Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kolege lovci vaše zanimanje, čime se bavite(osim lova)?
kelt
 [quote]duskov kaže:

Počeo sam da obolijevam ali sam se pridigao i sada opet špartam crnogorskim planinama...
Sada sam ponovo zdrav i želim da tako i ostane.

[/quote
zdravo ti nama bio jos dugo godina i lovio dovijekaiveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

duskov
 Za Sremca veliki pozdrav uz obećanje da ćemo se ljetos viđati...

duskov
 Milo,
eve nas ljetos uz rujno vino, dako bude nešto da se pregrize i da malo prošetamo planinama. Imam veliku i praznu kuću na Turjaku. Zvaćemo još ljudi pa da podložimo oganj...

kelt
 zdravo ti nama druze bio, uz vatru se dobro prica a i jos bolje pamtiiveli 3
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

slavko75
 ovu temu prije nisam video ili sam je zaboravio ,evo da kazem i ja nesto o sebi ,nazalost skolu nikakvu nisam zavrsijo bio sam upisao masinsku tehnicku i u drugoj godini me zadesi Rat skola se trenutno zatvori a ja otisao da se malo igram rata i to malo se pretvori u nekolike godine,1995 g. odem za Svajcarsku i tu sam do danas dan, zavrsio neke kurseve za molera i gipsara,sada sam trenutno u invalidskoj penziji, toliko za sad.
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Migo
 Završio srednju elektrotehničku, nakon toga 2,5 fakulteta (uzalud Stidljiv), a u međuvremenu sam svašta radio da zaradim za "džeparac". Imao sam toliku sreću da je, na 5 kilometara od moje kuće izgrađena hidroelektrana i još veću sreću da se sa svojih tada 21 godinu zaposlim u istoj, tu već radim 7 godina, a nadam se da ću do penzije Grin U slobodno vrijeme radim malo poljoprivredu i vinograd za svoje potrebe, a tu su naravno psi i lov!
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!

arsa
 Citao sam temu i videh da ovakvog kao ja ovde jos nema.Zavrsio sam rednju elektrotehnicku skolu u Jagodini. Kasnije kao klinac bez posla krecem u osvajanje pcelarstva sa pocetnim brojem od 60 ocevih kosnica. Danas imam oko 700 pcelinjih drustava na 11 lokacija u Levcu, proizvodnju od 1000 matica i 500 rojeva godisnje i zadovoljan sam poslom kojim se bavim sami tim sto sam dok radim vezan za prirodu a kad zavrsim posao i krenem u lov eto me opet u prirodi. Zena kaze da cu ubrzo da PODIVLJAM.

lovac Joca i Luka srbijalov

kelt
 kolega , s obzirom da poznajem dosta pcelara mogu samo da konstatujem da ti je zena debelo u pravuGrin
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

lazarNKD
 ja sam student istorije, moj otac kaze, veciti! i jos kaze da se zanimam za fakultet koliko za lov, do sad bi dva zavrsio. i proklinje dan kad me je poveo prvi put u lov. i vice jbt lov, idi trazi neku djevojcinu. a ja mu kazem, cale, kad dodjem iz lova!Grin

DJULE78
 Po profesiji sam Dipl.ing sumarstva,diplomirao na lovstvu ali trenutno radim na uredjenju i iskoriscavanju suma.

lovac_ika
 Zavrsio sam srednju Gradjevinsku skolu,pokusao sam nesto sa privatnim fakultetom i nije mi bas islo.Radio sam godinu dana u obezbedjenju da imam za dzeparac,posle toga otiso u vojsku,zavrsio,i sad trazim neko zaposlenje...Bye
Kolce
one shot one hitLovac 1

borkobojic
 Zavrsio sam za masinskog tehnicara,posle odsluzene vojske 93/94 prihvatamo sve poslove,od konobara na mesalici za beton do konobara u kafani.Sada radim na benz.pumpi vec 11.god.,a posle posla se radi malina ,jabuka,paprika i kupus i svaki slobodan trenutak se provodi u necemu sto je vezano za lov ,makar to bio i lovacki gulas.....Raanj

gardista

www.adio.rs

inace po struci mashinac, radi i u firmi, al ovo gore je glavno...

Jank

gardista kaže:

www.adio.rs

inace po struci mashinac, radi i u firmi, al ovo gore je glavno...

Mislim da bi trebao da promeniš nik u "tamburica".....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Mark967
 Radim 25 godina kao masinbravar u metalskoj firmi,a isto toliko dugo gajim pcele i lovim.Bavim se i ribolovom (saranskim) kada mi vreme dozvoli.Radio sam neko vreme i sa drvetom ,a sada uglavnom masinu palim za svoje potrebe(kosnice).Mnogo je brate i bravar i lovac ,ribolovac,pcelar,stolar...Omatorilo se ali nedam se jos.Malo enanegoduje cim krene sezona(pcelarska i lovacka) ,ali izdrzi se .

rade iz 27
 Masinski inzenjer 5 godina nikad nisam radio u struci nemam vezu nikakvu Cry Inace sam majstor za maltanje i zidanje,preselio sam se iz Bijelog Polja u Podgoricu zbog posla, trenutno radim u trgovini dok nesto drugo ne iskoci.Ove sezone nista od lova pa sledece ako bog da clanarina u novo lovacko drustvo i da se trazi druzina za lov.Evo danas sam zavrsio kucicu za psa moja kerusa u BP ostala kod oca pa cu ja morati psa da trazim,tako da krecem iz pocetka.Sto bi nasi stari rekli samo boze zdravlja pa ce svega biti. I jos da dodam da mi je cast sto sam clan portala SRBIJALOV. Pozdrav za sve
Tri prstaLisica

kelt
 zdravo da si i ti nama delijo 
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

golf071
 Srednja elektro teh.Studirao DIF nisam diplomirao,bivsi sportista,sad zadnjih 15godina trgovina,prodaja auto delova.Hobi ribolov skijanje i lov naravno.

golf071
 Super tema,trebalo vi vise ljudi da se aktivira.

PanPan
 Evo i mene da napisem nesto. Sto se mene tice, studiram Pravo u Svajcarskoj inace preko raspusta radim gde se nadje B)
- Sine, a da ti tata kupi karabin...? Stari

- M'slim žemo. Kalanjikov

http://www.youtube.com/watch?v=I4KNEm...o0#t=0m33s

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Zabrana lova LOVAČKA UDRUŽENJA 880 11.10.2021. 10:25
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Sećanja na drage nam kolege. SVAŠTARA 5 05.01.2019. 16:02
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,175 posete www.srbijalov.com