Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
slavaplana
 Smeko

slavaplana
 L.U. ce morati da dokaze kako sam to ja na prevaru dobio lovnu kartu u sudskom postupku jer cu tuziti i za ovu iznetu laz nadleznom sudu......polako ce platiti sve sto lazu i sami sebe kopaju jos dublje.........

Sigurno se Ministar zabrinuo................Grin

slavaplana
 A uskoro sledi i PRAVILNIK O CLASTVU koji je pred samu Skupstinu L.U. menjan dva puta kako nedaj boze neko drugi ne bi bio kandidat sem Donica a da je PASIVAN CLAN???????????

Videcete svi kako se clanovima uskracuju prava prvo da biraju i budu birani pa kad je sve proslo da imaju pravo drugim pravilnikom da BIRAJU a da ne mogu da BUDU BIRANI U ORGANE UPRAVLJANJA...

to je odradjeno zbog MENE I ZULETA tj.Radomira Brankovica bivseg i smenjenog predN.O. koji je odbio da potpise nezakonit rad u udruzenju a koji je trebalo da bude kandidat za predsednika udruzenja kao pasivan clan jer mu je odruzje za lov vraceno posle dvadeset dana od izbora Donica na isto mesto!!!

Neko se upasio pa brze-bolje da pravilnikom osigura sebi sigurnu pobedu...........LIVADJANI i MILUTIN OBRADOVIC POVLACE KADITATURU za predsednika i ako je njihova sekcija donela takvu odluku ali dogovorom DOnica i Milutina........uz podrsku sada bivsih delegata sekcije Staro Selo koji nisu imali pojma sta glasaju i sta rade ali su kako kaze Donic BILI JAKO KOSTRUKTIVNI jer su podrzavali sve i svasta ne pitajuci nista i ne braneci interese sekcije Staro Selo.........

DakiNS
 Slavo Građanine koje to veze koristiš da kupiš Lovnu kartuHaHaHa. Ja sam je kupio bez vezeSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

slavaplana
 Gradjanin Slavoljub zamisli lovi kao gost u L.U. ???????????

A ovi DOMACINI........LJUDI KOJI IMAJU ORUZJE.........Jaooo

postena inteligencija...........

Lala
 Eee, pa ovde ima baš onako, da kažem, čudnih stvari da se pročita u ovom dopisu!
Prvo: malo me buni što na ovom dopisu nema ni potpisa ni pečata, pa imam rezervu prema autentičnosti, bez obzira što verujem Slavi, ali opet...

A malo o samom tekstu: meni je ubedljivo najbolji deo u kojem se saopštava sledeća rečenica:
'Nesumnjivo je da se prilikom tih kontrola i inspekcijskih pregleda nije vodilo o računu sledeće: Da u ovom lovačkom udruženju se nalaze ljudi-lovci koji pre svega poseduju vatreno oružje...' pa se u nastavku kaže da ti isti ljudi nisu skloni vršenju krivičnih dela, pa bi neko mogao ovo da protumači da iako nisu skloni, možda im se omakne...

Dakle, ovo je stvarno vrh, a meni čak može pomalo da liči i na uvijenu pretnju!!! Dakle, gospodo inspektori svih vrsta, vodite računa jer kontrolišete ljude koji pre svega imaju vatreno oružje!?! A usput nisu skloni vršenju krivičnih dela (da su skloni vršenju krivičnih dela, ne bi ni mogli da imaju oružje, to je jasno)! Ne valja pisanije, ne valja...
Za nabavku lovne karte je potrebna veza?!? Nisam znao! A možda bi sastavljaču ovoakvog teksta bilo pametnije da malo pročita propise, i da vidi da je svaki korisnik lovišta DUŽAN da izda lovnu kartu na zahtev svakog ko ispunjava uslove za dobijanje iste (položen lovački ispit, kopija lične karte i uplata naknade 1000 dinara). Svako LU korisnik lovišta je DUŽAN da izda lovnu kartu bez obzira da li je podnosilac zahteva član tog LU ili nije, rok za izdavanje lovne karte je 15 dana od dana prijema zahteva... Ovakvo pisanje sastavljača teksta ukazuje na elementarno nepoznavanje propisa - a istovremeno se u tekstu ne kaže da li su oni obezbedili lovne karte za svoje članove, o čemu je ovde na forumu izneta sumnja?

Ostale stvari u ovom dopisu ne bih komentarisao, jer predstavljaju kuknjavu što ih neko kontroliše, i što inspektori rade svoj posao. Svašta, baš!
A Gradjanin Slavoljub baš zapeo da insistira na zakonitosti rada, i uporan da u tome istraje. I čak se, sram ga bilo, u tim naporima povezao sa inspektorima, radnicima u državnim organima, policijom, nevladinim organizacijama, i uopšte sa svim tim nekima koji su se valjda nameračili da napakoste ljudima sa oružjem, koji nisu skloni krivičnim delima...
Pa su eto u upravi ovog LU rešili da lupe šakom o sto i da kažu 'što je dosta, d o s t a je više'!

Kako ono kaže uzrečica: 'upucali se u vlastitu nogu'? Bolje da nisu ništa pisali...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

mrwa22250
 taman covek pomisli da nema gore kad ono nove lavine idiotluka i samovolje.cudi me da se ne pise vise o privatizaciji lovista od strane ovakvih dupeglavaca.cujem da i kod mene u komsiluku selektivna podela lovnih karata.ko je lojalan-moze,a ko nije zna seTrt Milojka.kad se neko dozove pameti pa podnese prijavu postaje strani placenik i domaci izdajnik,koji kao podriva rad ld.lu..i sire.
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

elko
 Nerado i ne previše često komentarišem upise na temama posvećenim pojedinim LU ali su me gluposti iz objavljenog dopisa naterale na komentar.

Prvo bih se osvrnuo na sam tekst koji je tako sročen da nije ni za uzrast do 4 razreda osnovne škole a kamoli za jednog predsednika ozbiljnog LU i još upućen državnoj instituciji.
Da li je neznanje ili bezrazložna prozivka ili udaranje u tamburu po taktu njima sličnima, svejedno je laž.Nikada Lovački savez Centralne Srbije nije pokušavao bilo koga da pripoji i nije to savez iz Kragujevca već su ga osnovali svojom voljom udruženja od Kruševca preko Resavice, Sjenice do Raške.
Nikada Slavoljub, građanin, a po meni častan lovac, u ni jednom razgovoru ni na jednom Upravnom odboru LSCS čiji je inače član,
nije pomenuo da se angažuje kako bi LU iz V.Plane postalo član LSCS niti je ikada o tome bilo bilo kakvih razgovora ili kontakata.
Lovački savez Centralne Srbije formiran je na dobrovoljnoj bazi, bez pritisaka ili ne daj Bože ucena i svako LU u tom članstvu pronalazi svoje interese.
Ako bilo koje udruženje ima problema sa građanima najbolje je da kontaktira Predsednika Srbije gospodina Nikolića, pa ako ne pomogne, Putina pa Obamu ili direktno UN preko generalne skupštine.
Ako je građanin Stojadinović zgrešio, laže, podmeće zar ne postoji Sud.Nije potrebno obmanjivati lovce da razlog njegovog obraćanja institucijama nisu moguće devijacije u LU u V.Plani već neispunjene želje oko navodnog pripajanja.Gluposti da nemam reči.

Povodom lovne karte koju je pomenuti građanin dobio preko veze predlažem da mu se oduzme u sudskom postupku, na trgu u V.Plani javno i da se ista spali kao primer da niko ne može dobiti lovnu kartu ili polagati recomo lovački ispit dok za to pristanak ne daju Donić, popović,tica ili slični lovni moćnik.U Srbiji mora da se zna red biće lovac samo onaj koji ćuti, sluša, plaća i ko je pomenutima po volji a još kada bi bili bez jezika, očiju i ušiju e to bi bilo prava stvar.Onda se ne bi obraćali ministrima za pomoć.

slavaplana
 STRASNO...........Jaooo

Lala
 Ja mislim da je gradjanin Slavoljub pogodio u centar, kada je krenuo da piše o brljotinama u V.Plani, kada je podeno prijave za greške i marifetluke (što bi svaki gradjanin trebao da radi ako ima saznanja o kršenju zakona), i da je svojim pisanjem i pre svega iznošenjem DOKAZA (dokumenata) pokrenuo promenu klime u lovstvu u svojoj opštini.
To se, sva je prilika, ne dopada nekima, pa pokušavaju da na sve načine ocrne gradjanina Slavoljuba. Čak je i naš dični predsednik LSS uspeo da se uključi kada je pomenuo V.Planu, i neke ljude koje je označio kao 'ljude bez ugleda u vlastitoj sredini' sa jasnom aluzijom na pomenutog gradjanina! Ovo je samo nastavak iste priče.
Ako je u V.Plani sve u redu, zašto vrh tamošnjeg LU ne demantuje one silne dokumente koji su ovde objavljeni? Zašto se javno ne oglase, sa konkretnim kontraargumentima? Zbog čega skreću temu sa konkretnih stvari i prenose sukob na lični nivo? Ako neko pokaže dozvolu za grupni lov izdatu za vreme u kojem je grupni lov zabranjen, pa osvane priča kako to nije grupni lov, nego iznošenje hrane (od kad se to hrana iznosi sa puškama i psima?), pa ako ne štima finansijski izveštaj, pa ako ... Mnogo ima tih 'ako', a nema jasnog demantija, jer je dokument nemoguće demantovati! Eto zato!
Onda se 'vlasi dosetili', pa okrenuli priču na lični nivo - umesto da stave prst na čelo i razmisle da su pravili greške i brljotine, i da su izgleda u više navrata kršili propise i procedure.
Ako neko piše o brljotinama rukovodstva, i to potkrepi dokumentima, onda se to proglašava kao napad na organzovano lovstvo u opštini?!? Pa se prozivaju i organi i organizacije koje postupaju - jer, nije šala, 'ne vode računa da su to ljudi sa oružjem'!!!
Ima ona poslovica koja kaže: 'nije ga grdila majka što se kocka, nego što se vadi'!

Samo da su gospoda iz rukovodstva LU u V.Plani na vreme htela da razmisle o onome na šta ih je gradjanin-lovac-čovek sa oružjem Slavoljub upozoravao dok je još sedeo u UO LU, da je samo bilo malo volje za razumevanje (pa i učenje o propisima), celog ovog cirkusa u Plani verujem da ne bi bilo.
Kad nije bilo rezultata napora gradjanina Slavoljuba, čoveku prekipilo, dao ostavku na sve funkcije, jer nije hteo da učestvuje u marifetlucima. Samovolja, bahatost, podmetanja, ujdurme, i slične stvari nisu način za uspešno vodjenje nekog LU. Uvek se nadje čovek koji neće saviti kičmu i ćutke gledati, i još svojim glasanjem davati pokriće za brljanje.

Nije gradjanin Slava naneo štetu lovstvu u Plani - štetu su naneli oni koji su brljali! Nemojte obrtati teze! Jednom je moralo da pukne.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

veljaVP
 Nema potrebe da se bilo ko oglasava..ti Lalo pomno pratis sve,poznajes celu problematiku naseg udruzenja tu si da osudjujes sve jer je to jedino sto radite na ovoj temi,zar ima potrebe ulaziti u diskusiju?!
veljaVP

ficha007

veljaVP kaže:
Nema potrebe da se bilo ko oglasava..ti Lalo pomno pratis sve,poznajes celu problematiku naseg udruzenja tu si da osudjujes sve jer je to jedino sto radite na ovoj temi,zar ima potrebe ulaziti u diskusiju?!

Veljo, koliko vidim Slava je ovde svo vreme iznosio dokaze i to PISMENE. Dakle ne rekla-kazala, nego je za svaki svoj navod imao pismeni dokaz koji je potvrđivao ono što je "građanin Slava"ROFL iznosio ( Slavo ovo je jače od mene ).

Veliki problem kod mnogih LU a verovatno i kod vašeg je to što je rukovodstvu lakše da krene u "kafanske priče" o nekome, kako je on loš, ruši bratstvo i jedinstvo, da na taj način nekoga ocrni kod lovaca ( tipa: vidite plaćamo kazne zbog Slave, a ne zato što kršimo zakon ).

To je demagogija polupismenih predsednika Udruženja, članova UO koji samo gledaju da nešto pojedu i popiju mufte na račun LU a o rukovođenju ( ali onom pravom, papirnatom ) baš ih briga. Pa kada im stignu kazne na naplatu kriv im je Pera, Žika ili Mika što ih ne vole.

Nije nego!!!!

Ista, ali ista priča je i kod mene u mome LU bila dugo godina dok je "lopovska garnitura" sedela u LU.

Znam to jer je moj otac bio šumarsko-lovni inspektor koji nikada ni sa JP "Vojvodinašume" ŠU Morović, ŠU Višnjićevo, NP "Fruška Gora - Vorovo", VU "Morović" nije imao problema nego samo sa lopovima iz LU.

Zašto druže?

Pa zato jer je za sagovornike u svim ovim gore pobrojanim JP, NP i VU imao prave sagovornike, vrhunske poznavaoce svoga posla i struke sa kojima se lepo razumeo i sve što je pred njih postavio kao zadatak izvršavali su bez pogovora.

Sa LU je bio problem. Zato što se ljudi prodaju za par kila mesa, jednu srnu, malo mesa od DS, par zečeva i fazana. I to redom svi. I sudije i tužioci i policajci i radnici...svima je lepo da dobiju mufte. E onda Predsednik LU to lepo iskoristi pa "časti" i šakom i kapom svakoga ( što odstrelom, što mesom ) i kada ih inspektor nahvatau krivolovu da vidiš kako se potežu veze i zovu tužilaštva, utiču na svedoke...rade sve i svašta.

Ne kažem da javašluka u ovim JP i NP nema ali veruj mi daleko ga je manje bilo jer niko nije hteo da izgubi posao ili da plaća visoke kazne.

Tako da ista ti je priča i kod vas. Samo što Slava ima petlju da to iznese u javnost, ali ARGUMENTOVANO, a vajni rukovodioci kod vas ne mogu i ne smeju da ga ARGUMENTOVANO demantuju pa moraju ovim "kafanskim pričama" kod običnih lovaca da ga diskredituju.

Žalosno!!!
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS

veljaVP kaže:

Veljo niti je Lala sudija niti osuđuje sve, ali svi osuđijemo loše postupke. Kažeš da nema potrebe da se bilo ko oglašava Ima potrebe i to mnogo sam izgleda nemas argumenata da bi se pobili dosadašnji navodi i dokumenti koji su objavljeni. Veljo kako ti čitaš forum tako i drugi to rade pa zar ne misliš da je zarad prava na informisanje potrebno pobiti neistine podmetanja i laži ukoliko to sve jeste tako urađeno od strane Slave. Da je Slava nedaj bože samo na jednom mestu izneo nešto što nije tačno , svi akteri ove priče koji su mu suprotstavljeni bi ga tužili , i potrudili se da istina izbije na videlo. Međutim toga nema nego sve i svi pokušavaju da lične propuste deklarišu kao maltletiranje od strane jednog "građanina". Ne misliš li da vlastitu nemoć pokušavaš prebaciti na Srbijalov kao krivca za podržavanje Slave, budi uveren da nije u pravu niko ga ne bi podržao, nego bi ga pokušao savetovati kako da se izvuče iz nezgodne situacije sa šzo manje štete. Kod vas u Plani je situacija obrnuta . Lična sujeta nekolicine po priloženim dokumentima mogu reći nesposobnih ljudi koji su zaljubljeni u vlast to jest sami sebe , uvela vas je u veliku finansijsku dubiozu. Normalno da su podeljena mišljenja i da se lovci dele jer nisu svi slepi kraj očiju i mnogima je dosadio javašluk i loš rad čije posledice svi trpite. Umesto da realno sagledaš situaciju kao jedan od članova lovačke organizacije koji ima i visoku poziciju i da usmeriš snagu na ispravljanje nepravilnosti, ti pokušavaš prebaciti loptu na forum kao pristrasan. Možda i jeste tako jer smo uvek na strani pravde i pravilnog rada u lovstvu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

veljaVP
 Da li je forum pristrasan ili ne apsolutno nema potrebe komentaristati,da li ja imam argumente ili ne i to takodje ne zelim da iznosim ovde jer za tim takodje nema potrebe!!
Samo da li je neko polupismen ili ne nije lepo da sudis posto ne poznajes mene i to je jako nekulturno!!
I ja se jako trudim da se promene mnoge stvari u nasam L.U o kojima ti nemas pojma ali vazno je da mozes da napises sta hoces bez ikakvih argumenata sto se tice rada!!
A forum ko forum nema nikakav znacaj,zasto bi ja prebacivao loptu na vas koji ovde pisete vidite i sami da vas nekoliko ucestvujete samo u diskusiji!!Confused
veljaVP

ficha007
 Veljo spusti loptu. Ako pažljivo pročitaš ono što sam napisao videćeš da te kvalifikacije koje pominješ da sam za tebe izneo ne stoje. Tačnije niko za tebe nije rekao da si polupismen. Naprosto nisi u pravu.

Što se tiče ostalog dela moga upisa čvrsto stojim iza onog što sam napisao. Da si kojim slučajem u pravu ne bi vas sudovi kažnjavali niti poništavali odluke. Osim ako i sudije nemaju pojma šta rade jer vas mrze.

Dakle mani me druže moj demagogije nego papire na sto pa da pričamo. U protivnom pričaš "kafanske priče" a Slava vas "pere" sa ovim papirima svidelo se to vama il ne.

O tome da li je forum pristrasan ili ne, samo ću ti lepo reći da nije tačno, da ne bih upotrebio neku goru reč.

Pisanja pojedinaca na ovom forumu više su doprinela otvaranju očiju lovaca u Srbiji nego rad LSS-a i LSV-a u prethodnih 20 godina, tako da me mani te priče takođe.

Ako hoćeš piši, ako nećeš ne moraš. Tvoja stvar. Ali dokle za nešto što tvrdiš ne izneseš konkretne argumente, kao što to Slava čini, boljeChut

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

veljaVP
 Slazem se,najbolje da ne pisem nista!! I ja nema potrebe da spustam loptu,samo je nekulturno pisati i pricati o nekome nesto a nikad me niste ni upoznali niti znate bilo sta o meni!!
A i bavim se kafanskim pricama...Grin
Pozdrav!!
veljaVP

ficha007
 Klasično izvrtanje teza, ali nema veze.

Ponavljam: niko za tebe lično nije rekao da si nepismen, ali pravno nepismeno je pola lovaca Srbije i zato nam se u lovstvu i događa to što nam se događa.

Dokle god pojedini predsednici i upravnici lovišta drže sliku Zorana Popovića, Beukovića and Co. kao ikone i gledaju u njih kao male Bogove dotle će oni lepo živeti a LU ispaštati i preživljavati.

Dokle god se pošteni ljudi budu u LU diskreditovali i nazivali "građanima", dokle god im fukara bude radila o glavi dotle nam lovstvo neće ići na bolje. I to je fakat Veljo hteo ti to da priznaš ili ne.

Čovek koji se osmeli da se suprotstavi nezakonitostima u sopstvenom LU, rizikujući upravo ovo što mu se događa dobija epitet "građanina" i anatemiše se u svojoj okolini.

A svima nama u Srbiji puna usta EU, poštovanja zakona, vladavine prava...ali samo dok to mene ne dotiče lično. Kad se to dogodi onda se hvataju krivine, zovu se tužioci, sudije, lobira se...itd.

Strašno!!!!

slavaplana
 Veljo u cije ime je Djordje Donic poslao ovaj dopis NADLEZNOM MINISTRSTVU??
Da li za tako nesto postoji odluka U.O.???

Jer ste videli uopste ovaj dopis pre slanja???

Ako jeste sto ga niste pitali zasto LAZE i IZNOSI NEISTINE u njemu oko kaznjavanja lovne karte domacinskog rada u istom i odbacenih prijava?

Ko je u Smederevu priznao krivicu za grupni lov za proslu godinu za 04.03.2012god GRADJANIN SLAVOLJUB ili 9 ljudi medju kojima i Donic i Aleksic i ko mora da plati po 10.000din u humanitarne svhe ako je sve bilo ok i ako su lovci nosili hranu kako je prvo tvrdjeno u izjavama???
Gde je FASIFIKOVANA dozvola za grupni lov od tog datuma i zasto ne kazes javno da tvoj otac NIJE ISTU NI POTPISAO A NI UCESTVOVAO U TOM LOVU TOG DANA???

Jer vidis kuda ovi ljudi vode udruzenje???

Jer vidis sta kuca Ljubisa Aleksic a sta Donic potpisuje i salje u ime lovaca???Zapitajte ga jer on normalan ako smete da ga pitate tako nesto???

Jer bar znaju kako se trebuje i dobija LOVNA KARTA BEZ VEZA I PRIJATELJA???

Pa ima li kraja glupostima sadasnjeg rukovodstva???

slavaplana
 Ako je U.O. doneo oluku da se ovaj dopis posalje Ministarstvu ko cini U.O.???

Ako ne znate sta donosite i sta glasate uz cast izuzecima mesto Vam nije u U.O. nego u skoli da se prvo opismenite i naucite da sklapate recenice???
Ovo je smejurija i ljudi ovo moraju da vide i da procitaju kako bi se uverili o kakvim se ljudima i pojedincima ovde radi???

To se recima ne moze objasniti vec se mora doziveti na sastancima na kojima sam bio vise nego ismejavan od strane istih tih sto sad priznaju dela kod javnog tuzioca i placaju novac u humanitarne svhe i i dalje misle da su bogo dani da rade sta hoce???

Zapitajte se da li vam je mesto vise u organima upravljanja???

Vi ne zasluzujete ni GRUPOVODJE DA BUDETE jer je i to odgovorno mesto i obaveza a i covek mora da bude malo pismen kako bi papirologiju uspesno vodio!!!

slavaplana
 a evo i dugo skrivanog pravilnika koji je menjan 2 puta za kratko vreme???
Posebno obratite paznju na clan 11 i uporedite ga sa starim koji je vec objavljen mnogo pre na ovoj temi.........

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,522 posete www.srbijalov.com