Auuu, društvo, kakvog li ću ja Frankenštajna da dobijem nazad iz KG-a?!? Samo da ne bude kremenjača "ala konkvistador", model M-98 (ali 1698!)...
tema jeste kundak, ali se iz aviona sve vidi.Kelt, sta ti imas protiv nas Borcanaca???
Samo me cudi zasto i Najica niste banovali.......
a tek ovo oko svadbi - bas ima veze sa lovom.
Avijaticar kaže:
tema jeste kundak, ali se iz aviona sve vidi.Kelt, sta ti imas protiv nas Borcanaca???
Samo me cudi zasto i Najica niste banovali.......
a tek ovo oko svadbi - bas ima veze sa lovom.
Kolega, odluke administratora se ne komentarišu, opominjem te da poštuješ pravila foruma. Za lične rasprave, imate PP, pa se prepucavajte do zore, ako hoćete.
Nemoj da ovde pravite istu atmosferu kao što napraviste na temi LU BGD.
Tačno je, sve se vidi. I niko nije blesav, a najmanje ja.
Tema je 'Kundak'.
i smesno je prepucavati se.samo je jos smesnije nekoga tolerisati a negde trenirati strogocu naivnim argumentima.no od volje vam/nam.i forumi i ostalo./
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
A pa nije losa puskica !lep rad ,kombo verzija za gustis ,a stane i u ranac lako,bravo na doradi sjeftic ovaj plavi finis mi se dopada i drvo verovatno ruzino drvo??
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Online
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Online
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?