SUMO kaže:
Kolega, najvaznije od svega je da probas taj karabin na strelistu pre kupovine.
za 243 ima metaka, jedan Redfild ili Leupold ce sjajno leci i samo napred.
ps
nemoj kao sa ovim 270 win http://www.youtub...4gZnNGHG1o
Neće da bidne, na snimku je reakcija na pogodak kalibrom 6,5x55SE!
Da je bio 270W pao bi ki da si mu izvuko ćilimče pod noge!
Još brže nego ovaj jelen pogođen sa 270W na 230m! http://www.youtub...rwg5uwEQ1c
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!
da kolega trbao bi biti m48 ,ali belgijska verzija FN ,ima duzu cev od m48 za nekih 12-ak centimetara.inace na 120 m pogadja u tacku skoro, nov karabin cev perfektna i zatvarac takodje ,pre nekih mesec dana sam mu odradio nov kundak zato jer je na njemu bila vojna verzija kundaka ,a i meni je bio kratak ,sad upada u rame i na oiko perfektno ,nisam ga jos probao u lovistu ,ali mislim da ce biti u nasrednoj sezoni ucinka sa njim jos vise....pozz...
deder ti poslikaj žigove pa okači. može biti m48 kojie je prepravljan početkom "opštenarodnog veselja sa pevanjem i pucanjem", ali može biti i kraljevski m24 (mada sumnjam).
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану
калибар је "производ" два броја означених милиметрима
da kolega vlado ,upravo tako kao i na forumu pogledao sam diskusije, nema drugih oznaka sem logo na zatvaracu" fn "onakav kao sto si prilozio.a cev mu je duza od cevi karabina m48.inace je kao nov.slikacu pa cu priloziti,inace je duzina cevi potpuno ista kao i kod zastavinog lovackog karabina 30.06 sping...uporedjivali smo u lovu, od pocetka zatvaraca pa do usta cevi.
Nikako da stignem da postavim slike, stigao pred novu godinu, posebna zahvalnost na savetima Podunavcu a onda na realizaciji Stojkukiju jos jednom hvala. Zastava cal. 30-06 Spr.
arnotije priložio:
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic
Kolege imam jedno pitanje za vas, naleteo sam na video klip i na njemu vido da lovci na kraj cevi lovackog karabina stave izolir traku , verovatno da ne bi uso sneg ili blato u cev, mene zanima da li je neko radio nesto slicno i da li je vido tako nesto? I da li bi to moglo da se radi sa zastavinim puskama, posto je na klipu balser u pitanju?
arnotije kaže:
Nikako da stignem da postavim slike, stigao pred novu godinu, posebna zahvalnost na savetima Podunavcu a onda na realizaciji Stojkukiju jos jednom hvala. Zastava cal. 30-06 Spr.
Kolega, neka te dugo i uspešno služi!
P.S. Nemoj ženi da isflekaš tepih da ne bude posle .
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)
BOJK kaže:
Kolege imam jedno pitanje za vas, naleteo sam na video klip i na njemu vido da lovci na kraj cevi lovackog karabina stave izolir traku , verovatno da ne bi uso sneg ili blato u cev, mene zanima da li je neko radio nesto slicno i da li je vido tako nesto? I da li bi to moglo da se radi sa zastavinim puskama, posto je na klipu balser u pitanju?
O tom triku sa jednoslojno zalepljenom izolir trakom preko usta cevi pisao je pre više od ravno 25 godina sada Pokojni Duško Bojović u svojoj rubrici u ZOV-u!
U suštini probano kod većine kalibara i ne smeta primetno kod preciznosti!!!
Ja lično nikad ovo nisam koristio uvek sam išao na opciju da pazim oružije ali mnogi moji prijatelji jesu kod lovova u dubokom snegu!
Sve jedno je koji karabin ili kombinovana puška je u pitanju!!!
If the hunter does his part, the 270 will not let him down!
bilo bi lepo kad bi neko od administratora trazio dozvolu od izdavaca zova (mislim da su novosti u pitanju) da se u jednom delu foruma skeniraju i okace tekstovi pok. bojovica. nisu svi bili u mogucnsti da citaju zov u to vreme, a sad je tesko pronaci te prastare brojeve. ako ne moze, nikom nista...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану
калибар је "производ" два броја означених милиметрима
270 kaže:
O tom triku sa jednoslojno zalepljenom izolir trakom preko usta cevi pisao je pre više od ravno 25 godina sada Pokojni Duško Bojović u svojoj rubrici u ZOV-u!
U suštini probano kod većine kalibara i ne smeta primetno kod preciznosti!!!
Ja lično nikad ovo nisam koristio uvek sam išao na opciju da pazim oružije ali mnogi moji prijatelji jesu kod lovova u dubokom snegu!
Sve jedno je koji karabin ili kombinovana puška je u pitanju!!!
Ja sam vise pitao zbog bezbednosti, da ne bi doslo do pucanja cevi, jer su sigurno kvalitetnije balserove od zastavinih. Cuo sam price od sarijih lovaca da bi i papir stavljen na usta cevi bio dovoljan da se rascvetaju, do duse to su pricali za lovacke puske sacmarice.
Hvala na odgovoru kolega i veliki pozdrav!
http://www.reming...l-770.aspx Sta mislite o ovoj puskici ? U Canoni je 66.000... ali izgleda da ga imaju samo u 30-06... kad bi' ga imali u 300wm
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?