Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
Sniper Hunter
 Neka neka istupice ti se lanac a i nestace goriva a onda PalicaAdmin Power

DakiNS

Sniper Hunter kaže:
Neka neka istupice ti se lanac a i nestace goriva a onda PalicaAdmin Power

A možda mu nestane i ulja za lanac pa se prekali i istupi lanac;)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

I Jevtic
 ma prihvatam i ovo i41.tinypic.com/15obiwo.gifCenzurisano
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

apinest

klaja kaže:

apinest kaže:
Sa nestrpljenjem očekujem da kragujevački majstori završe poslove oko moje 48-ice, pa se nadam da će onda biti upisa i slika kako na ovoj, tako i na temi "Dobar puškar". B) Pod uslovom da ne bude ni veličanja, niti omalovažavanja kao u poslednje vreme, inače se povlačim! Ljudi, malo trpeljivosti... Bye

kada treba da bude gotova??
Pošto je radna nedelja pri kraju, očekujem da sve bude završeno do sledećeg vikenda. A tako bi mi trebala u nedelju...

Sniper Hunter

apinest kaže:

klaja kaže:

apinest kaže:
Sa nestrpljenjem očekujem da kragujevački majstori završe poslove oko moje 48-ice, pa se nadam da će onda biti upisa i slika kako na ovoj, tako i na temi "Dobar puškar". B) Pod uslovom da ne bude ni veličanja, niti omalovažavanja kao u poslednje vreme, inače se povlačim! Ljudi, malo trpeljivosti... Bye

Pošto je radna nedelja pri kraju, očekujem da sve bude završeno do sledećeg vikenda. A tako bi mi trebala u nedelju...

Ko zna..... sa ovako neozbiljnim majstorem kolega Grin

I Jevtic
 i41.tinypic.com/309uiyx.gif

apinest

Sniper Hunter kaže:

apinest kaže:

klaja kaže:

apinest kaže:

Ko zna..... sa ovako neozbiljnim majstorem kolega Grin
Uh, da znaš da me jeza podilazi...ROFL

kelt
 kelt se izvinjava citaocima, clanovima portala, i kolegi Sumo-u za danasnji upis u kojem sam pomenuo sta sam pomenuo. takodje prihvaticu izvinjenje zbog omalovazavanje gesta mog prijatelja sjeftica koji mi je poklonio kundak.
pozdrav i ako sam zasluzio ban slobodno ga upotrebite, ja se necu ljutiti kazna je da se postuje.
DimTri prsta 2
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

I Jevtic
 apinest odabrao sam ti jedan beljik ako ti se ne svidi ti ga koristi za cvarke
i43.tinypic.com/2je4g5.jpg

DakiNS
 ROFLROFL

sjeftic kaže:
ma prihvatam i ovo i41.tinypic.com/15obiwo.gifCenzurisano

Sniper Hunter

sjeftic kaže:

Dobro je taman da se vratimo temi ..kundak

Jank

sjeftic kaže:

Ma dobar kundak, kakvi čvarci kakvi bakrači, jeftiću dobro si ga načinio.....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Treba i meni jedan takav za čvarke , jeste nekako kratak ali sredićemo da se montira i produži na onoj mojoj baki petlariROFL

Lala

kelt kaže:
kelt se izvinjava citaocima, clanovima portala, i kolegi Sumo-u za danasnji upis u kojem sam pomenuo sta sam pomenuo. takodje prihvaticu izvinjenje zbog omalovazavanje gesta mog prijatelja sjeftica koji mi je poklonio kundak.
pozdrav i ako sam zasluzio ban slobodno ga upotrebite, ja se necu ljutiti kazna je da se postuje.
DimTri prsta 2

Pošteno, kolegijalno, i lovački. Svi grešimo ponekad, ali je ljudski uvideti grešku. Svaka čast kolega Kelt.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

I Jevtic

DakiNS kaže:
Treba i meni jedan takav za čvarke , jeste nekako kratak ali sredićemo da se montira i produži na onoj mojoj baki petlariROFL

tvojoj baki ne moze da pomogne ni celu sumu da posecemo ona ce i dalje da bude bakaROFLROFL

DakiNS

sjeftic kaže:

DakiNS kaže:

tvojoj baki ne moze da pomogne ni celu sumu da posecemo ona ce i dalje da bude bakaROFLROFL

E netjemo da se vredjamo a šta je sa onim bakama sa TV , piling, drafting, lifting, silikoning pa dobro izgledaju a tek kad obuku lepu modernu garderobu, samo ti napravi garderobu , a ja ću se pobrinuti da baka ima kavaljeraROFL

I Jevtic
 e moj daki od babe nikad ne moze da bude devojka ni sa tom andulacijom a ca tvoju baku nista ne brini predlazem ti da vec sutra kupis kasicu prasicu pa svaki dan da ubacis po nesto za baku i da se javis tamo u avgustu da razbijemo kasicu i da vidimo dali cemo da joj radimo liftingROFL 

DakiNS

sjeftic kaže:
e moj daki od babe nikad ne moze da bude devojka ni sa tom andulacijom a ca tvoju baku nista ne brini predlazem ti da vec sutra kupis kasicu prasicu pa svaki dan da ubacis po nesto za baku i da se javis tamo u avgustu da razbijemo kasicu i da vidimo dali cemo da joj radimo liftingROFL

A kaniranje i ladna trajna, jes baka je baka, ali ima jedna baka kod mene u firmi od 35 godina i uopšte mi ne liči na bakuSmeko

kelt
 e toj baki od 35 ja bi da nastelujem civijeDragoljupe
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS

kelt kaže:
e toj baki od 35 ja bi da nastelujem civijeDragoljupe

I tata bi sineROFL

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,580,568 posete www.srbijalov.com