Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
I Jevtic
 i53.tinypic.com/2a91g1d.jpg
i51.tinypic.com/2lthrav.jpg

Cvele
 Prelep kundak na ovoj polozari, mislim drvo, a Engleski mi se bas i ne svidja.. Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

I Jevtic
 na ovu pusku mora da ide engleski kundak jer je klasika i ide u paru sa jos jednom

canis aureus
 Bila klasika ili ne -predivna je!!!
Bravo 2

SUMO
 Donji kundak je uradjen u Kragujevcu. Ponosni vlasnik jedne van serijske Purdey polozare je uspeo da ga slomi. Kako pojma nemam.
Jedan od najboljih kundacara u Srbiji - majstor Velisa uspeo je ono sto mnogi mogu da sanjaju. Uradio kundak poput fabrickog.
Ovde sam postirao jednu sliku, ne znam zasto ne izlazi. Zizak krece....

SUMO
 img151.imageshack.us/img151/8088/p1080193m.jpg

Sniper Hunter
 Drugu otvara a prvu nece pokusao sam da je sredim ali ne ide ovu iz KG sto kazes nece 

Sniper Hunter
 Kako god da je Boban je uradio propust i cudi me jer ga ne poznajem kao takvog ali i z tvog PP vidim o cemu se radi ima malo i tvoje krivice prvo rascistis na licu mesta a ne posle dok se ne odradi kako treba nema placanje i .iveli 3
Zao mi je sto ne mogu da vidim drugu sliku, pokusaj ponovo

aleksa
 Ova Purdey lepotica me inspirisala da iznesem svoje misljenje.
Polozara sa engleskim kundakom-najlepse lovacko oruzje!
Iako kundak izgleda suvise jednostavno,ako je kvalitetno uradjen i ako odgovara lovcu on barem podjednako funkcionalan i pouzdan kao bilo koji drugi.
Moja sledeca puska ce 90% biti polozara sa engleskim kundakom samo se jos dvoumim oko kalibra.

kelt
 jeste zizak ne gubi se s tim na upotrebljivosti ali na vrednosti da . samo ako jos i nije crko ima da se rasiri jos vise. ako to bude, lepo mu vrati ,a ako nece nagrdi ga negde u novinama pa ce moci da zatvori radnju.Frown
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Neca92
 Prelepi kundaci, pogotovo ovaj monte-carlo na bokerici! Inace, drvo na polozari je prelepo! B)
Mislim da ni u kom slucaju ne treba tako nesto da objavljuje u novinama da coveka unisti... To je samo kudank (100-200eura)! Nije malo, ali nije ni razlog da coveku srusi ono sto je radio 20ak godina! Kolega Vlada ima svoje izgradjeno ime, lovi jelene i drugu krupnu divljac po stranim zemljama i ne treba mu da mu se ime vuce po novinama zbog jednog kundaka! Lepo treba da se dogovri sa njim, ili da mu odradi nov kundak, ili da mu vrati pare... Nije moje da se mesam, ali samo sam hteo da iznesem misljenje! Mozda je to nenameran propust, koji se da srediti... 
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

SUMO
 Ne znam gde je ``moja krivica`` ako nesto trazim, dobijem uverenje da cu to dobiti, platim i na kraju cvrc?!
Nema sta da rasciscavamo, iako mislim da je skroman i dobar momak, kao majstor....ima da radi i jos mnogo uci. Ovaj sto ga besomucno reklamira po Kalibru je isto tako smesan. Pa jebote sunce, izem ti majstorstvo sklopiti dve mitraljeske cevi 8x57 i na njih staviti prevazidjenu zrakovu ,,snajpersku`` optiku i to na glavu Tozovke 63 i o tome pisati kao nekom vrhunskom radu??!?!?!
Daj bre....

Momci, pozdrav

canis aureus
 Nema potrebe za jurnjavom po novinama!?!, pa i ovaj forum je javan i čitaju ga i članovi i oni koji to nisuConfused a broj poseta to potvrđuje! Tako da ...
U Kalibru ima i mnogo smešnijih pisanja, tvrdnji i majstorstava od njegove "sklepane" dvokuglare na kojoj je čovek radio dve godine i koja prelepo izgleda! Koliko sam primetio nije "snajperska" optika montirana već prava lovačka, Zaiss 1,5-6x42(ili je bar tada bila montirana), sa kojom je pokazala bolju preciznost i bolje grupisanje pogodaka na meti od većine serijskih dvokuglara!!!
Što spominjati to "majstorstvo"(dvokuglaru) i vezivati za jedan "kundak sa žiškom" a pri tom ga(Bobana) nazivati dobrim, skromnim i sl.? Što nisi jednostavno reklamirao svoj kundak Bobanu jer ako si u pravu SIGURNO bi ti nadoknadio štetu ili vratio pare!
Ako ti je tvoj kolega smešan što ga ne isprozivaš na pravom mestu i tamo gde treba, pa ako je tako možda Kalibar postane ozbiljnije štivoConfused

Neca92
 Kolege, spustite loptu... Resite to normalnom diskusijom, bez prozivki i bezpotrebne grube raspravke (svadje)! Ponavljam, nije jedan kundak od 100eura vredan toga! 
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Sniper Hunter
 Slazem se sa kolegom canisom treba rascistiti na licu mesta a upravu je i za Bobanovu dvokuglaru da je uradio majstorski i da je lovacka optika na njoj imao sam prilike da lovim sa Bobanom na Tari ,kao sto rekoh za nas skromnije lovce koji nemamo po 1000-2000 da dajemo za dasku za kundak ili odrezak Boban radi izvaredne kundake i ja cu i dalje da radim kod njega dok bude radio onako kako ja trazim i zamislim a uz njegove sugestije i realizaciju ispadnu dobro legnu kundaci kao da se ruka produzila dobar i balans , a da dodam i ovo ima i kod Bobana turskog oraha ali nije vise 130 kundak nego ide +0 Uz svako duzno postovanje prema ostalim navedenim majstorima ali bih voleo da nam neko od njih kaze koliko kundaka u ceni od 500,ili preko 1000 odradi godisnje za bogate lovce a koliko u klasi do 200max za nas obicne i koliko ima H&H pusaka u Srbiji a koliko drugih zastava ruskih ceskih i da ipak svi oni rade vise po broju kundaka za nas koji posedujemo oruzije srednje i nize cenovne klase nego za one sto su "nafatirani"a za ziska moze da se desi previd niko nije bezgresan i poznavajuci Bobana da bi to i prihvatio kao reklamaciju i da bi odradio ponovo ,kad se budem video sa njim ili u maju ili u avgustu sigurno posto treba da odradim jos dva kundaka kod njega pitacu ga o ovome da vidim i misljenje druge strane pa cu da onda da dam sud i moje misljenje o svemuStari

I Jevtic

Sniper Hunter kaže:
Slazem se sa kolegom canisom treba rascistiti na licu mesta a upravu je i za Bobanovu dvokuglaru da je uradio majstorski i da je lovacka optika na njoj imao sam prilike da lovim sa Bobanom na Tari ,kao sto rekoh za nas skromnije lovce koji nemamo po 1000-2000 da dajemo za dasku za kundak ili odrezak Boban radi izvaredne kundake i ja cu i dalje da radim kod njega dok bude radio onako kako ja trazim i zamislim a uz njegove sugestije i realizaciju ispadnu dobro legnu kundaci kao da se ruka produzila dobar i balans , a da dodam i ovo ima i kod Bobana turskog oraha ali nije vise 130 kundak nego ide +0 Uz svako duzno postovanje prema ostalim navedenim majstorima ali bih voleo da nam neko od njih kaze koliko kundaka u ceni od 500,ili preko 1000 odradi godisnje za bogate lovce a koliko u klasi do 200max za nas obicne i koliko ima H&H pusaka u Srbiji a koliko drugih zastava ruskih ceskih i da ipak svi oni rade vise po broju kundaka za nas koji posedujemo oruzije srednje i nize cenovne klase nego za one sto su "nafatirani"a za ziska moze da se desi previd niko nije bezgresan i poznavajuci Bobana da bi to i prihvatio kao reklamaciju i da bi odradio ponovo ,kad se budem video sa njim ili u maju ili u avgustu sigurno posto treba da odradim jos dva kundaka kod njega pitacu ga o ovome da vidim i misljenje druge strane pa cu da onda da dam sud i moje misljenje o svemuStari

potpuno si upravu svi majstori u ovoj zemlji srbiji rade ne da se obogate nego da prezive u svakom poslu ima gresaka niko nije savrsen nego nije to poenta poenta je u tome da i kod nas ima dobrih majstora i dobrih odrezaka a ne samo u evropi i da su dosta jeftiniji nego kod njih i stojim iza toga da su se oni malo precenili i da je sve njihovo najbolje svako neka radi kako zna pa ce svi imati posla i skupi i jeftiniji majstori.
prodaju nam maglu evropo ua.......

Sniper Hunter
 "potpuno si upravu svi majstori u ovoj zemlji srbiji rade ne da se obogate nego da prezive u svakom poslu ima gresaka niko nije savrsen nego nije to poenta poenta je u tome da i kod nas ima dobrih majstora i dobrih odrezaka a ne samo u evropi i da su dosta jeftiniji nego kod njih i stojim iza toga da su se oni malo precenili i da je sve njihovo najbolje svako neka radi kako zna pa ce svi imati posla i skupi i jeftiniji majstori."
prodaju nam maglu evropo ua.......

Apsolutno se slazem kolega sjeftic sa ovim sto si naveo ali greska ako nije sa namerom svakom moze da se potkrade ne treba coveka razapeti zbog toga , licno sam imao i gora iskustva sa "puskarima"sta mislis na primer o gitovanom kundaku ili o popunjavanju lose upasovanog kundaka sa gitom a primetio sam tek kada je pocelo da otpada e to je namerno a ovo za zizak ne verujem da je bila namera a svakako da samo najbolji opstaju i rade a da ce se obogatiti sigurno nece ali je problem naci pravog i koji drzi rec i postuje dogovoreno bar u zemlji nam nasoj dragoj Srbiji jer nije problem dogovoris se za cenu izaberes drvo a onda umesto 10 dana bude posle 3 meseca gotov e to je meni najgore nije problem placam i vise ali ako je rok 10 dana onda je 10 a ne 90 e tu imam zamerki isto ne samo sa puskarima nego sa svim majstorima kod nas jos se ne postuje osnovno pravilo trgovine rok isporuke proizvoda neko ce reci "evo ga sere nije ovde kao u inostranstvu "i nije i zato je bas zalosno jer bez osnovnog pravila nema nicega i ne ide se u jevropu tako a mogucnosti su nam velike npr. zastava oruzije to je kapacitet a gde je sada? "kakocemo ,lakocemo i gde sam tu ja?"

I Jevtic
 opet se sve svodi na brzi novac majstori brze uzimaju posao za koi mogu da uzmu 10 do 30 e nego veci posao za vece pare i automatski probijaju rokove ali sve ce to da se dovede u red jos malo pa cemo i mi da budemo evropa pozdrav.

Hunter forever
 Kako kod japanaca sve tacno u sekundu.Grin
marka Engleski poenter marka

SUMO
 Ocigledno sam lud i corav.Frown Potrazicu opet taj Kalibar, pa proveriti koja je optika.

Nemam nameru da polemisem sa bilo kim. Posebno na ovako citanom forumu. Niti da vam pricam detalje. Reci pojedinaca dovoljno govore.

Prijatan dan

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,580,291 posete www.srbijalov.com