To ti je link za kameru koja je namestena na gnezdu orla belorepana. Par je vec poceo da dolazi, a tokom proleca ocekuju prinovu pa ce to biti jako interesantno za pracenje.
Inace kamere se nalaze u Estoniji. Ne bih znao u kojoj su oblasti sve. Postoje od 2007 godine sa ciljem pracenja i monitoringa ovih zivotinja. Neke kamere rade na solarnu energiju, pa nisu dostupne nocu.
Ostalo sto te zanima mozes da nadjes na njihovom sajjtu, a imaju i forum gde postavljaju najzanimljivije snimke i fotografije sa svih kamera.
[img]http://www.looduskalender.ee/en/[/img]
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
26. Januara dosla su i dva rakunopsa. U pocetku nisam ni znao sta je doslo na hranilicu. Tek onda sam procitao na forumu njihovom.
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
Evo zanimljive stvari sto je uradilo jedno lovacko uruzenje (mislim da je u pitanju lu "Juhor" Varvarin, ali nisam siguran, i ja sam to cuo)
Pa koga zanima nek pogleda, radi se o kameri koja snima uzivo danonocno, ja sam sinoc gledao bilo je oko 6-7 DS
nidzamotocross kaže:
26. Januara dosla su i dva rakunopsa. U pocetku nisam ni znao sta je doslo na hranilicu. Tek onda sam procitao na forumu njihovom.
Online si gledao hraniliste? ako nije problem da nam pustis link.
nidzamotocross kaže:
Online si gledao hraniliste? ako nije problem da nam pustis link.
Imas link na mom predhodnom postu.
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?