Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta ES 100

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta ES 100
hamerles

vuk71 kaže:
hamerles cemu zurba, stalno traje trzisna utrka ili ce PA da pojeftine ili ces uskoro imati veci izbor. nove modele izbacit ce i turci i rusi i ko zna ko sve...samo polako , kako kaze stara indijanka izreka... samo strpljiv indijanac moze da uhvati mustanga...
Videcemo druze kako ce se trziste i cene odvijati u buduce... Do tada ima sa cime da se lovi srbijalov iveli 3 Turci ce dotle preokupirati trziste sa svojim puskama jer rusima pada popularnost bez obzira sto sam ja ljubitelj ruskih pusaka pricam kako je realno stanje na trzistuB)

Podunavac

kelt kaže:
lepo, lepo, samo te novotarije? ja bih ipak staru proverenu ostragusu
Grin

Zemo i ja bi jednu ostragušu pa da je svaki dan nabijam i okinem i opalim... Pa joj onda malo očistim cevi, pa opet iz početka.Grin
Tri prsta 2Kolce

suponik
 Beretta ES100 se prodaje trenutno u prodavnici Diana-Lovac u Podgorici.
Cijena je 700 EUR za verziju sa drvenim kundakom i 650 EUR za pusku sa sintetickim(crnim).
Mislim da je to dosta povoljno, kakvo je vase misljenje.
INFORMACIJA
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja.

Nase misljenje je da treba prvo da se predstavite pre bilo kakvog upisa jer niste se predstavili ni u profilu ni u temi" Predstavite se"
Srbijalov Admin Tim!

ohotnik

suponik kaže:
Beretta ES100 se prodaje trenutno u prodavnici Diana-Lovac u Podgorici.
Cijena je 700 EUR za verziju sa drvenim kundakom i 650 EUR za pusku sa sintetickim(crnim).
Mislim da je to dosta povoljno, kakvo je vase misljenje.
INFORMACIJA
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.

Nase misljenje je da treba prvo da se predstavite pre bilo kakvog upisa jer niste se predstavili ni u profilu ni u temi" Predstavite se"
Srbijalov Admin Tim!
Lako je vama u Crnoj gori I kod nas je nekada davno bila ta cena Prekljuce sam gledao u jednoj prodavnici i cena je 103000 din ili u prevodu 1000eur Verovatno negde moze da se nadje za koji evro manje.

suponik
 E to je bas skupo.
Mada sam bio skoro u BG u Snajperu(Masarikova ul.), trebali mi neki djelovi za ruske puske.I mogu da slobodno kazem da su cijene oruzja/pusaka neuporedivo nize nego u CG.
Recimo MP153 je nekih 100-150EUR jeftiniji u SRB.

ovo vam je drugo upozorenje !
Srbijalov Admin Tim!

Boban
 Ima razlike i od grada do grada,sve zavisi od prodavca.

DESPERADOS
 Beretta ES100 je stvarno lepa i ima tradicionalno dobar finish i tu su Italijani majstori .
Kvalitet je extra i sugurno je u samom svetskom vrhu .
Ali cenu kod nas ne opravdavam nikako jer nije duplo bolja od Ruskinja i Turkinja a duplo je skuplja .

Evo nekih slikica Beretta ES100

www.sportinggun.co.uk/imageBank/b/Beretta_ES100_semi_auto_shotgun.jpg
www.sportinggun.co.uk/imageBank/b/Beretta_ES100_semi_auto_shotgun_review.jpg
www.sportinggun.co.uk/imageBank/b/Beretta_ES100_semi_auto_bolt.jpg
www.sportinggun.co.uk/imageBank/b/Beretta_ES100_semi_auto_2.jpg
www.sportinggun.co.uk/imageBank/b/Beretta_ES100_semi_auto_details_1.jpg

----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Boban
 Ja imam Berettu S-100 vec 4 godine i sa njom sam jako zadovoljan.Kada sam je kupio kostala je 900e

DESPERADOS
 Boki druze znam da si prezadovoljan sa tvojom Berettom ali i tih 900 evra su bili na granici ,a sadasnjih 1.100 su stvarno preterani .
Svuda u okruzenju je cena do nekih 900 evra i to bez popusta.
Ali nasi uvoznici su derikoze .

Sta da se radi cena je jedno a kvalitet je ipak na strani Berette a posebno Inertia Driven System , to savrseno funkcionise kod Benellija i kod Berette , znaju Italijani sta rade svaka im cast ....Bravo 2

Kolega iz Crne Gore javlja :

Trenutno se u Podgorici u prodavnici Lovac-Diana prodaju ove puske.
Cijena je 700EUR za pusku sa drvenim kundakom, a 650EUR za onu sa sintetickim .

Ja se ni jednog trenutka nebih mislio odmah bi kupio ovu sa plasticnim kudakom od 650 eura jer za te pare imati tako kvalitetnu pusku to nema nigde , a pogotovu ako se uporedi MP153 koja je sada 450 eura .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Dalibor89
 samo ti reci sta ako se uporedi sa MP 153 ? jedino zavrsna obrada je bolja. nema sta da se govori, stavi ti beretu u blato i u vodu pa ces odma videti tvoje uporedjenje.Smean

DESPERADOS
 Za tvoj info imam MP153 i lovim sa njom i znam sta pricam , kolega koji lovi samnom ima Bennelija i stalno smo zajedno i pucamo zajedno , nas drugar ima Berettu i isto tako smo pucali sa njom i znam sta pricam .

I Benelli i Beretta su bolje od M153 , a pogotovu Beretta koja je duplo jeftinija od Benellija koji je stvarno savrsenstvo , moj kolega je platio oko 2.000 eura .
Ali kao sto sam i napisao kada bi kod nas ES100 bila 650 eura koliko danas bih je kupio bez razmisljanja.
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Dalibor89
 nekazem ja da bereta nece da puca. ali stavi ti nju u blato i vodu pa mi onda reci sta ce dakaze puskica.Grin

DESPERADOS
 Meni puska treba za lov a ne za egzibicije ....Frown

Nemoj da me ubedjujes u nesto sto znam zaboravljas da sam Ja vlasnik MP153 i prema tome znam sta ta puska moze i koliko vredi .
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Scorpion Hunter
 San svake puske je da postane "BERETTA"

Sta vise reci o beretti... Beretta je vrh vrhova.... Ko zna o cemu pisem razumece.

Dalibor89
 pa ja imam mp153. beretta je vrh to se zna, ali po zavrsnoj obradi.Njanjanja2 ali nemoze da se uporedi po kvalitetu sa 153 to mi nemoras govoriti...Rus je Rus i uvek ce biti.B)

DESPERADOS
 Sinko strasan si Rusofil ......Oi
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

stojkuki
 I breeee jos ce da ispadne rusi izmislili ... Ne ide bate, ne ide ...

mogli
 Imam beretta es 100 skoro edna godina.Platena e 700 evra,a sega kosta okolu 980evra vo Makedonija,slicna cena ima i vo grcijja.Edinstvenao imam zabeleska na zavrsnata obrabotka,a se drugo e odlicno.

DESPERADOS
 ne razbiram Confused

jel moze to na Srpskom ?
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

Podunavac
 Svi ste donekle u pravu. Ali ipak ima nekoliko činjenica koje niko ne može da pobije:
1. Beretta je sinonim za lovačke sačmarice, kako za kvalitet tako i za dizajn
2. lovačko oružje nije predviđeno da se vuče po blatu, vodi, snegu, pesku... nego da se redovno čisti i održava i da se pazi na njega
3. test koji je prošla MP-153 nije prošla ni jedna druga PA lovačka sačmarica ni pre ni posle nje

Da rezimiramo: Beretta je Beretta i tu nema šta da se doda, ali za tako malo para ipak niko nije ponudio bolju PA sačmaricu od Rusa.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 418 07.05.2022. 20:35
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,619,743 posete www.srbijalov.com