

hamerles kaže:
Imao sam jednu kutiju ove municije sacme 3mm desavalo mi se da se sacma cuje po zemlji ispred mene kao iz ruke bacena
Indenticno iskustvo i problem sto neki nisu hteli ni da opale a sto je najgore tu kutiju sam dobio na probu kao odlicna municija tako da ni ja nemam reci hvale.

ssekir75
 Народе ловачки, је ли неко користио ову џебану у скорије време? Знам за њу, а једини додир са њом сам имао тако што нађох две празне чауре пре коју годину. Игром од случаја један мој бивши ученик ради код њих, па сам искористио прилику да пазарим једну кутију у кал 16 за пробу. Прво што ми је упало у очи је кутија, која ме и изгледом и квалитетом јако подсећа на НСИ. Лепо упаковано, нема шта, са довољно података. Друго, метак 3,5мм је са кружним пертловањем, што се мени иначе јако свиђа. Пертловање је добро, лепо урађено, штампа на метку правилна и јасна. Шедитова чаура, овај дечко каже да чепове и сачму раде сами. Ових пар метака што сам бацио поглед, сачма делује правилна, е сад колике је тврдоће појма немам, а ни он није знао да ми каже ништа прецизније. Такође, каже да имају различите баруте у фирми, и домаће и стране, е сад који иде у ловачку муницију он појма нема (рекох му да се распита). Време је буђаво какво јесте, па ће проба да сачека 18. и отварање лова на фазана, а до тад, ако неко има нека искуства, волео биК да чујем.

ах, да... малопродајна цена кутије је 850 дин, што му дође 34 дин по метку. ika
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Djurovic Djordje
 Znam da su pre par godina mnogo zamerki nalazili za SS. Jedan kolega je u lovu na patke pre 20ak dana iz njegovog PA(inercija-benelli millionaire) ispalio 10-15 patrona, po 2-3 za redom i nije bilo zastoja, ali ni odstrela, nova puska pa da se navikne i da je proba ili do municije ne znam.
Svi smo mi ljudi, ali retko ko je čovek.

Scorpion Hunter
 Postoji li gora municija od ove Hmmm Ako neko zna neku goru nek napise pa da uporedimo...

Koristio nekad davno (tog dana ne bese druge municije u prodavnici) i nikad vise,... Gori je od Krusika, Groma i Beloma zajedno, cak i od Belota...

Pucam Patku pod uglom oko 40-45 stepeni, i gledam kako pada sacma po vodi na 50-60 metra od mene Sad

ssekir75
 ја не знам па питам. не кажем ни да је добра ни да не ваља, нисам користио. што се најгорег тиче, за мене је убедљиво најгори твој љубљени ф2. овај дечко каже да се у том крају доста добро продаје. сад питах старог груповођу, каже да је некад давно пуцао и да је била употребљива. видећемо...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

Scorpion Hunter
 Dobar je za veselja Grin sacma ne leti daleko, strah od stete (nesrece) sveden na minimum Grin

Nesto slicno ribolovu, uhvati i pusti! Pucas a divljac nastavlja da zivi nepovredjena Grin

Salu na stranu, legenda kaze da je trgovac jednom kudio robu koju prodaje, ali to nije dokazano, Tako i za municiju...

Sta si se uhvatio za f2 nije to "ljubljeni" Grin evo ti B&P MB Exstra 35g 50din u magnumu, i peglaj bar imas pouzdan patron za male pare. jedan od boljih od b&p dzebane patke ovih dana samo padaju iveli

ssekir75
 МБ серија је други пар опанака, и он је заиста добар.

Како рекох, дечко који ми је донео директ из фирме је мој бивши ученик, колекционар, ради са оружјем, није ловац још увек али ће ускоро бити ако бог да, тако да нема никакав разлог да ме лаже. није он трговац, ја сам га замолио да ми донесе да пробам јер једноставно нисам имао прилике да пробам. Неки је хвале, неки је куде, он каже да се у том крају доста добро продаје и то је то. Никаквих повратних информација он нема, иначе би ми рекао.

stefan092
 Ja sam par puta koristio taj metak u 12 i 16 kal, jedinu zamerku koju sam mu tad nasao je ta sto je sacma bila prilicno meka, nije u sebi sadrzala dovoljan procenat antimona. Inace metak lepo zapertlovan, kutija izgleda pristojno... Sto sam pucao nisam primetio da mi je divljac odlazila uz vidljiv pogodak(fazan i jarebica).
Zastava M70 6,5x57, Meopta Meopro 3-9x42
Zastava M70 8x57js, Holosun 403B
Zastava M75 12/70
Zastava M80 12/70
Fabarm ELOS B2 12/76
IŽ 58 16/70

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,616,005 posete www.srbijalov.com