Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dobar nož

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dobar nož
hercegovac
 Nex, pa ti ovo radiš za 10-ku. Super je ispalo.

canis aureus

Nex357 kaže:
Evo danas sam zavrsio doradu mog opinela 9 ... nije mnogo ostalo od orginalnog , ali eto kako od jeftinog noza moze da bude unikat ... sare na ostrici sam napravio senfom , a rog posle graviranja sam potamnio talogom crne (turske ) kafe Kafa inace s jedne strane je kroko jer sam hteo da iskoristim prirodan oblik drske , a na secivu su kao zubi , a s druge klasicna floralna gravura pa je i na ostrici taj fazon ...

i kako vam se svidja ?

iveli

Braćela
E jesi ga doradEo svaka ti čast!
imaJEš stilINGaBravo 2
i dalje je preklopni??

a što sa tursku kaHVu?! što ne proba sa Grandom, Doncafe ... Frankovu, brazilsku??Zbunjen
mora li baš turkish??
Tri prsta
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

slavko75

Nex357 kaže:
Pozdrav drustvo Bye

Slavko lep noz , oce padne druga futrola ili ?

Stojkuki extra derac , jel pravljen po tvom nacrtu il si mu samo reko sta hoces ??

Rado svaka cast, nozevi su ti vrhunski samo ako moze bez tih anglicizma ,ne mora EDC (every day care ) moze recimo radni noz za svaki dan B)

iveli 3

da da to pod obavezno moram da nabavim
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Nex357

canis aureus kaže:

Nex357 kaže:
Evo danas sam zavrsio doradu mog opinela 9 ... nije mnogo ostalo od orginalnog , ali eto kako od jeftinog noza moze da bude unikat ... sare na ostrici sam napravio senfom , a rog posle graviranja sam potamnio talogom crne (turske ) kafe Kafa inace s jedne strane je kroko jer sam hteo da iskoristim prirodan oblik drske , a na secivu su kao zubi , a s druge klasicna floralna gravura pa je i na ostrici taj fazon ...

i kako vam se svidja ?

iveli

Braćela
E jesi ga doradEo svaka ti čast!
imaJEš stilINGaBravo 2
i dalje je preklopni??

a što sa tursku kaHVu?! što ne proba sa Grandom, Doncafe ... Frankovu, brazilsku??Zbunjen
mora li baš turkish??
Tri prsta

Hvala , hvala radeo sam ga ko za sebe Frown inace taj Stiling , takav sam po celoj vitrini GrinPfftiC
jeste ostao je preklopni , steta sto ne mogu mustru na secivu bolje da slikam u prirodi je mnogo lepse ( inace stvarno senfom je odradjeno , ali moze samo na karbonskim ostricama ) a kafu najvise sakam don kafe strong (oce da je zbog sasvim prirodno), a turska kafa mislio sam na dzezvu a ne instant ili kafe masinu xexe
big pozdrav iveli 3
I tako ...

nemeza
 Nex357, super je ispao, meni donesi to što se vidi u pozadini da ja preradim. Pozdrav. Bye

Nex357

nemeza kaže:
Nex357, super je ispao, meni donesi to što se vidi u pozadini da ja preradim. Pozdrav. Bye

Hvala Nemeza ,
nego duvek sam se pito za to nemeza znam za zvezdu , znam i da ima boginja maca al sam negde procito da se kaze i za mracni alter ego ... ae brate prosvetli me sta si mislio Frown
e i da iskoristim da te pitam...samo sto sam doso iz grada , elem poso seljak da kupi hleb , mlekce i ranu za kera kad usput nagazim na novi jednorucni Wenger sa klipom (samo da napomenem dosad nisam mogao da ga nadjem , zbog jednorucnog otvaranja i kocnice ostrice zabranjen je za nosenje u Nemackoj a i u CH pa ga i ne prodaju ) elem kupim ja wenger klip (stavljam sliku za minut)i novu futrolicu za mog wenger huntera i vrnem se kuci po pare za leb FrownShock

pitanje za tebe ovaj wenger je 1.4034 a znam da Viktorinox pravi od 1.4110 , ima li tu razlike ? meni se cini (al samo cini skroz subjektivno ) da wenger duze drzi ostricu ??

big pozdrav
I tako ...

Nex357
 eve ga Presrean
Nex357 priložio:
30112011558.jpg

I tako ...

Nex357
 Te ga pa Confused al sa klip Presrean
Nex357 priložio:
30112011562.jpg

I tako ...

slavko75
 i44.tinypic.com/642yhl.jpgi43.tinypic.com/1f7eo4.jpgi39.tinypic.com/28044sx.jpg

evo jos jednog mog nozica
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

nemeza
 Nemeza je onaj koji pravedno izriče kazne, ali i pravedno nagrađuje.
Nex357, kad sam mislio da preradim mislio sam na helebardu koja je u pozadini.
Što se tiče čelika oba su vrlo slična i spadaju u legirane čelike. Pozdrav. Bye

Nex357

nemeza kaže:
Nemeza je onaj koji pravedno izriče kazne, ali i pravedno nagrađuje.
Nex357, kad sam mislio da preradim mislio sam na helebardu koja je u pozadini.
Što se tiče čelika oba su vrlo slična i spadaju u legirane čelike. Pozdrav. Bye

Pa ne bi da preradjujem hebardicu , ona ide u moj muzej nozeva i ladnog oruzja Bravo imam jos sto sta od srednjevekovnog naoruzanja izmedju ostalog Mlat i jedan mac negde iz 16 ili 17 veka i jos svasta nesto drugo ... uglavnom gledam da ima po komad dva karakteristicnih za taj vek ili period,samo me vata lagana jeza kako da prebacim za Srbiju , nisam pametan Hmmm

big pozz
I tako ...

Nex357
 Evo par slicica da vidis sta je sve spremno za muzej ... nije bas u okviru teme , mada su seciva ali dobro
Nex357 priložio:
30112011567.jpg

I tako ...

Nex357
 sablje , macevi , koplja , itd
Nex357 priložio:
30112011569.jpg

I tako ...

nemeza
 Imam prijatelja bio je upravnik carinarnice raspitaću se kod njega kakva je mogućnost donošenja u zemlju, mada mislim da će ti biti veći problem iznošenje iz CH. Svaki predmet stariji od 50-100 (zavisno koji predmet) se smatra nacionalnim blagom. Raspitaću se i kod dosadašnjeg presednika numizmatičkog društva Srbije pa ti javljam. Što se tiče hebardice šalio sam se. Pozdrav. Bye

nemeza
 Skorpion, evo jednog po tvom ukusu, cena mu je po centrimetru, drška mora da ide cela a sečivo kratimo po želji kupca. Smeko
i51.tinypic.com/2hyji38.jpg
i56.tinypic.com/1587eyd.jpg
Pozdrav. Bye

Scorpion Hunter

nemeza kaže:
Skorpion, evo jednog po tvom ukusu, cena mu je po centrimetru, drška mora da ide cela a sečivo kratimo po želji kupca. Smeko
i51.tinypic.com/2hyji38.jpg
i56.tinypic.com/1587eyd.jpg
Pozdrav. Bye

Nemeza ovaj je pravi naskiGrin
http://www.youtube.com/watch?v=GkClOB...kClOB4Pt0I

Podunavac

Nex357 kaže:

i kako vam se svidja ?

iveli

Brale odlično ti ispao ovaj nož.Bravo 2 A od sada kad konzumiraš kuvanu kobasicu ili viršle, ne moraš više da ih umačeš u senf, nego samo naseckaš ovim senf nožem da dobiju šmek.Grin Lepa ti je kolekcija hladnog oružja, a i onog vatrenog.B)
Tri prsta 2Kolce

Nex357

hercegovac kaže:
Nex, pa ti ovo radiš za 10-ku. Super je ispalo.

Hvala buraz iveli 3
I tako ...

Nex357

Podunavac kaže:

Nex357 kaže:

i kako vam se svidja ?

iveli

Brale odlično ti ispao ovaj nož.Bravo 2 A od sada kad konzumiraš kuvanu kobasicu ili viršle, ne moraš više da ih umačeš u senf, nego samo naseckaš ovim senf nožem da dobiju šmek.Grin Lepa ti je kolekcija hladnog oružja, a i onog vatrenog.B)

Haha i zovem ga senf opinel , nema za njega vise kobaje, vocke i povrcke ide zasluzeno u vitrinu da izgleda ... big pozz
I tako ...

Nex357
 Nego danas planiram da promenim opute ( one kozne ) na par nozeva , kupio sam po 2 metra crne i 2 metra braon (3,5 mm x 1,5 mm) pa javljam veceras za kolko nozeva i kako je ispalo ... ako neko ima ideju il je vec sam nesto radio , bija bi mu very zahvalan za ideju (sa slikom ako moze)... unapred zahvalan
I tako ...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Dobar puškar PUŠKARSKA RADIONICA 646 15.03.2018. 10:32
Dobar pogled!!! SVAŠTARA 46 10.04.2015. 19:54
Dobar Pogled LOVAČKE NOVINE 30 28.01.2011. 08:57
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,789,736 posete www.srbijalov.com