Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ЗАКОН О ОРУЖЈУ И МУНИЦИЈИ 2016.

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ЗАКОН О ОРУЖЈУ И МУНИЦИЈИ 2016.
Nidza

davorcalic kaže:

Upravo dolazim i SUP-a i evo ti Nidžo odgovora....
Imaš rok 3 godine da promeniš oružni list i tom prilikom dostavljaš lekarski... Plaća se simbolična taksa nije skupo i nije za svaku pušku posebno.... znači ,uradiš lekarski i onda menjaš oružni list sve u roku od 3 godine....

Hvala kolega....Odobreno

gavra bakos
 Nidzo, vidi šta kaže član 50 stav tri zakona o oružju i municiji:_
Физичка лица која имају издат оружни лист са правом коришћења ловачког оружја са неолученим цевима, дужна су у року од шест месеци од дана почетка примене овог закона да предају наведену исправу надлежном органу.
gavra bakoš

Sremac75

gavra bakos kaže:

Физичка лица која имају издат оружни лист са правом коришћења ловачког оружја са неолученим цевима, дужна су у року од шест месеци од дана почетка примене овог закона да предају наведену исправу надлежном органу.

Ту се ради о праву коришћења... у ствари на оне који су имали оружје у сувласништву, или оне који су имали оружне листове где је било уписано 2 корисника...тога више неће бити
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

davorcalic

Lala kaže:

davorcalic kaže:
Bilo kako bilo,meni stigla nabavna za karabinče...Vebanje

Gde si vadio lekarski, Davore, i koliko je koštao?

Lalo,nisam bio na lekarskom, predao sam zahtev za nabavku pre stupanja na snagu novog zakona o oružiju negde početkom februara.... Nego sam komentarisao šta sve traže na lekarskom.... budalaština.... čovek malo ogluvi i nemože da drži oružije napr.
Žena mi Makedonka....ena Shock

davorcalic

Kile_ kaže:

davore gde si bio u PS Plandiste ili PS Vrsac?

Koliko smo mi obavesteni kolekcionarska dozvola se ne dobija po automatizmu.ko ima vise od 5 registrovanih oruzja iz kategorije B moze da trazi kolekcionarsku dozvola se placa posebno . posle moze da kupuje oruzije iz kategorije B bez nabavke a mora u roku od 8 dana da prijavi to oruzje u sup.Dozvola je trajna!

Pozdrav Kile....Bio sam kod nas u Plandištu.... nisam ulazio u detalje kolek.dozvole al tako je kako si napisao.... kad je dobiješ ne treba nabavna....
Žena mi Makedonka....ena Shock

AJDUK
 Danasnja stampa Blic

i66.tinypic.com/16gaow5.jpg

AcaNik
 Просто чудо да је Бљиц дозволио позитивне коментаре и да није искористио прилику да нас пљује.
Надам се да оном бајићу никада неће више дати паре за ни једну серију пизда дефетистичка!

DakiNS

AcaNik kaže:

Просто чудо да је Бљиц дозволио позитивне коментаре и да није искористио прилику да нас пљује.
Надам се да оном бајићу никада неће више дати паре за ни једну серију пизда дефетистичка!

???
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

AcaNik
 Где су представници власника легалног оружја у овој и сличној емисији?
Имамо ли ми уопште представнике?
https://www.youtu...VWfEjAwqZc

DakiNS
 Zauzeti predizbornom kampanjom, a od Jovane nisam ni očekivao da pozove barem nekoga kome je oružije u sklopu hobija.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kaludra
 kad drzava organizuje deo emisije
nemoj da ocekujes da imas suprotnu stranu u razgovoru

kolega_LOVEc
 [xhide][xhide]Veselo..pa javno svi pevaju u skladu sa propisiGrin
Nego nesto primetih,"visim"malo po onim amerskim forumima, ljudi raspravljaju o tehnickim stvarima vezanim za oruzje, municiju, delove, oprermu i sve drugo, i to zestoko...Opameti se
A mi, uglavnom guslamo propise,ROFL(Cry) i nikako da im doakamo....gde li smo se samo zaebaliHmmm, pitamo se ko je sposobniji po novom zakonu da ide u lov, mladji il starijiConfused i tako u krug...[/xhide]
Vim vi repellere licet

Kile_
 Kako je to lepo rekao "kriminalci ce i dalje imati oruzije" ...nama smrtnicima i oduzimajte, postenim gradjanima i lovcima da i porodicnim ljudima oduzmite sta ce nam..... a voditeljka je mogla bar malo da se raspita i edukuje o temi i kojoj ce pricati u emisiji.... ovo je.zalosno za plakati ...sramota.....pitam se i cija...
Samo 300 i 4x4

Darko Milosevic
 A ova gospodja bi da se na pregled ide svake godine.Morali bi da formiraju ekipu koja bi samo radila pregled nas naoruzanih .

canis aureus
 Teško onom čoveku kome dr.Nada bude odlučivala dal je dovoljno lud da mu se nedozvoli držanje oružja...
... po njenom mišljenju svako je lud( "agresivan" ) dok ne dokaže svoju normalnost ...
Sad
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Kile_
 steta sto pored komentara ne stoji ono (like-dislike) ...veliki LIKE Odobreno za gornju konstataciju...
Samo 300 i 4x4

Darko Milosevic
 Mozda je se sete na dan bezbednosti,jaca je od Ilije Cvorovica...

White Horse

Sremac75 kaže:

gavra bakos kaže:

Ту се ради о праву коришћења... у ствари на оне који су имали оружје у сувласништву, или оне који су имали оружне листове где је било уписано 2 корисника...тога више неће бити

A da li je negde navedeno koji korisnik treba da se odrekne vlasništva?

Nidza

White Horse kaže:

Sremac75 kaže:

gavra bakos kaže:

A da li je negde navedeno koji korisnik treba da se odrekne vlasništva?

Po mom mišljenju, vlasnik je samo jedan i nema potrebe da se on odriče vlasništva. A suvlasniku se ukida (oduzima) oružani list.
To je neko moje razmišljanje... Confused

White Horse
 Znači ako je puška od mog oca,a kod mene skoro 20 godina,i ja imam oružni list od toga,ja se odričem njega,pa moram ići na obuku,pa posle na lekarski pa na kraju da tražim nabavnu dozvolu da bi je prepiso na sebe!
Ama ljudi,to je bezveze samo to kod nas ima nigde drugde,opet da se narod pravi budalom!

Potrebno je da se predstavite u temi predviđenoj za predstavljanje!

Admin Power

http://www.srbija...read_id=19

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
КОРИШЋЕЊЕ СРЕДСТАВА ИЗ ФОНДА ЗА РАЗВОЈ ЛОВСТВА PROPISI O LOVU 106 27.07.2019. 16:13
СТАТУТ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ PROPISI O LOVU 15 05.06.2015. 22:21
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,618,028 posete www.srbijalov.com