Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Plastični kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Plastični kundak
spiki
 Pozdrav kolegama lovcima.Molijo bih vas ako neko zna gde mogu da se kupi plasticni kundak za karabin 8x57 i papovku ili dali neko zna dali to neko pravi kod nas. Hvala vam unapred.
Kolega tema ti je prebacena sa teme oruzije posto je ovde prikladnije
Srbijalov Admin Tim
Bye

dusanandra
 Kolega,ako imas zastavin karabin probaj da pozoves prodavnicu u Kragujevcu u okviru firme ZASTAVA ARMS ili direktno fabriku i trazis menadzera prodaje ili nekog ko je zaduzen za marketing i pitaj da li moze da se naruci samo kundak jer znam da proizvode sinteticki za neke nove karabine sto su skoro poceli da prave.Za papovku cisto sumljam da ces naci tako nesto jer mi nije poznato da se proizvodi kod nas.Pozdrav

spiki
 Hvala na brzom odgovoru kolrega. U medju vremenu sam malo trazijo po netu i nasao na jednom hrvackom sajtu da se to moze naci negde kod njih ali niko nije napisao gde i po kojoj ceni. Pozdrav i hvala jos jednom.

Jank
 Spiki ja sam svojevremeno viđao lep drveni kundak u Snajperu pored RK u Beogradu mislim da je koštao 8000 din. Neznam da li sad ima ali ako si baš zainteresovan mogu posle vikenda da skoknem do njih ili ako ima neko tel. neka postavi .......B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavisa1205
 Pozdrav.
Ovo je moj prvi post
Nisam se jos predstavio ali cu to uciniti za par minuta.
Imam ono sto trazis.
choate dragunov kundak
Ovako izgleda montiran na moj pap. Nisam postavio obrazinu (jer nmam optiku) i plastiku na gasnom cilindru
i26.tinypic.com/dztafd.jpg
Kad se sve to postavi papovka izgleda ovako
i28.tinypic.com/2lkaf84.jpg
Cijena 130 eura

spiki
 Kolega Slavisa 1205 mozes li mi reci gde se moze nabaviti ovakav kundak za pap. i dali postoji neka varijanta za karabine i koje.Ovo trazim vec duze pa bi mi svaka informacija dobro dosla.Hvala unapred.

slavisa1205

spiki kaže:
Kolega Slavisa 1205 mozes li mi reci gde se moze nabaviti ovakav kundak za pap.

Pa kod mene Smile

Druga varijanta je da nadjes nekoga iz USA ko ce da ti posalje jer ga ne mozes direktno naruciti u Srbiju.

Zastavin plasticni kundak za karabin sam vidio na stranici www.pik.ba ali ga vise nema (sad sam trazio). Cijena je bila 200 km ili 100 eura

270
 Sintetički ili kako ih nazivamo plastični kundaci po kvalitetu veoma variraju u zavisnosti od proizvđača,a u zavisnosti od kojih sintetičkih materijala su napravljeni, kakav im je Beding i finiš! Ukoliko su kvalitetni njihova cena je i te kako visoka (viša od većine klasičnih drvenih kundaka) kao onih npr. firme "MacMillan"! Plastični kundaci koje Zastava ugrađuje na svoje karabine (nazivam ih tako jer su proizvedeni od stvarno loše i jeftine plastike) su dobri samo za izbegavanje!
Plastika je loša, hoće da pukne, loše su ergonomski rešeni i nemaju nikakav Beding!
Naj bolji odnos kvaliteta i cene za Zastavine karabine su sintetički kundaci firme "Hogue" sa klasičnim Pilar Bedingom!
Na žalost kod nas ih još niko ne uvozi pa je jedini način nabavka u inostranstvu!

slavisa1205
 Kundak za pap je marke Choate.
Na rukohvatu koji se stavlja na gasni cilindar pise "all time warranty"
Mozda je ta dozivotna garancija signal da se radi o kvalitetnom proizvodu.
Ovaj kundak nema nikakav beding. Vjerovatno se i ne radi ya poluautomatska oruzja. Cijena u Americi je izmedju 80 i 90dolara

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kundak PUŠKARSKA RADIONICA 1827 06.11.2024. 08:14
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,370,791 posete www.srbijalov.com