Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
DakiNS
 Ne verujem nemaju naočale a imaju kosuHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Ovako je još bolje! Zar nisu rekli da će čuvati tradiciju ujem te?!?
LD Jelen ADMIN TIM!!! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Jel to zato što lovcima udaraju klempe???ujem te
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 jel imaju ova dvojica sa slike možda neke veze sa ovim smajlijemujem te?Confused
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Podunavac
 Ovaj desni liči. Samo ima viška kose i manjka brade.ujem te
Tri prsta 2Kolce

meshtan
 Jbt, dve godine ni jednog posta o takvom LU .Kolaju priče da je pošteni Piškać odlovio svoje u Palanci....
Don't Be Afraid Of The Dark !

Lala
 Juče na skupštini LSV nije bilo delegata iz Bačke Palanke, koliko smo mogli da vidimo Sremac i ja!? Otkud to? Kanda te priče koje kolaju nisu bez osnova?!?

Sremac75
 Taj je propustio Skupštinu samo ako je umro....

A ja spremam Raanj
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

boro
 Bivši predsednik, bivšeg udruženja, je članove Jelena, a i ostale članove udruženja, pismeno upozorio šta će se desiti ako se podele. Medjutim nisu smeli ili hteli da se suprotstave grabljivcima. Danas u Jelenu ima oko 100 (stotinu) lovaca manje. Danas je udruženjska članarina 3 (tri) puta veća. Niko ne sme ni da zucne inače leti. Ne postoje normalni organi društva već je napravljena neka organizaciona nakaza a sve u cilju da lovci i nemaju šansu da se izjasne i suprotstave. Sve jurišnike koji su im pomogli da pocepaju udruženje su posmenjivali ili isterali. A divljači ni od korova. Potukli i prodali sve što su mogli. Puleni vojvodjanskog rukovodstva.

Sremac75
 Kako čujem svakodnevno.... ujem te se loše piše.....
Kažu : "neće da da papire, finansijski izveštaj, izvode iz banke"....kukaju....

Ma nije moguće.....taki gospodin.....ujem teSmean

Lepo sam im rekao da se ni ne trude i ni ne traže "papire", jer samo gube vreme....SIGURNO STE U PRAVU DA FALI..... to je u krvi još od onih džempera iz "Vunopleta" Jaooo
PraviloPraviloPravilo
Palica

meshtan
 Nije bas tako Sremac....trazili su finansijski izvestaj-dobili su (doduse na papiricu napisano slobodnom rukom), izvode iz banke?... e to ne moze bas tako lako...sta mislis kad bi svako mogao da gleda izvode dokle bi to doslo?Pa klempa bi ostao bez zagarantovanog diskreciono-lopovskog prava na licni racun drustva.A za "Vunoplet" jel to ono "dva debela Nemca"?....Nego spremaj ti bracela jagnje ili jos bolje dva komada(ima mnogo zainteresovanih) kanda ce brzo Zatvor

Sremac75
 xexexe
PraviloPraviloPravilo
Palica

stane
 I ja bih rado jeo te jagnjetine ako pozovete ali bojim se nista od toga. Zilav je taj a oni koji ga stiskaju su iz iste price. Klasicna svadja oko podele plena. Na kraju se uvek dogovore.Rodeoujem te
Nisam admin.

Sremac75
 ujem te.....Zatvor.........RaanjRaanj
PraviloPraviloPravilo
Palica

meshtan
 Drž'te lopova!!! Viču lovci sa obe zaraćene strane u nadaleko po poštenju poznatom lovačkom društvu ''Jelen'' KoTuKoga

ACABP
 Pa nije bas dotle doslo da vijaju lopove , pa nama su ti isti lepo objasnili da to nije istina .Samo ako im je sad doslo iz dupeta uglavu ,onda je poprilicna udaljenost ta dva dela tela posto im je trebalo nekoliko godinaPreki SudZatvor

Lala
 Pa dobro, kolege bačkopalančani, jel treba da častite?

Jel to stigla neopoziva OSTAVKA čuvenog Brace Piškaća na mesto predsednika LU... Smile

A lepo vam je Jović govorio pre 5 godina, niste hteli da čujete!

Ne verujete da je ostavka? Dokument je sa današnjim datumom.

Lala
 Povodom ovog 'visoko moralnog čina' pozdravljam bačkopalanačke lovce sa jednom prigodnom pesmom:

zoranp
 ODE VELIČINA SRPSKOG I VOJVOĐANSKOG LOVSTA, PODVIJENA REPANjanjanja!!!-...A VALA I BILO JE VREMESrean!!! JEDNO RETKO LJUDSKO BIĆE SA KRAJNJE SPECIFIČNIM MORALNIM VREDNOSTIMA, ČESTO POTKOVAN BOLESNIM NAMERAMASad!!! DNO DNASadSadSad!!! ZA MENE TAJ ČOVEK ODAVNO NIJE NI POSTOJAO(MISLIM KAO POJAVA), A DA SU PODREPAŠI RANIJE SKONTALI DA ĆE IH OPET TAKO LAKO ISPRDITI, IMALI BI VIŠE U KASI, ALI ONDA OPET KAKO BI BILI PODREPAŠI Grin !! MOŽEŠ JARANE KAKO HOĆEŠ, ALI NEMOŽEŠ DOKLE HOĆEŠ!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 INAČE JEDAN DIO EKIPE NIJE ŽALIO VREMENA I TRUDA, A NEŠTEDI SE NI NA KVALITETU PIĆA DA SE GOSPODIN ujem te KLEMPONJA DOSTOJNO, KAKO MU I PRILIČI ISPRATI NA ZASLUŽENO UDALJAVANJE...ČIM ČIM DALJE, TIM TIM BOLJE GrinGrin!!! PAR SLIČICA JARANA SA VESELOG ISPRAĆAJA, KOJI JE JOŠ U TOKU!!!
POZDRAV EKIPI!!!Bravo 2Odobreno

i57.tinypic.com/2v30rb9.jpg

i62.tinypic.com/2w2enfn.jpg

i61.tinypic.com/j16d8j.jpg

i61.tinypic.com/307qlpv.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,523 posete www.srbijalov.com