Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Leupold

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Leupold
canis aureus
 al eto ostaju brodoviSmeko
ako ih ne presretnu somalijci ili interpolci, deavci i ostali
Smeko

Podunavac
 Znači naj bolja solucija bi bila podmornica.Grin Al je problem nemamo more.Angry Osim more marš i more bre.Trt Milojka
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Podunavac druze pazi nema logike,njima je u interesu da sto vise prodaju,svi znamo koliko budjavi Ameri vole njihove usrane dolare,i sta njega briga sta ces ti sa obicnim optickim nisanom primer leupold VX II...Confused Ove optike Night Vision i ove druge visoke tehnologije ajde ok plase se da im slucajno ne ukrades patent posto se oni svega plase,al kakve veze ima obicna optika kad takva postoji i kod nas u prodaji.. Samo sto je malo vise skuplja jebiga ljudi nemaju racuna da rade i da imaju zaradu ispod 200e po optici...

Podunavac
 Ne znam Mirko, ne može više ništa da me iznenadi. Možda za druge može da se prodaje a za Srbiju ne. Ipak smo mi najveći ubice, manijaci, silovatelji i ratni zločinci. Je... li im mamu kaubojsku.Tri prsta
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Ma ja ci Podunavac da im otmem jedno dva komada pa makar mi podmornicom slao burazer,ima da ih ojadim za te dve optike il necu da je stavljam na karabin uopste... Mamicu im americku sugavu...Besan jesu gola gov... al imaju bre opemu sto se toga tice....

Nenad000

mirko knezevic kaže:
Ma ja ci Podunavac da im otmem jedno dva komada pa makar mi podmornicom slao burazer,ima da ih ojadim za te dve optike il necu da je stavljam na karabin uopste... Mamicu im americku sugavu...Besan jesu gola gov... al imaju bre opemu sto se toga tice....

neznam ljudi ali barem u mome kraju neznam da neko ima nekog leupolda na pusci,kratko sam na ovom forumu ali primecijem da ga hvale mozda je i dobar sto se mene tice i ja bi da probam za sada nekako moi je meopta najbolja, jeftinija u odnosu na ostale i u slicnom kvalitetu malo mi smeta sto imaJU SAMO 10 g garancije ali je OKiveli

mirko knezevic
 Ma ljudi da se ne lazemo nije nam vrpca odsecena sa leupoldom ima i drugih optika koje su extra dobre i bolje,al sta znam nek me isprave kolege ako gresim,u tom rangu novca leupold busnel,mislim da za malo vise moze i Zeiss da se uzme... Ovi ti na leupolda daju dozivotnu garanciju,a zet moj ima Zeissa,30god su mu dali garanciju na optiku...
Podunavac druze pomagaj,ti si strucnjak za ovo koja je u kom rangu sto se tice para i kvaliteta...Grin

Podunavac

Nenad000 kaže:

mirko knezevic kaže:

neznam ljudi ali barem u mome kraju neznam da neko ima nekog leupolda na pusci,kratko sam na ovom forumu ali primecijem da ga hvale mozda je i dobar sto se mene tice i ja bi da probam za sada nekako moi je meopta najbolja, jeftinija u odnosu na ostale i u slicnom kvalitetu malo mi smeta sto imaJU SAMO 10 g garancije ali je OKiveli

Nenade za Meoptu B)Bravo 2. Potpuno si u pravu. Jeste malo skuplja za naš standard ali vredi svaku paru. Neću baš da je stavim u isti rang sa Zeiss ili Swarovski optikama, ali nije ni po ceni sa njima u rangu.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

mirko knezevic kaže:
Ma ljudi da se ne lazemo nije nam vrpca odsecena sa leupoldom ima i drugih optika koje su extra dobre i bolje,al sta znam nek me isprave kolege ako gresim,u tom rangu novca leupold busnel,mislim da za malo vise moze i Zeiss da se uzme... Ovi ti na leupolda daju dozivotnu garanciju,a zet moj ima Zeissa,30god su mu dali garanciju na optiku...
Podunavac druze pomagaj,ti si strucnjak za ovo koja je u kom rangu sto se tice para i kvaliteta...Grin

Smatram da je za naše uslove naj bolji izbor Bushnell iz serije Trophy ili Elite 3200 i Leupold VX-I ili FX-I ko voli fiksno uvećanje. Za te pare kod nas nema bolje. Još kad bi uspeli da pazarimo po američkim cenama...Veselo
Tri prsta 2Kolce

ohotnik
 Pravilno mirko napisano ja u inat amerikancima nebi kupio leupold nego bih seo u auto i otisao u temisvar kod prijatelja rumuna i kupio IOR pa neka amerikanci crknu od muke sto rumuni imaju za manju cenu bolji kvalitet od njih.A to je samo 160 km od beograda netrebaju brodovi avioni ni razni federalni zakoni koji vaze u americi.

Podunavac
 Ohotnik veliko je pitanje koliko IOR optike koštaju u Rumuniji. Na internetu sa varijabilnim uvećanjem kreću od 900 $ pa na više. Onda je bolje videti pošto je Meopta u Češkoj. Ali činjenica je, sviđalo se to nama ili ne, da američke optike imaju naj bolji odnos uloženo dobijeno.
Tri prsta 2Kolce

ohotnik
 IOR je u strucnim krugovima proglasen za najbolju optiku u odnosu kvalitet-cena Samo je zal sto mu svake godine raste cena za 10% i priblizava se konkurentima zejsu,svarovskom ,kahles,smit&bender. Leupold je nesto iza njih

mirko knezevic
 Jel ima ta optika Podunavac u ceskoj Meopta? Nije valjda da i Cesi nakokali cena do neba sto se toga tice?Grin

mirko knezevic
 Brat me zove sttalno da idem kod njega u Sad,al mene mrzi,ubio me bog ako se na prolece ne spakujem i odem preko bare samo da bih uzeo optiku,pa makar me uhapsili na granici mamicu im jenkijevsku... Punu torbu ima da napakujem...

Podunavac
 Nisam ja kolega ni rekao da nije kvalitetan. Problem je što je skup. Da li neko ima informaciju koliko košta u Rumuniji u prodavnicama ili direktno u fabrici? Na internetu je preko 900 $ a to je iznad financijskih mogućnosti većine naših lovaca. Malo sam gledao cene i našao naj jeftinije u našem okruženju. Češka Zbrojovka 3-9x40 123 evra, kvalitet nepoznat i neproveren. Ako prati kvalitet ČZ oružja onda je u redu, ali ako ne prati... Meopta naj jeftiniji model sa varijabilnim uvećanjem Meopro 3-9x42 8900 Čeških Kruna (oko 369 evra). Kvalitet proveren, veoma dobar, cena visoka. Ima raznih ruskih optika po ceni oko 200$ nepoznate kod nas. Znači ipak je Bushnell Trophy 3-9x40 (15756 din.), Trophy XLT 3-9x40 (19998 din.) i Trophy 1,5-6x44 (19990 din.) naj bolji izbor za naše uslove (standard). Ili malo skuplji Leupold VX-I 3-9x40 oko 30000 dinara, cena relativno visoka ali i kvalitet dobar.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Mirko Češka Meopta je veoma kvalitetna optika ali i dosta skupa. Cene im se kreću od oko 9000 pa do 23000 Češki Kruna, što je oko 400 do 1000 evra. Ima još i skupljih.
Tri prsta 2Kolce

mirko knezevic
 Auuu sunce ti znaci nas je neko osudio da volimo a nemamo...Grin Grin Grin Znaci jedina jeftina verzija kupovine optike za manje para je amerika....Frown Koji smo srecnici...Grin Cudi me da u Evropi negde ne mozes da nadjes nesto jeftinije...Confused

Zore
 Ma nikako da nahvatam nekog lovca iz Bugarske, a priča se da su im cene nešto niže od ostalih u EU.

Lupa

mirko knezevic
 Sve je moguce kolega...Confused Smile

corak
 Pa koja mu je cena u Americi?(leupoldu)

Skoči na forum:

Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,077 posete www.srbijalov.com