Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta
Sniper Hunter

dragand kaže:
Kolega ja nisam rekao da cu dati 15000 eura za pusku bar sam donekle normalan covek za tebe nzm...Ako je tebi trcavo 15000 eura meni nije el treba malo misliti i sta obuci sta pojesti...Oni koji te pare daju za pusku ne zive u Srbiji ili postoji 1 od milion stanovnika koji su to zaradili u Srbiji ne negde u inostranstvu ;)

Kolega sta ti znace ove uvrede???? i ovakav ton ,jesi sam rekao" da si spreman izdvojiti novaca koliko treba za pravu pusku" navodim tvoje reci ,prvo nas ovde ispitujes ,hoces berettu i samo nju ,ljudi se polomise da ti objasne ,povedi malo racuna o tvom recniku ,na forumu niko nije lud i nemas prava da tako karakterises ljude ,pogledaj dobro kako je napisana rec" tricavo "u mom postu ,jeste da je bilo sarkasticno sa moje strane ali malo sale nije na odmet ,ali bih te podsetio ponovo bez uvredljivih tonova !

dragand
 Meni se tvoj post ucinio ironicnim mislim da si bas tako napisao post...Nzm kako si razumeo moj "ton" ali sam ja sasvim lepo napisao...Nije mi jasno zasto si se "uhvatio" za to koliko sam ja rekao izdvojiti novca (sto uopste nije bitno) ali nmvz...Tebi svakako hvala na pomoci a i na sali Smile I nema potrebe za "visokim tonovima" ljudi smo zar ne ;)

Sniper Hunter

dragand kaže:
Meni se tvoj post ucinio ironicnim mislim da si bas tako napisao post...Nzm kako si razumeo moj "ton" ali sam ja sasvim lepo napisao...Nije mi jasno zasto si se "uhvatio" za to koliko sam ja rekao izdvojiti novca (sto uopste nije bitno) ali nmvz...Tebi svakako hvala na pomoci a i na sali Smile I nema potrebe za "visokim tonovima" ljudi smo zar ne ;)

E pa ovako mogao si u startu da napises u kom cenovnom razredu zelis da kupis pusku a ne da kazes da nije bitno koliko kosta i da se kolege trude da ti pomognu i preporucuju da bi ti na kraju kada su se svi namucili reko pa kao evo tu negde 2-3000 mogao si odmah to da kazes skratio bi pricu i bilo bi lakse , a ovo dali je neko normalan ili nije ,svako sa sa svojim parama moze da radi sta hoce ,to nije problem nas sa foruma , pa ni tvoj ,nauci prvo da se ponasas u upisima, pa posle drzi lekcije starijima od tebe !

dragand
 Kolega ja sam mladji i ne planiram se prepucavati sa vama...Ni jedan od kolega koji su mi pomagali sa postovima , kada su videli da sam napisao 2-3000 nisu mi nista rekli , a vi ste se nasli da "branite" kolege :/ Postoji nesto sto se zove kultura ja sam mladji pa cu vam reci ako vi meni necete...Ako niste voljni da pomognete nemate potrebe da me zezate i previte glupim samo zato sto ste admin ovde...Imajte malo razumevanja za nas mladje , a mi cemo vas da postujemo kao starije ;)

Sniper Hunter

dragand kaže:
Kolega ja sam mladji i ne planiram se prepucavati sa vama...Ni jedan od kolega koji su mi pomagali sa postovima , kada su videli da sam napisao 2-3000 nisu mi nista rekli , a vi ste se nasli da "branite" kolege :/ Postoji nesto sto se zove kultura ja sam mladji pa cu vam reci ako vi meni necete...Ako niste voljni da pomognete nemate potrebe da me zezate i previte glupim samo zato sto ste admin ovde...Imajte malo razumevanja za nas mladje , a mi cemo vas da postujemo kao starije ;)

Niko te nije vredjao niti pravio glupim ,a moje je kao administrator da branim kolege ako treba kada si vec spomenuo administratorska prava ,koje nisam koristio kada sam usao u diskusiju mozda je bilo bolje da sam ti obrisao post u startu i onda nam ne bi ovde drzao predavanja i smejao nam se u lice

dragand
#96 Štampaj upis
Objavljen 06.09.2011. 21:27
Mlađi član

Upisa: 18
Pristupio: 03.12.10
Status: Offline

hahahahaha ja ako sam rekao da sam spreman dati dobar deo para nisam mislio da dam para za pusku koliko za nov auto Smile
2000 do 3000 eura to je prihvatljivo
Pfft
da se nisam ja smejao u mom postu ovako i pokazivao jezik smajlijem ???
sta to znaci jer je to kultura ,ljudima koji se trude da ti pomognu ????

Da se nisam ja slucajno smejao u mom postu ovako???Kad smo kod kulture??

dragand
 El tebi znaci nesto jedan smajlic sto je neko stavio??? Ja to stavljam iz navike a ne iz zezanja...Vi ste stariji covek pa sve ozbiljno shvatate to je vasa stvar...U svakom slucaju vama hvala na pomoci i pozdrav za vas...

Sniper Hunter

dragand kaže:
El tebi znaci nesto jedan smajlic sto je neko stavio??? Ja to stavljam iz navike a ne iz zezanja...Vi ste stariji covek pa sve ozbiljno shvatate to je vasa stvar...U svakom slucaju vama hvala na pomoci i pozdrav za vas...

Kolega smajli su tu da zamene reci, prikazu osecanja, zato pazljivo sa njima! jer cesto govore vise od reci !A to sto shvatam ozbiljno nije zato sto sam stariji nego zato sto je ovo OZBILJAN FORUM! pozdrav i za tebe kolega!iveli

charuga
 pazite kolege,ima raznih smajlija..recimo nas bejbe bi mogao da okaci i ovakav...hehehe
i730.photobucket.com/albums/ww304/SavrsenoSmotana/smajliji/but-k-ice.gif
..............

charuga
 neko moze i ovaj..i256.photobucket.com/albums/hh196/elf-Vrba/smajliji/smil442f366f2bfcd.gifi290.photobucket.com/albums/ll248/staracvujadin/smajliji/konjanik.gif ili i290.photobucket.com/albums/ll248/staracvujadin/smajliji/icon_tank.gif
www.sympato.ch/smileys/Boobies2.gif
..............

Scorpion Hunter
 Ima li neko od forumasa ovaj model Berette?
UGB25 Xcel Gold Sporting

Scorpion Hunter

Skorpion kaže:
Ima li neko od forumasa ovaj model Berette?
UGB25 Xcel Gold Sporting
Scorpion Hunter priložio:
178_medium_1.jpg

DamirKS
 Zanima me da li neko ima Beretta A400 Xplor ,gledao sam malo po internetu,lepa je na izgled e sad me zanimaju iskustva sa njom

milos243
 druze ja sam nedavno kupio xplor unico i mogu ti slobodno reci da je ta puska sada trenutno najbolja na trzistu...nema bolje sto se tice polu automata

DamirKS
 kolika je cena? ma gledao sam po internetu,opaka star guta svu municiju Grin u 12/89 cal. mi se svidja,u kom cal. si uzeo?

aca
 kolega milose gde si je kupio?

milos243
 mnogo opaka stvar ispaljuje 4 metka za manje od sekunde.a kupio sam je u capriolu 240 000hiljada me je izasla...

DamirKS
 dosta je skupa...ali mislim da vredi svaku paru

ivanfox
 Kolega najić čitajući tvoj post čini mi se da si dao komentar i postavio slike zbog mog posta na temu"polovna talijanka ili nova ruskinja".Ja sam samo preneo tuđa iskustva sa modelom s-55 a da li su to bile prave pietro ili one zastava-bereta toga se sada i ne sećam,zastoj sa iglama može da bude i uzrok održavanja.Fotografije koje si postavio su praznik za oči svakog ko zna da uživa u kvalitetnim sačmaricama i moram da zapazim da taj model sa klasičnijim potkundakom zaslužuje bolje drvo i završnu obradu iste za tako dobru pušku.

najic
 Izvinjavam se kolega promasio sam temu . Dobro zapazanje mada to je prva puska koja je pocela da se pravi masinski iz kuce bereta pa su izgleda i drvo otaljavali.

strahinja
 MIlose ajde nam postavi neku sliku od te puske da vidimo kakva je,ako nije problem.. pozz

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta ES 100 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 148 12.10.2013. 12:42
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,107 posete www.srbijalov.com