LD "Jelen" Bačka Palanka
|
vuk71 |
Objavljen 08.12.2011. 21:56
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
od sad u ld jelen kad se sprema klopa samo klot lepinja...ili kod cika doce... |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 09.12.2011. 07:17
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
a jel smo osigurani preko LS i od trihinoze,ako bi se ovim slučajem zarazili to je u lovu?
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.12.2011. 07:43
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
??????? ????????

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.12.2011. 07:48
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
u indjiju ima djungla kaže:
a jel smo osigurani preko LS i od trihinoze,ako bi se ovim slučajem zarazili to je u lovu?
Lovci su osigurani od posledice NESREĆNOG slučaja; kada se krka paprikaš, onda su svi nekako srećni, niko nikog ne tera da klopaju, tako da osiguranje ne verujem da važi.
A još ako slučajno domaćini ne paze šta serviraju...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
ACABP |
Objavljen 14.12.2011. 18:38
|

Mlađi član

Upisa: 31
Pristupio: 21.11.2010. 21:37
|
Kad neko ubedi 25 "ljudi" kojima je "zdravlje ugroženo" da to tako treba njima i nije potrebno osiguranje .NJima treba neka posebna ustanova.Samo nedaj Boze neke jače bolesti ili prehlade pa da paprikaš pokaže svoju ćud! A onima koji bi da opšte sa nečijom mamom bi preporučio da na vreme krenu na odvikavanje od nekih sredstava da nebi brat ura   |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 21.12.2011. 15:27
|

Veteran

|
aco kad neko ubedi 25 ljudi je cudo.... al umeju da ubede i 200 ljudi koje je resenje najbolje za njih... kad dobiju novo udruzenje brojat ce i 280 lovaca i njih ce ubediti u .... |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 21.12.2011. 15:28
|

Veteran

|
definitivno nema kraja ubedjivanjima... |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.01.2012. 22:40
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Nije tesko biti fin!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 09.01.2012. 17:11
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
A onda 01. 04. aprililili. Ili što bi rekli vaši pobratimi iz Iloka travanjnjnj. Samo da nekome umesto smešno ne bude žalosno, ako u međuvremenu proradi pravna država. Rukovodstvo LD Jelen B.P. umesto lovišta možda dobije ćeliju za svoje "zasluge" u lovstvu. A onda pazi na sapun, da bulja ne nastrada.
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 09.01.2012. 19:28
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Podunavac kaže:
A onda 01. 04. aprililili. Ili što bi rekli vaši pobratimi iz Iloka travanjnjnj. Samo da nekome umesto smešno ne bude žalosno, ako u međuvremenu proradi pravna država. Rukovodstvo LD Jelen B.P. umesto lovišta možda dobije ćeliju za svoje "zasluge" u lovstvu. A onda pazi na sapun, da bulja ne nastrada. 
Zemara moj pošteniB)..nezamaram se više sa tim šta će biti ...nego vidim da se ovaj "mali" opet šprda ovde kroz te svoje upise, pa reko da zna šta mislim o njemu...a zna on to dobro i bez ovoga!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 30.01.2012. 19:03
|

Lovčina

|
Evo ovde javno pozivam kolegu Bacelja da svima lepo kaže koliko sam ja to njemu ostao dužan i koliko me je to on puta vodio u lov kao nosilac dozvole i koje su to silne prijateljske usluge koje je on meni uradio???? .... a ja ću vrlo rado reći svima ko je dotični gospodin u prijateljskom, lovačkom i kinološkom kontekstu, bez da spominjem ikakve privatne usluge!!! MOLIM ADMINISTRATORE DA NE BRIŠU UPISE, A KOLEGE ZA RAZUMEVANJE, JER DRUGAČIJE NEIDE!! DOSTA JE LAGANJA I BLAĆENJA...KAD NEMOŽEŠ LICEM U LICE DA DIVANIŠ ONDA MOŽE OVAKO...ZNAČI KOLIKO SAM DUŽAN!!???
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 31.01.2012. 10:14
|

Lovčina

|
Čekam, ali nešto slabo dotični piše javno ...ipak na PP je prilično aktivan!!...no ne ide to tako jarane , jer ako si javno nekoga prozvao da je nečovek, dužnik, lažov, piskaralo zarad besplatnih lovova po drugim društvima, itd, itd...onda to javno i dokaži ili šuti...pa da svi znaju ko si!!!!?????  
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Bacelj Djordje |
Objavljen 01.02.2012. 11:10
|

Stari član

Upisa: 273
Pristupio: 04.02.2011. 16:35
|
gospodine zorane bavitese samim sobom a svako ce za svoje grehe odgovarati!
pozdrav i zaboravi na mene ! nemoj me spominjati i odkaci od mene vise a vidicemo vreme ce pokazati ko je u pravu i ko je kakav lovac i kinolog!!!!
BACELJ DJ
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 01.02.2012. 11:36
|

Lovčina

|
ole nemoj se praviš tu nešto lud!!! Nema tu otkači ili ne otkači...ti si javno napisao da sam j tebi nešto dužan...to tako neide..nego lepo ili dokaži ili se JAVNO IZVINI!! do tada nema nikakvog otkačinjanja!!..a o lovstvu, lovačkoj etici i kinologiji ti si bio i ostao za mene jedna nevažna sa kojom na tu temu odavno nemam šta da pričam!!!...normalno i na tu temu možemo javno u svako doba, ali zajebi jarane priče iza leđa i samo onima koji vole takve priče da slušaju...u oči kaži...budi muško!!! ..do tada ću te prozivati GDE GOD STIGNEM!!!!!...ŠTA SAM TI DUŽAN???? I KAD ISPADOH TOLIKI NEČOVEK I PREMA KOME..!!!!!??? SAMO JAVNO !!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 01.02.2012. 12:56
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Djordje sto ne odgovoris konkretno ako imas argumente????? |
|
|
|
zoranp |
Objavljen 01.02.2012. 17:28
|

Lovčina

|
Kad čovek bolje razmisli, što da se sekiramo oko u današnje vreme jako teško dokazive ISTINE, kad ćemo svi jednog dana Bogu na istinu, a tamo će videti ko je ko !!! Čovek će uvek ostati čovek, a onaj ko to nije teško da će ikada to i postati!!...da nekvarim mišljenje drugih kolega lovaca o meni molio bih administratore da uklone sve moje zapise koje smatraju za nepodobne na ovom forumu, a ujedno i zahvaljujem svima kolegama na strpljenju..iako džaba sam krečio...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 01.02.2012. 21:36
|

Lovčina

|
zoranp kaže:
...da nekvarim mišljenje drugih kolega lovaca o meni molio bih administratore da uklone sve moje zapise koje smatraju za nepodobne na ovom forumu, a ujedno i zahvaljujem svima kolegama na strpljenju..iako džaba sam krečio... 
Zemo ja bi imao loše mišljenje o tebi da se ne braniš od napada ovih podanika el ladrona. Ne daj na sebe, a ko ima argumente protiv tebe neka ih iznese ili neka ćuti. Još nismo čuli ništa konkretno ni protiv tebe ni protiv Sremca, samo neke gluposti. A o njihovim se nedelima može već knjiga napisati.
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 01.02.2012. 21:57
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
zorane ne nasedaj na provokacije tako sitnih duša!!!
Najlakše je nekoga "okriviti" ili "prozvati", izazvati na raspravu a onda se praviti pametniji pa popustiti i povući se!!
Ovim je ole pokazao ko je i kakav je
... još sme da se poziva na grehe 
a možda će ti i odgovoriti argumentima i činjenicama kad se već prikazuje kao hrabriji od svoje bratije ... samo dok skupi hrabrosti
Nemoj kojim slučajem i Sremca da napadnete jer 
Koliko se sećam još nisu odgovorili na neka pitanja!?!?
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.02.2012. 22:04
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ja već odavno čekam da drugovi "PLAVI" odrade posao i pohapse govna....strpljenja još imam jer znam da je pravda kod nas spora....
Ko zna.... idu izbori...neko će nekome valda zasmetati pa će sve ono što je ovde pisano iskoristiti za diskreditaciju (čitaj hapšenje) pojedinih likova!
A i tužilaštvo radi...PROVERENO!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 01.02.2012. 22:11
|

Lovčina

|
Brate Sremac ima jednostavniji i brži način, nešta kao sanitarni odstrel štetočina i škartova.
http://youtu.be/t... (ovo je naravno šala)
|
|
|