A ja bih baš voleo da se ta čuvena disciplinska prijava objavi pa da obavimo jedno pravno-hirurško seciranje te budalaštine.
A što se tiče elemenata mislim da imaš neka pogrešna ubeđenja i pogrešne predstave ko se smatra "elementima".
Jedan od "elemenata" je već pomenut u ovoj temi. Čovek je iz Rume i ima puno nadimaka od kojih su neki npr. Kum Vujica, Kuvar...
Ima tu još kandidata. Jedan od njih se visoko kotira ( kotirao ) u PSPŠV a poznaz je po farmi ponija i po tome što je otac jednog sina zaposlenog u LSV, a ima neke veze i sa Vojnom ustanovom Karađorđevo i nekim stvarima iz 2004. godine ako me sećanje ne vara.
Ah, da tu je i . Njega sam zaboravio. Uvek prisutan ali nekako na marginama. Tu ja a nije tu. Siva eminencija.
E vidiš to su "elementi" i to oni organizovani i ništa lepše neće biti dok svako ko se okoristio o lovačke pare, ko se bahatio i kršio zakon od njih ne bude konačno odgovarao. A ja se nadam da će neki "lovački Vučić" da se pojavi i da malo pročeprka po radu LSS i LSV. Svašta ima da ispadne.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
vidim svi se pitate ko je braca sremac ,pa bratko što se kriješ iza tudjih nadimaka predstavi se lepo kad si već i svoj mejl od radnje iskoristio za registraciju.to je nekadašnji sekretar LD,1 godišnji predsednik LU u Indjiji,čovek koji je sekretaru podneo disciplinsku prijavu zbog toga što je obelodanio prevaru koju je izveo fazanerista uz njegovu pomoć,kada se zaposlio kao lovočuvar sa šabačkom diplomom!uz to su i postavljeni uslovi od strane fazaneriste da bude zaposlen na neodredjeno vreme i da mu plata bude u visini republičkog proseka.ako grešim bratko ispravi me.
Au bre,koliko negativne energije od jednom. Gde gori,sta vam je? Tu sam ja Nemojte biti toliko ljuti,nemate razloga. Nista vam nije receno niti je nesto uvredljivo pisano da bi ste me nazivali lazovom i raznim drugim imenima. Hocete informacije,to cete i dobiti,ali... Ali... Ja nisam toliko naivan da kacim tudja dokumenta i papirologiju po forumima. Zato ide ali cu vam reci nezvanicno kako sam cuo rekao jedan covek,coveku da je P.D.O. Cl. 15 stav 9,10 ali opet dodajem sutra je upravni odbor pa cu videti da li udruzenje hoce da vam izadje u susret. A izjave tipa da pijem drogu i da sam zatrovan opet se tolerise,etiketiranje i ruzan nivo ophodjenja. Ja opet ponavljam nikog nisam uvredio jedina mi je namera da kazem istinu koja je na razne nacine od nekih vasih clanova izokrenuta. I Lalo zasto pretis banovanjem? I zasto insinuacije da ce nekom biti isecene gume? Sta je to sto sam rekao da je izazvalo toliko besa i mrznje ili postoji samo istina koju hocete da cujete a drugu cete da banujete? A sto se tice napada na Lovacke organizacije,ne mislim ja da ste vi elementi ubaceni da bi ovaj posao odradili,nego ste prirodno talentovani da vam pocevsi kao u mom udruzenju tako i u vasim prvo smeta jedan pa drugi pa treci predsednik udruzenja pa upravni odbori pa nadzorni odbori pa disciplinske komisije a onda boze moj i predsednik lovackog saveza srbije (LSS) pa Vojvodine i.. i.. i..i.. i gde je kraj? Ne kazem da ste u nedostatku sposobnosti za normalno razmisljanje i rasudjivanje sve ovo radili, nego niste prepoznali gde je problem. A problem je negde tu. Ja se opet nadam da nisam povredio kodeks foruma i da vas interesuje i drugacije misljenje od vaseg. Gde je Indjijanac ?
ajde da vam malo predstavim kolegu bivšeg sekretara koji je tu dužnost vršio za vreme predsednikovanja fazaneriste,da krenemo još od daleke 2003 godine kada se pravila vansudska poravnanja sa bivšim zakupcima komisija je odradila svoj deo posla,obratite pažnju na stvari u članu 2. posebno na poslednju svetleću reklamu
pošto je trebalo potpisati isto poravnanje u sudu sekretar ga je prekucao a zakonski zastupnik overio potpisom vansudsko poravnanje u sudu sa zakupcem
bracasremac kaže:
... Ali... Ja nisam toliko naivan da kacim tudja dokumenta i papirologiju po forumima. Zato ide ali cu vam reci nezvanicno kako sam cuo rekao jedan covek,coveku da je P.D.O. Cl. 15 stav 9,10 ali opet dodajem sutra je upravni odbor pa cu videti da li udruzenje hoce da vam izadje u susret. A izjave tipa da pijem drogu i da sam zatrovan opet se tolerise,etiketiranje i ruzan nivo ophodjenja.....
Ovo boldovano me jako zanima šta je????
Niko ti nije rekao da piješ drogu!
Ja sam, imajući u vidu tvoj upis i očinski odnos prema "našim istaknutim lovnim autoritetima", samo pitao "da li piješ drogu"!
I trebalo je biti shvaćeno kao šala, što i jeste, a ti se ko baba odma tužakaš Lali!
Previše iz tvojih upisa izvire rečnik mog "velikog prijatelja" , ali bolje se ti pripazi kuma.....Vujice, naravno!
A ja ti skino BAN....neka, neka....
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
bracasremac kaže:
Au bre,koliko negativne energije od jednom. Gde gori,sta vam je? Tu sam ja Nemojte biti toliko ljuti,nemate razloga. Nista vam nije receno niti je nesto uvredljivo pisano da bi ste me nazivali lazovom i raznim drugim imenima. Hocete informacije,to cete i dobiti,ali... Ali... Ja nisam toliko naivan da kacim tudja dokumenta i papirologiju po forumima. Zato ide ali cu vam reci nezvanicno kako sam cuo rekao jedan covek,coveku da je P.D.O. Cl. 15 stav 9,10 ali opet dodajem sutra je upravni odbor pa cu videti da li udruzenje hoce da vam izadje u susret. A izjave tipa da pijem drogu i da sam zatrovan opet se tolerise,etiketiranje i ruzan nivo ophodjenja. Ja opet ponavljam nikog nisam uvredio jedina mi je namera da kazem istinu koja je na razne nacine od nekih vasih clanova izokrenuta. I Lalo zasto pretis banovanjem? I zasto insinuacije da ce nekom biti isecene gume? Sta je to sto sam rekao da je izazvalo toliko besa i mrznje ili postoji samo istina koju hocete da cujete a drugu cete da banujete? A sto se tice napada na Lovacke organizacije,ne mislim ja da ste vi elementi ubaceni da bi ovaj posao odradili,nego ste prirodno talentovani da vam pocevsi kao u mom udruzenju tako i u vasim prvo smeta jedan pa drugi pa treci predsednik udruzenja pa upravni odbori pa nadzorni odbori pa disciplinske komisije a onda boze moj i predsednik lovackog saveza srbije (LSS) pa Vojvodine i.. i.. i..i.. i gde je kraj? Ne kazem da ste u nedostatku sposobnosti za normalno razmisljanje i rasudjivanje sve ovo radili, nego niste prepoznali gde je problem. A problem je negde tu. Ja se opet nadam da nisam povredio kodeks foruma i da vas interesuje i drugacije misljenje od vaseg. Gde je Indjijanac ?
Opet ništa od odgovora na pitanje o podnošenju disciplinske prijave. Jel ti to namerno ili slučajno
DakiNS priložio:
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
BRATKO čime dokazuješ da je to ta reklama?
pa nije ti ovo upravni odbor i klimoglavci da ti neko veruje.ovde ljudi veruju svojim očima a ne takvima kao ti koji iznosiš tvrdnje kao baba na pijaci:rekla mi ....,a kad te neko pita za nešto kriješ se iza UO i komisija.
nemoraš da izneseš dokument,ali možeš da napišeš zbog čega si napisao prijavu
Kako ja nisam imao sreću da se na temi LD "Jelen" Bačka Palanka, ovako javi braca piškać...pa da se malo dopisujemo....
Ili laza šarac.....jaaaaoooooo!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
nešto ga mnogo vredja odnos nekih forumaša prema savezima a pogotovo LSS,a taman je čika aca bio u indjiji da im održi kratki kurs http://vukajlija....ca-zooteka
Bracasremac, obećao si da ćeš da obelodaniš 'istinu' za koji je to disciplinski prekršaj optužen Indjijanac? Nisi obelodanio ništa. Stalno pominješ neku svoju 'istinu', ali nikako da je izgovoriš. Napregni se, čoveče, koncentriši se, možeš ti to!
U kakvim ti to šiframa pričaš, života ti, kakav P.D.O. čl. 15, (Pravilinik o disc. odgovornosti), reci već jednom šta bre piše u disciplinskoj prijavi, a šta piše u obrazloženju Disc. komisije? Ili ako nećeš da kažeš, onda se okani zamajavanja i izbegavanja onog što si obećao da ćeš da pokažeš (argumenti i činjenice), idi bre sa milim Bogom, kad nemaš petlju da uradiš jednu najnormalniju stvar. Ne zaslužuješ ovoliku pažnju.
Nego šta da nam smetaju tipovi u lovstvu koji muljaju, petljaju, prikrivaju, koji nemaju hrabosti da javno suoče argumente (koje si takodje najavljivao, pa ih nešto ne iznosiš), pa onda opet potenciraš neke napade na lovačke organizacije?!? Pa ti si čoveče stvarno pobrkao lončiće: kad pišemo o brljotinama nekih ljudi iz uprava lovačkih organizacija, ti to shvataš naopačke, kao napad na te organizacije - poistovećuješ ljude pojedince sa organzacijama! Kakvo sečenje guma pominjem? Pa pitaj Indjijanca, kako izgleda kad se probudi ujutro i nadje auto u dvorištu sa isečene 4 gume, šta se praviš blesav?
Možda ti misliš da je npr. Beuković Miloš isto što i LSV, ja to ne mislim; možda je neko nekad mislio da je Boro Bogunović isto što i LU Šid, ja to ne mislim. Možda ti za sebe misliš da si LU Indjija, nisi. Kad pišemo i kritikujemo odredjene postupke nekih ljudi, to se tumači kao napad na lovačke organizacije, možda u dosluhu sa strancima kojima je stalo da se lovstvo Srbije rasturi? E moj zemljak, gde si ti odlutao... Prirodno nadareni da rasturamo lovačke organizacije? A za čega si ti nadaren, 'institucijo', kada LU Indjija, koliko čitam, izgubi oko 20% svog članstva za jednu godinu? Za čega si nadaren, kada vam fazanerija vene? Za čega si nadaren, da ljudi ne znaju da li da se smeju ili da plaču nad nekim vašim postupcima?
Prirodno sam možda nadaren jedino da nanjušim marifetluk sa kilometra i da prepoznam dvolične likove koji se jednom rukom krste i kunu u lovstvo, a drugom rukom debelo grabe novac, poslove i posliće, privilegije, uticaj, veze i sve ostalo, što lovstvo može da pruži.
Ko se prepozna u ovom opisu, sam se karakteriše.
Gde su tvoji argumenti i činjenice? Tupave optužbe ničim potkrepljene, o 'elementima' koji ruše lovačke organizacije? Jesi li to sam smislio, ili ti je neko šapnuo?
puno pozdrava kolegi Torbica koji marljivo prati ovu temu ,ja mu se stvarno divim kako je uspeo da bude 20 godina lovac pa tek onda da se rodi
Korisničko ime torbica
Tip korisnika Član
[xhide]E-mail adresa [/xhide]
Datum pristupa 28.12.2012. 15:18
Poslednja poseta 02.04.2013. 00:09
Pošaljite privatnu poruku - Pogledaj log suspenzije
Online status torbica je ONLINE Datum rođenja Septembar 27 2011
Državna zastava Serbia
Predstavljanje
volim lov,lovac sam od 1991g
nesekiraj se Dule ispravićeš ti to,znam da ti pažnju zaokuplja da nečiji pas neode daleko i nepojede divljač.
DakiNS pojasnjenje:
Ova tri slova koja imaju svako iza sebe po jednu tacku oznacavaju skracenice a brojevi iza sa tackama iza njih oznacavaju clanove i tacke.. razumeo? Ili se pravis da nisi,pa hoces neki drugi odgovor? Ajde reci koji odgovor moze da ti bude odgovarajuci? Ne koristim drogu,ne trujem se i ne vredjam ljude sa kojima razgovaram.
e jadan li si neznaš ni da prepišeš,nije član 15 nego 16,a vidi se i sa onih fotokopija vansudskog poravnanja da neznaš da prepisuješ
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
Hunter_lovac Offline
· 25.07.2025. 12:56
Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6