Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Lala
 Ma dajte bre, Piškać je diskutovao u sebi, kad vam kažem! A nekoliko puta mi se učinilo da je sam sebi u reč upadao i sam sebi replicirao!
Slično kao i naš Kum, koji je imao zapaženu diskusiju kod šanka, sa kelnerima.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp
 ...a da čuo sam i to da je Kum tamo "povata" za guše sve vas kojima je obećao lekcije iz lepog ponašanjaROFLROFL..i odma se hvalio kelnerima kako vas je sve razbucaoHaHaHaHaHaHa!!

Šta veliš Sremac miševi???...jesu, jesu... i to oni mali sićušni da mogu lakše da uđu u svoje rupice!!!SadSad
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Sinoć je Piškać održao svoj verni UO!

Obavestio ih je kako smo jedan delegat i ja, jedini bili uzdržani prilikom glasanja o jednoj tački dnevnog reda, i ništa više....
Valda je hteo da pokaže kako sam uvek "osim sveta"!

Ali, ni reči o mojim konstruktivnim diskusijama, koje su prepoznali i oni koje sam ovde najviše prozivao, a podržali skoro svi delegati, ni reči o komisiji za odluke i zaključke.....
Ne može on to da prevali preko usta...

Ja sam čuo da Piškać nije mogao ni da ručka koliko je bio razočaran mojim učešćem na skupštini!

Pa neka vide malo njegovi zaštitnici ko je Sremac75...
Ko je Braca Piškać to znaju od ranije....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala

Sremac75 kaže:
Ne može on to da prevali preko usta...

Ja sam čuo da Piškać nije mogao ni da ručka koliko je bio razočaran mojim učešćem na skupštini!

Siroma

Sremac75
 Vaistinu
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Podunavac
 Sremac večeras uteraj kola u avliju da ti fukare ne iseku gume. Pošto drugo ništa ne mogu. Osim možda da ti naduvaju...
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 ....jaja!

To može...a oni imaju dobar kadar za tu rabotu!Pfft
PraviloPraviloPravilo
Palica

Podunavac
 A dali imaju dobar kapacitete za to? Ili će morati svako posebno sa duplim kadrom.
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Ma pustite Piškaća, on sada ima mnogo prečih briga. Pretpostavljam da sada lupa glavu kako da sastavi poslovnu godinu sa malom članarinom koju je obećavao svojim lovcima, a da mu LU ne posluje sa gubitkom. I pride možda da još kapne nešto sa strane 'za dušu', ako bude sreće... Pa još kad na red dodje plaćanje za obavezno zaposlene u stručnoj službi, pa troškovi ovi/oni... A nemaju svi lovci para da to pokriju, a i država traži svoj deo... A obećanja su letela razna, pisano je na ovoj temi - samo da dobijemo svoje lovište, teći će med i mleko! Hoće, ali samo ako se bude puno radilo, malo trošilo, ulagalo u lovište, a ne vadilo iz lovišta (i legalno i nelegalno), i ako se bude odredila realna članarina u odnosu na troškove - ali to se u kampanji pred izbor za predsednika LU ne govori, nego obećavaj šta god bilo, za sve pare!
Nemoguća misija!
A i one krivične prijave su još u postupku...
Raspišem se ja za čas, a niko me nije pitao da budem savetnik Piškaću! Neću više, časna reč!

Podunavac
 Lalo možda će Šarac da pokrije manjak, pošto on ima pare. Ipak je on godinama bio konj kraljevića Marka .
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Ali konj nije izdao Marka.....
PraviloPraviloPravilo
Palica

Podunavac
 Nije. Konj je plemenita životinja, koja zna da voli i ceni svoga gospodara. A ovaj vaš je ujeo ruku koja ga je hranila.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Evo citata dela Lalinog upisa:
u B.Palanci, pre dve godine i više. I onda su otišle krivične prijave, ali čujem da ovih dana, posle rada tužilaštva, počinje saslušavanje svedoka i davanje izjava kod istražnog sudije, što znači da je krivična prijava prihvaćena, i da je otpočeo krivični postupak.

Pa Palančani ne hvalite se da je i kod vas počelo da sviće.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

punisher
 Izgleda su bili potrebni izbori, promene vlasti, pa da se gospoda po MUP-u malo razmrdaju i pročiste svoje fioke i istresu prašinu sa svojih predmeta koje su krili po istima.

Žalosno je to što se tek sada to događa, pogotovo što se radi o predmetima koji su "luk i voda" i tu nema šta toliko da se "istražuje" nego se predmet, ako se hoće, rešava vrlo lako.

Sremac75
 Mislim da će sutra Piškać pokušati da objasni kako su mu Beuković i Zeremski rekli da se iskorišćene dozvole za lov ne moraju čuvati i da može slobodno da ih uništi!
Dragoljupe

I da, prošlo je tačno 2 godine od kada je Lovni inspektor podneo krivičnu prijavu!
A Piškaću još nije oduzeto oružje, šačica poslušnika ga je izabrala za Predsednika novog LU pod pokroviteljstvom "vojvođanske vertikale" (možda zato što je samo on hteo da potpiše garanciju za matične fondove divljači, a to zato što odavno nema imovine na svom imenu-kažu da je sve prepisao na proijatelje i rođake), još nije svirao klavir.....
Ali......Pravilo
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 A kude se dede onaj sa gepekom što slavi 1.april. Hoće li on garantovati za piškaća sa svojom imovinomB)

Sremac75

DakiNS kaže:
A kude se dede onaj sa gepekom što slavi 1.april. Hoće li on garantovati za piškaća sa svojom imovinomB)

Čujem da je baš slavio!!!!!

A bio je pre neki dan i lovački kotlić u Piškaćevoj organizaciji!
Neko je ukrao pehare!!!!

HaHaHaujem te

Kažu da nije Piškać!
PraviloPraviloPravilo
Palica

DakiNS
 ROFL

Sremac75 kaže:

DakiNS kaže:

Čujem da je baš slavio!!!!!

A bio je pre neki dan i lovački kotlić u Piškaćevoj organizaciji!
Neko je ukrao pehare!!!!

HaHaHaujem te

Kažu da nije Piškać!

zoranp
 Sve ćemo da vidimo uskoro...ja sam definitivno postao skeptik, po pitanju pravde u ovoj našoj državi...ali ipak nada umire poslednja!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Voleo bih da neko snimi dokumentarac kada fensi tipovi budu birali momke u prdekani.Baš me interesuje hoće li birati trajnu stabilnu vezu ili će se qurvati kao i u lovstvuHaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,368,812 posete www.srbijalov.com