Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Lovačke kamere GAMEKEEPER

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Indjijanac
 ovog vikenda se odigralo jedno masovno druženje forumaša koje je počelo na severu države a nastavilo se na samom jugu države.
druženje je započeto još u bačkoj palanci gde su se Fića007 i Sremac75 udružili i nastavili put Vlasotinca,usput su im se pridružili DakiNS,Lala,Rančer,Indjijanac,Slavaplana,Djurica i još 2 drugara iz V.Plane,posle uzbudljivog putovanja i neverovatnih dogadjaja nastavljen je put u Vlasotince gde smo bili gosti kolege Gedža66, Djoša69 i ostalih vlasotinačkih lovaca.
Tokom puta bili smo ometeni naizgled višom silom,za koju smo kasnije utvrdili da je bila tajna akcija NASe koja je u toj tajnoj akciji imala cilj da se skloni admin tim Srbijalova na sigurno mesto dok neprodje predvidjeno vreme za smak sveta.Tako je na par sati admin tim Srbijalova završio u podzemnoj piramidi na planini Rtanj. po isteku predvidjenog termina za smak sveta put je nastavljen i ekipa je stigla na odredište,mada su od boravka u piramidi ostale posledice radijacije koje su se kasnije manifestovale i odrazile na tok druženja u Vlasotincu
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Dakle, bojim se da dolazi vreme kada neće biti dobro po zdravlje da se skupi više od tri admina sa Srbijalova, na jednom mestu, a naročito da ostanu zajedno duže od 24 h!!!

Što se duže i bolje upoznajemo, kanda postajemo sve ludji i blesaviji.
Još sredjujem utiske iz Vlasotinaca, pa ne znam odakle da počnem.
Za sada samo jedno veliko HVALA Gedži i Djoši iz Vlasotinaca, i svim vlasotinačkim lovcima koje smo upoznali tamo. Nadam se da će im osmeh na licu ostati duže vremena, barem do sledećeg druženja, a ako smo preterali u zezanju, neka ne zamere!
Ja ne znam da li je to otvoreno neko takmičenje, ko će da bude bolji domaćin - posle nekih ranijih druženja, pa onda posle Kučeva, Mišine organizacije i onog gostoprimstva, ponavlja se slična priča u Vlasotincu.

'Bo nas onaj ko nas sastavio ovakve! Grin
Prijatelji moji, ja ne mogu da sastavim čestit upis, još sam malo 'rastrojen' od silnih utisaka!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Evodija
 SAMO KAD STE SE VI VRATILI IZ TE BANOVINE.

PA NAS STOTINAK NIJE NOĆAS SPAVALOJaooo.

NAJPOSEĆENIJA BILA TEMA O BANOVINI (30 KOMADA)Zum NON-STOP CELU NOĆ.

SAD MI JE ZA DANAS DOSTA.Spavanje

Lala
 A kako je meni bilo dve noći, sa onim dušmanima?

Gedža je pravio spisak ukradenih stvari - onaj Indjijanac je čudo kleptomansko!
Na kraju su i od njega krali ukradene stvari, šta da kažem!

DakiNS
 Indjijanac jel ga vidiš ? Malo mu bilo što je popioCenzurisano Još izvrtje i podmetjeHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

nemeza
 Sram Vas bilo dolazili ste u komšiluk u goste, lovili na mom terenu sa mojim kerovima i niste se javili. Kad budem dolazio u Novi Sad sa Jeremijom ću da pijem kafu. Angry

djosa69
 Vidim da se dobro putovalo,pozdrav.Kolko smo bili dobri domaćini vi ćete da kažete ja mogu da kažem da ste vi dobri gosti i da će da se družimo jos vise.Kolceiveli

ficha007
 Gospodo lovci (sa velikim G) želim da vam se zahvalim za izvanredno druženje koje ste nam omogućili. Ja sam poslednji stigao dok ekipu cirkusa zvanog "Srbijalov" nisam razvezao po kućama. Neki su od ena popili grdnju a neki su bome dobili i poljubac na moje rođene oči. U svakom slučaju još uvek sređujem utiske pa će više priče biti sutra. Hvala vam još jednom dobri ljudi iz Vlasotinca.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

djosa69
 Kolega Nemeza trebalo je da se javite pa i vi da se družite nisam znao da smo komsije će se ispravi sledeći put.pozdrav.Kolce

DakiNS
 VLASOTINČANI !Ne vičem nego ne mogu sa većom zahvalnošću da iskažem poštovanje prema kolegama koji nas dočekaše, i ugostiše. jeste da će neki da me duže pamte. Neki sa zahvalnošću što im ostavih u lovištu onog vepritja, a neki sa ljutnjom u ustimaHaHaHa. Druženje i lov za priču, a ljutnja za pominjanjeZbunjen. Niko od nas koji smo došli u Vasotince nije pozavao lično nikoga iz Vlasotica koji su nas čekali. Čak je bilo i zezanja da će nas čekati tabla na ulazu u Vlasotince na kojoj piše: Ala smo vas zayebali - potpis LoSoSI. Kako je počelo tako i završilo sa smehom (jedino su moj pratilac , Francuz i ja plakali. Oni zbag Vulkanske lave ja zbog vepritja.Doduše bilo je i suza zbog smeha ali i velikih napora do znoja (najviše se napinjao djoša 69 da ne vrišti zbog lave ) Kolege hvala na prelepom druženju i pamtim obećenje na sledeće druženje kod mene na splavu.Bravo 2

PEZ
 Daki sutra zovem Gorana Francuza da mi preprica kako si promasio veprica.
Eh da sam znao da si sa njim u lovu culi bi se sigurno.

DakiNS
 Ma znam da ništa pohvalno posle vulkana neće rećiGrin

Hteo čovek da razduži escajgShock

PEZ
 Jel mu trebalo dosta bambusa da se povrati od soka?

DakiNS
 Ne znam za bambus ali pivo je pri ruci biloGrin
šta ćeš kad ne prati forum pa ne zna da sam ove godine napravio ultra mega giga magnum verziju lave

vojkan

djosa69 kaže:
Kolega Nemeza trebalo je da se javite pa i vi da se družite nisam znao da smo komsije će se ispravi sledeći put.pozdrav.Kolce

I na men da mislis sledeci put a ne samo admini u gosti da vikas Cry
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Limun
 Eto ja opet zajebo stvar iako sam bio uredno pozvan ali ovaj vikend sam morao da ispoštujem drage prijatelje u Prijepolju sa kojima imamo već par godina stvarno lepo druženje .
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala
 Pokušavam i dalje da se saberem, od vikenda u Vlasotincu, ali ne ide, ne mogu da se setim svega.
Hajde redom: krenuli smo mi iz Vojvodine (Rančer, Ficha007, Sremac, Daki, Indjijanac i ja) sa dvoje kola na jug. Usput je bio plan da se nadjemo sa Slavom u V.Plani (Plavni? Grin), sa njegovim kumom i sa još jednim kolegom. Indjijanca smo pokupili poslednjeg, zajedno sa dva pakovanja slavskih kolača (Smiljka, ruka ti se pozlatila za one šam-rolnice!). Kolači nisu izdržali ni do BGD! Grin

Kao i svaki plan, i ovaj nam se izjalovio. Naime, 50-ak kilometara posle Bubanj potoka, u sred vožnje, na Rančerovom Mitsubishiju Pajeru se dešava ozbiljan kvar (otkinuo se jedan ventil i napravio pičvajz u motoru). Sreća pa se to desilo na nepun kilometar od jedne pumpe, gde smo stali. Džip pun stvari, mi kao siročići na pumpi, meni palo na pamet da počnem da perem šoferšajbne na pumpi, da skupljamo lovu za popravku!
Ali tu je uskočio Slava, kojem javljamo šta se desilo, čovek momentalno seda u kola, i vozi 80 km da spasava stvar. Džipa ostavljamo u jednom servisu koji se, gle čuda, zove 'Vranić', tako da su počele da se javljaju sumnje da li su neki iz Vranića možda pokušali da miniraju ovo druženje forumaša Srbijalov, ali sumnje nisu dokazane. Bez obzira na sve nevolje, ne napušta nas dobro raspoloženje, štaviše, dobili smo samo još jednu dobru temu za zezanje. Nekako se potrpamo, najveći problem nam je bio kako da upakujemo jedno poveće jagnje koje smo nosili našim domaćinima, i posle 2 sata kašnjenja, nastavljamo put Vlasotinca. Usput se pridružuju sa trećim autom Darko (Slavin kum) i Cobe, stari lovac i Slavin prijatelj.
Stižemo skoro po planu u Vlasotince, domaćini Gedža i Djoša, sa još par lovaca, nas čekaju - pravac u restoran 'Trofej' u Vlasotincu, na večeru. A tamo sve spremno, na stolu ikebana na ovalima, nije džabe južnjački roštilj čuven - samo gi u Vlasotince vikaju 'skara', nema veze kako gi vikaju, ama će ga izedu svakako (naučio sam i ja južni dijalekt!)!
Svašta se dešavalo tokom večere, pun restoran lovaca, Djoša komanduje, počinje hvaljenje neštinskog vina (crno+belo po balonče, Sremac se isprsio). Utepasmo po balonče vina, ama gi turiše tuj i par flaša od jedno vlasotinačko crno, koje sam čak i ja probao, mnogo dobro! Dodje ponoć dok si rekao 'Pajero', i krenemo u jedan odličan motel, gde su nam domaćini obezbedili prenoćište.

[xhide]Sremac je, dok smo se vozili kroz grad, oduševljavao lepotom vlasotinačkih devojaka koje je video usput, i bio je uporan da izadje 'u život' to veče, računa čovek na diskreciju kolega...Šta je od toga bilo, ja neću da pišem...[/xhide]

[xhide]Ujutro, već u pola 6, ustajanje, kafenisanje, očajavanje (pijenje čaja) i da budem prost, onanisanje (pijenje čaja od nane)![/xhide] Saznajemo sa recepcije da su u motelu tokom noći imali uzbunu, pomislili su ljudi da se desio manji zemljotres, ali su ustanovili da je lažna uzbuna, to je Rančer 'malo' hrkao, tako da su ga čuli u tri susedne sobe! Sremac hrče kao ruski tenk, ali je Rančer ipak šampion u toj disciplini!
Sam lov neću puno da opisujem, meni je još uvek planinski lov sa goničima malo nepoznat i moram da priznam, daleko teži nego ravničarski lov. Kada sam video kakve terene imaju u LU Vlasotince, raspametio sam se. Ono je raj, skoro nedirnuta priroda, a imaju i divljači, samo što tu divljač treba juriti po ogromnom terenu, a meni teško ide orijentacija u planini!

Ipak, meni najlepši deo je drugo poluvreme, koje smo proveli na lovačkom domu u planini. Nikako mi nije jasno, kako su ljudi uspeli da u onoj planinčini izvuku materijal za gradnju, a još manje mi je jasno kako su doveli i struju tamo! Čudo su ti lovci - ne bi me iznenadilo da su u rančevima nosili cigle, šljunak i cement na 800 metara n/v, po onim šumskim puteljcima gde i Lada Niva neki put 'zakašlje' u onoliki uspon!
Da ne dužim sada, pisaću još.
Subota veče, na lovačkom domu se skupilo jedno 30 lovaca domaćina i gostiju, deo atmosfere: desno je Rančer, koji 'peva' kao promukli gavran, skroz levo je Gedža (uči čovek note i akorde hehehehe), gitarista nije lovac, ali ima glas svaka čast, iznad njega stoji Djoša i tercira Rančeru, a tu je i njihov lovočuvar 'na bretele' i Cobe.

Lala
 Posle svog vokalnog nastupa i debakla pred publikom, drug Rančer (koji jako lepo peva, ali ga je nezgodno slušati) je pao u očajanje!
Skrhan kvarom svog ljubljenog Pajera, i dotučen izostankom ovacija na vlasotinačkom delu takmičenja 'Ja imam talenat', sručio se u krevet!
Dokaz (ispod kreveta) potvrdjuje tezu 'Nema tuge, nema bola, sve dok ima alkohola!'!!!HaHaHa

Lala
 Što se tiče tog drpisanja, kralo se sve redom, kao u vojsci: nestajali su Eurokrem blokovi (više komada); moj nož; upaljače su mi ukupno ukrali 6 komada, tako da sam jedva iskukao jedan da imam da zapalim cigaru u lovištu; cigare iz moje rezerve su mi uredno ukrali; pušku su mi sakrili; jedva sam spasao jednu moju čizmu, da je ne ukradu - još su se pravdali kako su dobre volje, pa neće da mi ukradu obadve čizme, nego samo jednu; municija za karabine je 'dobila noge' u startu, pa je posle bilo cirkusa kad su trebali da pogode kalibar; kapu su mi drpili, pa se Slava zeznuo i legao da spava sa kapom koju sam nekako oduzeo; Sremcu je 'neko iz mase' u čizmu turio tubu majoneza, ali sam ga spasio na vreme da se ne upljeska; nestajale su stvari kao u Bermudskom trouglu! Vrhunac je bio, kada su onom koji nešto ukrade, ukrali to isto!!!
Ja sam za to vreme čvrsto držao poziciju pod zastavom LSS, a usput sam malo zagadjivao atmosferu sa kubankom koju sam drpio Sremcu!!! Neko od domaćina mi reče, da mogu slobodno uveče, ako bude hladno, da se zagrnem sa zastavom! Grin

Lala
 Posle lova, i posle promašenog vepra, Daki i njegov stručni pratilac - 'Promašaljka'.
Taj čovek me posle lova preklinjao da mu više ne dovodim u goste ovako precizne strelce, ali mi je to rekao na vlasotinačkom dijalektu koji ja baš ne mogu da ponovim, samo sam razumeo reči 'Promašaljka', i neku psovku u kojoj se pominje vepar, polna radnja i dupe! Uglavnom, na Sremčev predlog, promenićemo Dakijev nick, tako da više neće biti DakiNS, nego DaKiks!!!
Raspravljali smo malo i o balistici, o padu zrna na 12 metara, o teoriji hladnog i toplog metka, i složili smo se da Daki ubuduće treba da municiju nosi u gaćama i da je greje, kako bi očuvao karakteristike metka. Potreban je još samo jedan dobar puškar, koji će Dakijevu optiku na karabinu upucati na nulu na 10 metara!!!
Daki u euforiji, sa očajnim pratiocem, Promašaljkom:
Lala priložio:
daki_2.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
55. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA
ПРОСЛАВЉЕНО 120 ГОДИНА ЛОВА У ГРУЖИ
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,792,580 posete www.srbijalov.com