Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: walther

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
walther
Kile_
 sta mislite o ovoj optici?
detalji nisu losu,a cena primamljiva

http://www.austro...t_nr=21513
Samo 300 i 4x4

Cvele
 kile, optika pravljena za 22lr kalibar Smile pricao sam s' covekom u Kettner-u, bila je i tamo, ali za 90e... ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Sniper Hunter
 Kile, Cvele je u pravu to je za MK

Kile_
 znam saznao sam u medju vremenu,pa to sam pitao pre 7 meseci
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter
 ja sam gledao datum na cveletovom postu Stidljiv izvini iveli

Kile_
 ihh nemoj meni da se izvinjavas,bar se mi znamo Smile iveli
Samo 300 i 4x4

slavko75
 jedno pitanje i malo pomoci optika walther 3-9 x 56 sa srvenom tackom dali neko neko nesto zna o kvalitetu i kakva je .dobijam je za 200 eura dali vredi
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

slavko75
 img192.imageshack.us/img192/114/632066076big.jpg

Uploaded with ImageShack.us

evo i slicice

Sniper Hunter
 Kolega Slavko 75 uzmi bolje nekog Bushnella za te pareiveli

slavko75
 nisam mnogo cuo o waltherovim optikama zato sam malo u dilemi ko pita neskita

arsa
 Slavko kataloska vrednost optike Walter 3-9x 40 je 100 eura , pa mislim da x56 moze biti skuplja koji evro, ali 200 eura ipak je to mnogo za njega. Ima ga moj drug sa kojim lovim i nisam nesto odusevljen ma da je njemu dobar i zadovoljan je njime. Jbg Bushnell je ipak bolji a imas ga za te pare.
lovac Joca i Luka srbijalov

slavko75
 arso hvala na informaciji brate, pogledao sam i na internetu nisu mu jake cene a ipak je bushnell kod mene proveren 

Podunavac
 Walther optike optike treba izbegavati za sve kalibre iznad 223 Rem. Ko ima nekog u Nemačkoj ili Austriji ispod 200 evra ima Nikon optika koje su solidne. A mislim i da one Češke Zbrojovka za koje je kolega Kile pitao možda nisu loše (ako prate kvalitet Zbrojovka oružja).

slavko75
 walther ps 55 ,crvena tacka ,to sam nabavio danas i nadam se da ce me posluziti i56.tinypic.com/ohtezl.jpgi54.tinypic.com/2wqqxe9.jpgi54.tinypic.com/s0z880.jpgi54.tinypic.com/qytg1h.jpg

Kobac
 Pozdrav kolege zanima me vase misljenje u pitanju je walter 4x32 jel je ima neko kakvog je kvaliteta i za koje je daljine najbolja? Hvala unaprijed
Lisica

Sniper Hunter

Kobac kaže:
Pozdrav kolege zanima me vase misljenje u pitanju je walter 4x32 jel je ima neko kakvog je kvaliteta i za koje je daljine najbolja? Hvala unaprijed

Dobra je za MK pušku za papirne mete ...do 30m

duskov

duskov kaže:
Ima pored optike još ponešto što je walther:

Tema su optike !
Srbijalov Admin Tim!

Kobac

Sniper Hunter kaže:

Kobac kaže:

Hvala na odgovoru! mislio sam da je dobra barem za 90-100m nezamjerite nerazumijem se nikako u optike.
Lisica

Sniper Hunter

Kobac kaže:

Sniper Hunter kaže:

Kobac kaže:

Hvala na odgovoru! mislio sam da je dobra barem za 90-100m nezamjerite nerazumijem se nikako u optike.

Neće izdržati dugo na bilo kome karabinu ozbiljnijeg kalibra ,a i predviđena je za 22 lr cal

Kobac
 Pa i mila je planirana za MK pusku ali sam sad definitivno odustao od nje.Smile
Lisica

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,921 posete www.srbijalov.com