Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Redfield optika

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Redfield optika
Sniper Hunter
 Može li tema kod optika "Redfield"? Ovo je marka koja je u ekspanziji, a sobzirom na povoljnu cenu mogla bi mnogim našim lovcima da bude interesantna.

Od kolege"Podunavac"

petar
 [xhide]Ako sam u pravu to je optika koja je 'pod Leupoldom', bilo je u Canoni u NS-u, jer su oni uvoznici Leupolda...B)
Nisam je nikada video osim u prodavnici, a cene stvarno nisam gledao, nisu me tada zanimale, tako da ne mogu da idem na tu stranu...Confused
Nista to nije provereno, kad se bude koristila duze vreme, kao Bushnell recimo koji je pre par godina isto kao bio u expanziji, pa ljudi pokupovali, sad svi poznajemo bar deset lovaca koji imaju ove optike, pa znamo sta valja, a sta ne, a ovako, kupovati optiku za koju smo culi prvi put, svidela nam se na prvi pogled, mislim da nije dobra ideja, ali je vrlo moguce da je kvalitetna roba u pitanju s obzirom da je 'pod Leupoldom', a svi znamo da je Leupoldov kvalitet vise puta dokazan i pokazao se kao odlican izbor za svoju cenu...B)[/xhide]
Just like old times!

kelt
 redfild je jedna od najstarijih marki optike u Americi i oduvek je bila cenjena bas zbog kvaliteta. zbog poplave raznih brendova iz kine i uopste iz celog sveta firma redfield je bila bankrot. ime i prava je otkupio leupold i ta optika ne zaostaje od leupolda po kvalitetu. zaostaje samo po izboru uvecanja i koncanica. proizvodi se inace u istoj fabrici u Oregonu kao i Leupold. od strane americkih lovaca dobija najbolje ocene u svim revijama ponajvise joj isticu povoljnu cenu,jednostavnost i izdrzljivost.jeftinija je (napolju) od leupolda, ali koliko je kod nas pojma nemamZbunjen
.
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Dare_Makedonija
 Koja je cena ove optike i kakvi su joj kvalitete?

kelt
 kucaj =optic planet -pa hunting riflescop-pa od ponudjenih klikni -Izvolteredfild
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Podunavac
 Kelt je već skoro sve rekao, ali evo još par reči. Redfield je bila stara fabrika optika u americi na dobrom glasu. Bila je dobre kvalitete a povoljne cene. Amerikanci su posebno bili ponosni što je u potpunosti izrađena kod njih i od njihovih delova. Posle bankrota je kupio Leupold i ponovo pokrenio proizvodnju. Redfield za svoje optike daje doživotnu garanciju. Cena u Canoni za Redfield Revolution 3-9x40 je 21440 dinara. Odličan omer uloženo dobijeno. Onima koji na veruju u Bushnell seriju Trophy, a preskup im je Elite 3200 ovo je dobar izbor.
Tri prsta 2Kolce

kelt
 mozda cak i vrlo verovatno bolji izbor od bushnel elite3200
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

Dare_Makedonija
 Hvala na info kolege. Potrazicu kod mene u radnjama ako ga ima. Ako ne ni leskovac mi nije daleko. Kod mene znaju da preteravaju sa cene za oruzje municija i slicne stvari

darkon
 Zanimljiva optika, posebno mi je pažnju privukao model 2-7x33, koji bi išao na kombinaciju.
U skorije vreme ću morati da odem i pogledam ga uživo, pa možda i pazarim jedan.
Takođe sam dobio informaciju da je garancija 10 godina.

Podunavac
 Kolega neznam kakvu garanciju daju naši trgovci, pošto oni i inače izmišljaju toplu vodu. Ali fabrika Redfield (Leupold) daje doživotnu garanciju na svoje optike. A ovlašteni uvoznik i distributer bi trebao da poštuje garancije proizvođača.
Tri prsta 2Kolce

darkon
 Podunavac, i ja gde god sam gledao i čitao o ovim optikama, čuo sam da je garancija doživotna, ali eto... Confused

tomo vrbas
 Juce sam zvao Canonu NS-u redfild revolution 3x9-40 kosta 19800din i odluka je pala sutra idem za NS da je pazarim i montiram na 223 ,e sada me muci jos jedna stvar dali bi ta optika mogla da ide i na 7x64 pa bi voleo neki konkretan savet?Hmmm

ohotnik

tomo vrbas kaže:
Juce sam zvao Canonu NS-u redfild revolution 3x9-40 kosta 19800din i odluka je pala sutra idem za NS da je pazarim i montiram na 223 ,e sada me muci jos jedna stvar dali bi ta optika mogla da ide i na 7x64 pa bi voleo neki konkretan savet?Hmmm
Naravno kolega da moze To je optika dobrog kvaliteta koja moze da izdrzi i jace kalibre od tih koji te interesuju.Kupi dobru montazu i uzivaj u lovu.

tomo vrbas
 Na 7x64 imam svenkovu montazu i tasko 3-9x40 koji me vec 10god sluzi bez ijednog problema,ali sada bi hteo nesto malo bolje i kvalitetnije!I jos bi dodao da je redfild 3-9x50 26000+koji dinar vise,a imaju i neki Leupold 3-9x40 za trideset i neki dinar!

canis aureus
 Za te pare sigurno najbolji izbor na našem tržištu!
Najbolje da taj opt.nišan, bilo da se odlučiš za Redfielda ili Leupolda, montiraš na 7icu a tog Taska na .223 !!
(ako si u mogućnosti da izdvojiš još tih par hiljada din. uzmi Leupolda!! a ako ne i Redfield će ti završiti posaoB))
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

tomo vrbas
 Kolege Ohotnik,C.Aureus hvala na pomoci B)danas castim 223,a 7x64 ce da saceka kraj zetve zita i onda cemo videti sa cime cemo njega da castimo ako rod bude bericetanMolitva onda ce i optika biti skuplja!;)

tomo vrbas
 Evo je pre neki dan kupljena a sada sam uspeo sliku da postavim redfield revolution 3-9x40 i verujte mi optika je vrh a za 19860din neveruijem da bi nasao bolju!

tomo vrbas
 Uporedjivao sam je sa Tasko 3-9x40 i razlika je ogromna kao da uporedjujete crno beli TV sa novim LCD-om u korist Redfield-a!

Podunavac
 Mislim da je Redfield Revolution u stvari Leupold VX-I, koji je 120-130 evra skuplji. Mislim da za te pare trenutno nema bolje optike u Srbiji (Redfield). Čestitam kolega na kupovini i nek te dugo i dobro služi.
Tri prsta 2Kolce

tomo vrbas
 Hvala kolega Podunavac u radnji sam uporedjivao VX-1 3-9x40 i redfield,mogu ti reci da imaju jako puno zajednickog;sociva,tubus,koncanicu jedino im je razlika u tockicu za stelovanje variabile(3-9) i u ceni!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Adekvatna optika OPTIKE I MONTAŽE 422 18.05.2025. 01:39
Noćna optika OPTIKE I MONTAŽE 217 23.01.2022. 10:48
Kahles optika OPTIKE I MONTAŽE 69 25.08.2020. 23:34
optika OPTIKE I MONTAŽE 175 24.03.2019. 15:32
Vortex optika OPTIKE I MONTAŽE 38 18.01.2019. 09:04
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,928 posete www.srbijalov.com