Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Isuzu Trooper

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Isuzu Trooper
Igor
 Vozio sam mnogo terenaca i od svi njih sam najzadovoljniji sa Isuzu. Jeste Japanac, svi kažu skupi delovi ali ja se ne slazem sa tim. Sigurno cu ostati jos duze vreme veran njemu.

decky
 Japanac dabome. Boljih ionako nema, iako je po meni Toyota Land Cruiser apsolutno najbolje offroad vozilo.

Ivica
 H3 Brate H3 Smile

Igor
 Konkretno nisam siguran šta znači to h3, mislim da je ovo pravi odgovor.Grin

Ivca
 Sa H3? sumljam da sa njim u lov ides

Igor
 Šala na stranu, to je prava mašina.
Svaka čast

Miki
 setih se one stare..kako Ciga hvali svoga konja...salim se naravno,vozio sam i sam puno terenaca i to po terenu u pravom smislu te reci,jedini auto koji me nikada nije izdao ili ostao u blatu,snegu ili vodi je Lada Niva 1.6,neki ce se slatko nasmejati na ovo znam to,sigurno neki koji svojim terencima ni u snu ne bi sisli ili izasli gde ovo cudo od Rusa prolazi,ja je u sali nazivam koza jer cesto upravo to i jeste,i najmanje zelim da uvredim bilo koga i bilo cijeg terenca..pisem samo iz svog licnog iskustva,sto ne znaci da ce bilo ko nekim svojim dzipom izaci mozda brze i bolje tamo gde sam se ja mucio..stvar navike,vestine voznje,prvenstveno poznavanje terena,dobri pneumatici,malo vise ludosti i moze se krenuti u osvajanje nedodjija...na kraju samo neka nas uvek prati ona stara...NE PRETERUJTE SA SVOJIM LJUBIMCIMA;IPAK JE TO SAMO GOMILA GVOZDJA KOJA MOZE OTKAZATI BILO KAD I GDE,A U LOVU TO PONEKAD ZNA BITI KOBNO...
Pfft

Lovac Stari
 Godinama Suzuki Samuraj (1324) kubika. Sada momentalno jedna zelena Lajka, sluzi ali i cesto trazi sitne popravke. Sve u svemu bolje s njome nego auto peskeYes.
Dobar pogled.

spaleph
 Od skoro i ja posedujem ISUZU TROPERA pa me interesuje na koliko ti drzi temperaturu i pritisak ulja, kako se snalazis ya delove?

Igor
 Pozdrav Spale, dobrodosao u klub Isuzu Trooper. Sto se tiče pritiska ulja kod mene je između 2 i 4 bara zavisno na koliko obrtaja radi motor, a skala za temperaturau pokazuje otprilike jednu trećinu. Kad sam menjao termostat za tempereturu u početku je pokazivala oko polovine i još nešto ja sam menjao dihtung na glavu zato što je pustio ulje u sistem za vodu. Moglo bi se reći da Trooper ima taj problem sa dihtugom na glavi motora. Za delove je kod nas veoma teško naročito sto se tiče motora a i skupo, ja sve delove koje sam morao da menjam kupio sam u Nemačkoj što polovne tako i nove. Ako te nešto interesuje od delova samo se javi.

Dobar pogled.

spaleph
 Evo i slike mojeg "magareta" sa sve tovarom.
i25.tinypic.com/2r59c47.jpg

Igor
 Jednom me samo ostavio u brdo radi moje gluposti inace uvek je ovako:

[movie=youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MODyCKwLcxM&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MODyCKwLcxM&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/movie]

Lala
 Drugar moj ima Nissan Navaru - po testovima je bolji od Land Cruiser. A išli smo mnogo puta u lov sa Navarom, čaksmo i neke Lade Nive izvlačili kad zaglave Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Igor
 To je dobar auto, ali nije za nesto ovako ipak je on novije godiste vozio sam odve na probu hteo da kupim, ali sam bio kratak.

nikola-79
 Pozdrav za kolege ja imam prijatelje koje voze te aute imaju godiste 1999 ali se kvare za nista im motori nisu .Problem je losa im glava motora a i kompjutor crkava .Vozili smo jednog u jokul na glecer i kompjutor mu rikno ali cena tim autima nije velika . Motori su 3000 kubika dizel turbo .Nema boljeg terenca od TOYOTE totije zakon od auta motor dobar ,menjac difercijali i sve ostalo samo pazi na vodu i ulje i teraj .Eto toliko o terencima ja zivim u zemlji gde voze najbolje djipove u Evropi i sa naj vecim gumama do 52 toma .Eto toliko .Podrka

Lala
 Nikola, evo baš danas objavila TOYOTA da obustavlja prodaju svojih vozila i džipova, zbog fabričke greške, a vlasnici oko 3 miliona vozila da se jave u ovlašćene servise! To se odnosi i na putnička kola, ali i na terence, čak i na RAV 4... E, sad, da li su ovi iz TOYOTE samo pošteniji od ostalih, pa priznali grešku, čuće se!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

darko ar
 evo i mog isuzu troper ja sam vise nego zadovoljan sa ovim terencom

bela
 ljudi svaka čast suzukiju ali wv jetta. ma nema premca nas 5 + svinja blato do guše vagaši preko 30 cm gura vuče čupa ali ne staje
Bravo 2
vižlan i terier

darko ar

darko ar kaže:
evo i mog isuzu troper ja sam vise nego zadovoljan sa ovim terencom

deki59
 Vozim (imam) Isuzu Troopera 2.8 TDi iz 1990. godine vise od 12 godina. Nikada me nigde nije ostavio, nikada nije potrosio vise od 8 l/100 km D-2, za delove sam se "uhodao" i nisu skupi imajuci u vidu da se radi o potrosnom materijalu-obicno, kao i da se radi o Japanskim delovima (skoro sam menjao jabucice cena im je po 18 )
Za dug put i "pravac" je udoban i ima zadovoljavajuce ubrzanje i "putnu" brzinu.
U i na njega moze da se natovari dosta toga, a bez problebama vuce prikolicu sa 2 t tereta.
Iako sam prosle godine kupio novog terenca Trooper mi je i dalje "glavni" auto, a novog upotrebljavam samo po vrucinama zbog klime.
Od terenaca sto sam vozio bolju prohodnost ima sigurno Lada Niva i GAZ, a mozda Land Cruzer (vozio sam dizela od 4.2 l -sestak) i Samuraji (gde to moze da prodje).
Tiha voda breg roni

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,457
Najnoviji član: draganito

Poslednje vesti
Lovna sezona u Srbiji
Vuci se baš odomaćili
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,186,401 posete www.srbijalov.com