Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
kelt

SUMO kaže:
Uzdrzacu se komentara pojedinih radova.Opet za te pare....i nije tako lose.
pozzz i dobar pogled
teka sad videh kolega, a sta ovo ne bi podjeb. kako ti kazes. kolega zivot je cudo cas si gori cas si doli. Stariimaj to uvek na umu. poznajem ja neke svetske lovce koji u mladosti obidjose i afriku i aziju, lovise sa holand&holand i pardijevkama, a sad zive od uspomena. znanje imas to ti niko nije osporavao, ali mudrost No no noprocitaj ove stihove iz mog potpisa, magistre, pa ce ti mozda biti jasnije zasto vise volim onaj ruzni moj kundak nego najlepsi tvoj
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

SUMO
 Kolega, potpuno pogresna konstatacija i zelja da dokazujes nesto, ko zna kome. Meni ne.Lepo sam te pitao da li si video nekad ovaku sliku domaceg majstora, po fazama rada - bilo kog?Opet paranoja admina me odusevljava.Bravo 2

E pa zbog paranoje admina ides na sedmodnevno odmaranje od foruma ,bio si upozoren i ovde i na drugim temama!Nastavite li ovako bice trajan ban!

Srbijalov Admin tim!

markofpp
 A sta je ovde za banovanje?!
Da li je sada neki mali covek sitne duse neopisivo srecan sto je nekog banovao i jos se potpisao kao ``srbijalov admin tim``?
kad prebacim na automacko, samo brije...Frown

sheytan
 Gde si, Markane, kolega sa private faxa! Si dobar?

Počeo si već advokaturom da se baviš, a?

Vrag zna, verovatno ima neki razlog... Ne b ja tu ništa diro! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sniper Hunter

markofpp kaže:
Da li je sada neki mali covek sitne duse neopisivo srecan sto je nekog banovao i jos se potpisao kao ``srbijalov admin tim``?

Vidis kolega taj" mali covek sitne duse"bio sam ja i ako nastavite sa uvredama i pisanjem u ovakvom tonu i raspravkama i komentarima o odlukama administratora taj sitnodusac i toma palcic ce i vas da posalje na odmor, od foruma iz istog razloga kao i kolegu SUMO -zbog stvaranja tenzija na forumu sa svojim upisima i uprkos upozorenju od strane vise administratora foruma !Imate i vi upozorenje!
iveli

staff
 Sniper Hunter, da li ste ljubomorni na kundak od kolege SUMA ili sta ??? banuj i mene da ne citam ove gluposti...

kelt
 Sumo je malo zadnjih dana nervozan, Cenzurisano, procitajte njegove zadnje upise. kakvim samo nadmenim tonom pise sve ce vam biti jasno ili bas vas briga, malo bi da se ogrebete za koji poen ipak je on vidjen covek. Cenzurisano e puko bi da vam ne kazoh Grin

Nisi baš morao tim tonom. Deo upisa je uklonjen.
Srbijalov Admin Tim

Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

kelt

staff kaže:
Sniper Hunter, da li ste ljubomorni na kundak od kolege SUMA ili sta ??? banuj i mene da ne citam ove gluposti...
ono sta sniper hunter ima vi borcanci mozete samo da sanjate. brkate velicine, babe i zabe. kundak je samo drvo. citajte sve ispocetka mozda vam dopre do organa koji se nalazi iza ociju, a sa tim organom se bolje vidi nego sa ocima.
Kao klepka suplja,
i med slatki skuplja.
A. Santic

najic
 Ninacijoj strani nisam !!!!
Neznam ko je Sumo , Snipera sam video samo na youtube stoga ni doticnog nepoznam
ali ovo je smesno banovati nekog zbog neslaganja misljenja ???

Mozemo da izvodimo iz konteksta do mile volje i da mi neko objasnjava da je iza nekog upisa bio maliciozni plan masterminda da zavadi forumase , te da je neki prepotentni trbonja ili tatin sin napisao ko zna sta ali ja kao puki posmatrac mislim da je ovaj forum malo zastranio jal po volji i niz dlaku nekima ili nikako ???
Pa kakve veze ima ako je trbonja oli bogatun ili boz sacuvaj generalsko dete ...

Ja kao working class cesto kazem njihovo je da je..u a nase da vrdamo . A pak ako imas priliku da nekome krojis upise onda treba biti bolji covek tj pokazati i dokazati recima a ne silom !!!!!!!!!!!!

Lala

staff kaže:

Nije problem, kolega, ispunjavamo želje! Častim, 3 dana, za početak, pa svoje gluposti čitaj na drugom mestu.
Samo kad se prisetim još nekih tvojih upisa, recimo na temi LU BGD, koja je zaključana...
SUMO je već bio upozoren, da malo spusti loptu, nekoliko puta. Ne znam šta je tom čoveku poslednjih par dana, a i nije moja stvar. U svakom slučaju, sasvim opravdan ban od kolege Snipera.
Svaka odluka administratora se potpisuje sa Srbijalov Admin Tim, što jasno govori da iza svake pojedine odluke stoji Admin Tim ceo!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sniper Hunter

staff kaže:

Kolega nije nista licno samo postovanje pravila foruma ,nije nikakav problem ni u slikama ni u kundacima nego u ponasanju i pisanju upisa ne samo na ovoj temi nego i na ostalima ,i to maliciozno i cinicno pisanje se ponavlja iz posta u post i ovako se dalje ne moze a ako zelite da ne citate kako vi kazete gluposti ne morate dolaziti na forum !

Lala

najic kaže:
A pak ako imas priliku da nekome krojis upise onda treba biti bolji covek tj pokazati i dokazati recima a ne silom !!!!!!!!!!!!

Postoje situacije, kada ne vredi, ni posle par pokušaja rečima i objašnjenjima, onda ne ostaje ništa drugo, nego ili brisanje celog ili dela upisa (što je takodje već radjeno), pa kad ni to ne pomaže, onda mora privremeno hladjenje. A posle toga, ako se nastavi, onda se lepo zahvalimo na učešću u radu foruma, trajno.

Nemojte komentarisati rad administratora, jer nemate uvid u celokupnu situaciju na i oko foruma Srbijalov.
Uostalom, to je praksa na svim forumima (ne komentarisati), pa i ovde, iako smo ovde ohoho liberalni, u odnosu na druge.
Molim za razumevanje i poverenje u Admin Tim, svako 'zašto' ima svoje 'zato', a da se svaki potez obrazlaže, nema smisla.

Lala

markofpp kaže:

Da ne bude da nekog neopravdano izostavim - kolega, o veličini duše ljudi koje ne poznaješ lično, nemoj. Bolje vodi računa o sebi i svojim upisima, nego o tudjoj duši, o ljudskim dušama, koliko ja znam, brinu uglavnom popovi. A ovo je lovački, a ne popovski forum.

Niko nije srećan, kada bude primoran da upotrebi komandu 'BAN', veruj mi. U tvom slučaju, nisam srećan uopšte što moram, posle ovakve uvrede, tu komandu da upotrebim.
Žao mi je, ali mislim da će ti 3 dana odmora od foruma, biti dovoljna da spustiš ton svojih upisa, i da se vratiš u normalu. A mislim da i jedno izvinjenje administratorima koje si paušalno nazvao 'malim ljudima sitne duše', ne bi bilo na odmet.

Lala
 'Poslednjih nekoliko dana učestale su neprijatne rasprave, komentari i nekolegijalan odnos među pojedinim članovima portala. Bez ikakve namere da preuzimam ulogu administratora ili da o nekom ili nečemu sudim, hteo sam samo da vas podsetim da se SRBIJALOV čita u raznim krugovima, o čemu imam potvrdu u sredini gde živim i lovim. Mišljenja sam da pojedini upisi i slike čine štetu ovom portalu koji svima nama znači mnogo; meni lično kad sam na portalu- kao da sam u lovu! Siguran sam da ogromna većina kolega pišući i postavljajući slike ima samo dobre namere, ali neki se i "zalete". Kako god se odnosili prema ovakvim komentarima i upisima, bilo bi najkorisnije da dva puta pročitamo šta smo upisali ili postavili pre nego što kliknemo na "odgovor"... Budite pozdravljeni i dobar pogled u sutrašnjem lovu!'

Upis naseg kolege apinest (koji smo postavili i na naslovnu stranu) podrzava Srbijalov Admin Tim.

steva novic
 Za KELT ;stvarno nije u redu i prvenstveno drugarski spominjati nečiji privatan život a kamoli porodicu.CenzurisanoSpominjati nečiju familiju , i posao ("fotelje" isl.) je totalno neumesno.

Deo upisa je izmenjen, jer se i u njemu pominje privatan život i porodica.
Srbijalov Admin Tim

Neša

Lala
 Hoće li prestati više komentarisanje koje je mimo teme?
Tema ima naziv 'Kundak', pa izvolite.
Ili bi možda radje nekog da iskundačite, pa da bude u okviru teme? Grin

apinest
 Sa nestrpljenjem očekujem da kragujevački majstori završe poslove oko moje 48-ice, pa se nadam da će onda biti upisa i slika kako na ovoj, tako i na temi "Dobar puškar". B) Pod uslovom da ne bude ni veličanja, niti omalovažavanja kao u poslednje vreme, inače se povlačim! Ljudi, malo trpeljivosti... Bye

I Jevtic
 i42.tinypic.com/jiey3t.gifi42.tinypic.com/34xey35.gif
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

klaja

apinest kaže:
Sa nestrpljenjem očekujem da kragujevački majstori završe poslove oko moje 48-ice, pa se nadam da će onda biti upisa i slika kako na ovoj, tako i na temi "Dobar puškar". B) Pod uslovom da ne bude ni veličanja, niti omalovažavanja kao u poslednje vreme, inače se povlačim! Ljudi, malo trpeljivosti... Bye

kada treba da bude gotova??

Lala
 E, sjeftiću, lud si kao struja! Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,905,847 posete www.srbijalov.com