Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
DakiNS
 Sta cu mnogo godina a dobro ih nosim, jos samo da zenske to pocnu primecivati. Stalno mislim pa ja sam jos mlad ali me jedan mladic na danima piva oladio kada je rekao ajde matori sedi do meneCry
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

duskodugousko
 Mlad si duhom!;)Ima vremena za zenske!Grin Je l' mu "matori" pokazao kako se pije pivo?Mogao si i Zika povesti.Smeko
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

DakiNS

duskodugusko kaže:
Mlad si duhom!;)Ima vremena za zenske!Grin Je l' mu "matori" pokazao kako se pije pivo?Mogao si i Zika povesti.Smeko
Obecao sam domacinu da necu voditi Zika da ga ne bacam u trosakPas
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

grtabg
 DakiNS-Samo sam odgovorio na tvoj nacin. Ono sto si komentarisao na fotografiji je lovacki pas rase NOD.B)
Ma volim i ja sale ali ne bas takve na tvoje prvo obracanje meni. Obicno se pomisli da je u pitanju neka drska osoba.No no no
I ja se nadam da cemo ubuduce "zrelije" kontaktirati. Mnogo srece i tebi u svemu i uvek dobar pogled.B)

Lala
 Grtabg, ti si prvi oslovio Zorana i Dakija, i komentarisao njihove upise, na način koji baš nije uobičajen na ovom našem forumu, gde se trudimo da budemo tolerantni i da uvažavamo jedni druge. Pustio sam tvoj upis gde pominješ 'prazan lonac', sad je prošlo, ali ubuduće nemoj molim te tako. Vidiš da se niko drugi nije hteo 'primiti' na taj tvoj stil.
Drugarska opomena.Bye
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

grtabg
 Lala-ok, ok razumeo sam, ali zar i lonac i loncici nisu isti "stil" a nisam ih ja prvi pomenuo.
Nije bila provokacija samo sam hteo malo da ispravljam "krivu Drinu" posto Krec nije. Zoran je komentarisao navodno kuju a ono na temi "prodaja" isti pas se prodaje kao muzjak, pa reko bolje da se ispod fotogr. napise ko je i sta je, ali ako je to za vas stare clanove ok onda je i za mene.

Hvala za drug. opomenu
Drugarski pozdrav za sve

Cvele
 Evo malo slika mog Maxa Smile marka prepelice
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Cvele
 srbijalov

Cvele
 Na zasluzeni odmor Smile Pas

WILD SENSE
 E Cvele isplatio ti se ocigledno trud sa Maksom!Trudio si se i eto imas psa ocigledno dobrog za lov!Samo tako nastavi..pozzz
Svestranost

alex
 Lepo kolega lepo
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

grtabg
 Cvele- Lepo, lepo nema sta.B)

Cvele
 Hvala svima Pas

huntinggirl1
 ovo nije strana za razmenu recepata iz gastronomije,

tema NOD!!!!!!!!!

Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

polar hunter
 Pozdravljam kolege, pred lovnu sezonu, u Kaću, 24.09.2011.god., subota, organizuje se smotra i ispit urođenih osobina pasa ptičara.Skup je u 7h, na fazaneriji L.D. ''Kać''.Kotizacija je smotra - 350,00din. i IUO - 350,00din., u cenu je uračunat i ručak...

alex
 Danas sam lovio sa Ostrodlakom Nemicom odusevula me je ulazi u vodu aportira iz vode jos vise me je kupila ova rasa 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Mladjan
 U Austrijskom gradicu Hollabrun nadomak Ceske granice odrzan je 78 Hegewald uzgojni ispit za Nemacke ostrodlake gde je i ekipa iz srbije bila kao takmicar
Na slici Sinisa Vukanovic vlasnik kuje Tanja IV vom Donausck i vodic Nemanja Bogdanovic i deo ekipe koja im je davala podrsku
img696.imageshack.us/img696/1273/img7055d.jpg

Mladjan
 Pobednicki trio
img706.imageshack.us/img706/9357/img7054u.jpg

WILD SENSE
 Svaka cast Nemanji i Sinisi,cestitam!!Takodje i delegaciji B)
E to je sad prava, kuja kojoj su snimljeni kukovi uredno,polozen VJP i HZP odnosno Hegewald.E to moze sad u priplod jer je provereno skroz.
Pozz
Svestranost

KREC
 Zoki = nije kuja nego muzjak Pfft i za to mi dodjes kutiju municije kad budes pario tu tvoju crnkinju pod njega . Pas se prodaje=naravno za cenu srazmernu njegovom kvalitetu i uzrastu.
Grta=kolega,sta tebe konkretno muci ?pa da ti eventualno objasnim.Nema potrebe da ispravljas krive Drine jer ja na ovom forumu ne visim bas svaki dan,al' dobro,pa cu objasniti kad budem mogao. Hvala za ono fotograf=ali ipak sam samo odgajivac i vlasnik KoTuKoga
Ukoliko mi vreme dozvoli sledece godine i Nick i Nika idu na VJP u Srbiji a ukoliko budu dovoljno kvalitetni jedno ide i na Hegewald. Nightexpert ili ti Nik(tako ga zovem) je spoj vrhunskih Italijanskih,Srpskih i Nemackih pasa oslanjajuci se (genetski) na jednu od naj naj svih vremena odg. WUPERAUE !!! Siguran sam da ce ostaviti traga u Srbiji ;)
Dobar vam pogled,Mirko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,646,890 posete www.srbijalov.com