Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
DESPERADOS
 Evo i od nas nesto ,

WIKI Desperados ...... 2,5 meseca u marki .

i19.photobucket.com/albums/b170/-PEKY-/Wiki_09_marka.jpg

iveli
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

slavaplana
 Da Radonjicu upravo na njih pa ce mo videti i njihov stil , eksterijer i rad u polju!!!!

radenko1
 Evo slika Nemca sa sedlastim ledjima...
s3.mojalbum.com/ddd-foto_17379413_17467865_18915838.jpg
s3.mojalbum.com/ddd-foto_17379413_17467865_18915841.jpgs3.mojalbum.com/ddd-foto_17379413_17467865_18915839.jpg

Evo i slika Sesticevih sampiona pa prosudite sami. A o ring dresuri i bezanju sa povodca u ringu mogu da napisu i drugi koji su gledali ocenjivanje.
na prvoj slici je prvak rase na CAC Grza Kuman pa izvolite pogledajte
s3.mojalbum.com/ddd-foto_17379413_17467865_18915847.jpg
s3.mojalbum.com/ddd-foto_17379413_17467865_18915843.jpg
s3.mojalbum.com/ddd-foto_17379413_17467865_18915845.jpg

Deo upisa koji je neprikladan, je izbrisan. Vodi računa šta pišeš.
Srbijalov Admin Tim

spiker-mrmosh
 Cisto radi istine , a i obavestenosti - ocigledno neobavestenih , pa jos i administratora napisacu par recenica
Kao prvo - vodic psa u opste nije Nemac , vec je pas cistokrvni Nemac uvezen direkno i z nemacke i vec neko vreme je u vlasnistvu Stojadinovic Zlatka iz Despotovca-odgajivacnica Von Tigra Haus . Inace pas ispred svog imena ima Ch a pposto sam ga video i uzivo mogu reci da taj prefiks u potpunosti i zasluzuje .
Radi se o psu Nick vom Escherndorf !
Ostalo ne bih komentarisao - posto se sve vidi iz fotografija koje je postavio radenko1
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

Radonjic

slavaplana kaže:
Da Radonjicu upravo na njih pa ce mo videti i njihov stil , eksterijer i rad u polju!!!!

Vidis Slavo te Nemce bi trebao ja da dovedem za jesenji uzgojni ispit.-HZP. pa ako sve bude kako treba nadam se da ce mo se i upoznati.

Sto se tice gledanja ne verujem da ce biti problema, ali sto se tice snimanja mogu ti odmah reci da oni to ne vole i ne verujem da ce dozvoliti da se snimaju dok love.

Oni nemaj sampijone nego samo svestrano upotrebljive lovne pse ( DD ) sa kojima su polagali radne ispite ( VJP, HZP i VGP ), a nadam se da ce vam se ti psi svideti jer su to odgaivaci koji su u ovom poslu nekih pedesetak godina usto su i sudije za svestrano lovno radne pse. Jedan dva puta bio prvi na Hegewaldu. Videcemo ako oni nemaju pa pozajmicemo im mi par sampiona da imaju sa cime da love bar toga imamo kod nas u izobilju.

Nadam se da ce mo uspeti over ljude dovesti za jesen u Srbiju.

pozdrav uz Uvek dobar pogled
Igor Radonjic

spiker-mrmosh
 Mozda bi nekima mnogo bolje bilo da se pozabave verodostojnoscu rodovnika pasa u svom klubu , krsenjem pravila parenja - uparivanjem zenki sa muzjacima od 9-10 meseci , situacijama kad je odgajivac jedan ; leglo prijavljeno na drugog ; a stence prodaje sasvim treci clan istog tog kluba i slicnim situacijama - nego tudjim sampionima !
Pozdrav- uz uvek dobar pogled ! ;)
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *

spiker-mrmosh
 Mislim cisto da se ti Nemci ne bi krstili i levom i desnom kad budu dosli ! Ovo je samo prijateljska preporuka !

DESPERADOS
 i19.photobucket.com/albums/b170/-PEKY-/Wiki_10_pliva.jpg
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

vasa DND
 Sve i svasta se pise.
pozdrav
kude nadje taj rec

KREC
 Gledajte ko pise pa tek onda sta pise ? Ja ni lud da sam negde Admin ne bih stavio =admin power= to govori ko je kakav ? a isto vazi i za Mrmosha i za price o uparivanju od 9-10 meseci koje su uzgre i tacne i od kojih niko i ne bezi a ne spominje parenje crno-crno=skoro kao Snaucer da je upario .
Dakle nije bitno ko pripada kom klubu nego ko je kakav covek.Treba biti iskren prema sebi i tad se moze puno postici i steci i ugled i postovanje,a ovakve budalastine pisati i hvaliti se istim je strasno !!! Dobar vam pogled u prvom lovnom danu,Mirko

slavaplana
 Ovaj decko celav sa naocarima je Nikola Jakovljevic iz Donje Livadice koji vodi svoje pse na izlozbe a ne Sesticeve!!!to je mala ispravka!!!!Objavite komentar sudije koi je ocenjivao kerove a koji je vezan za Sampiona????Videcu u lovu te Sampione kad dodju!!!!
Ima vremena!!!!!!

radenko1

slavaplana kaže:
Ovaj decko celav sa naocarima je Nikola Jakovljevic iz Donje Livadice koji vodi svoje pse na izlozbe a ne Sesticeve!!!to je mala ispravka!!!!Objavite komentar sudije koi je ocenjivao kerove a koji je vezan za Sampiona????Videcu u lovu te Sampione kad dodju!!!!
Ima vremena!!!!!!

Tacno je da je Sestic pse Nikole Jakovljevica na CAC Grza vodio kao svoje, ako treba mogu postaviti stranu iz kataloga, a cinjenica je i da su njegov uzgoj iz kombinacije Brik x Janka.
Cinjenica je i da su svi okupljeni oko ringa medju kojima su bile i kinoloske sudije koje su zavrsile svoj posao u drugim ringovima komentarisali da sampion toga dana nema premca, a onda ih je sudija prekinuo konstatacijom koju sam gore naveo i svi su ostali zbunjeni i bez teksta.
Ocigledno je da branis lik i delo druga Gorana Sestica pa nema potrebe da dalje komentarisemo i ometamo druge clanove u diskusiji.

KREC
 Sta dobijate sa tolikim Bob-ovima ? pitanje je za sve !

alex

spiker-mrmosh kaže:
Nego da mi malo uveselimo ovu temu !
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/Wiki_i_Margo_01.jpg
Jesmo male - ali plivamo ko gliseri ! - Wiki i Margo 2.5 meseci
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/Margo_06.jpg

Bas lepo kolega vidi se da uzivaju u vodi
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

spiker-mrmosh
 Hvala kolega - i ja uzivam sa njima !B)
i1226.photobucket.com/albums/ee405/spiker-mrmosh/Spiker_Margo_Wiki.jpg

KREC
 http://www.youtub...FNMtwl3G9I

karpatskivuk
 Juce smo bili malo u obilazak terena i vezbali za sledecu nedelju
i51.tinypic.com/4jaz9c.jpg

KREC
 img200.imageshack.us/img200/7411/nina2d.jpg
By nltkrecova at 2011-08-03

Nina 5.5 meseci posle 1 lova na prepelice.5 marki i isto toliko aporta

slavaplana
 Jer Sestic u Raci na nocnoj izlozbi stvarno osvojio 4 pehara i istog dana ali ranije stigao da ode i do Kovina da ispostuje stare drugare i bude na rucku ?
Valjda ga je neko video od Vas??????

WILD SENSE
 slavaplana,kolega molim vas nemoj te vise o Sesticu.Ok vidi se da postujete njegovu liniju NODa ocigledno vidite i da nedelite misljenje sa ostalima o tom coveku i njegovim psima.Zato nemoj te potencirati non stop u vasim postovima o tom coveku.I ja znam nesto majku mu staru o tom Sesticu i njegovom Briku ali nezelim da polemisem.I jos nesto, ovo nije tema Sestic i Brik vec Nemacki ostrodlaki pticar.
Veliki pozdrav za vas!!!!
Svestranost

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,152,859 posete www.srbijalov.com