Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački karabin

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački karabin
I Jevtic
 ja bi uzeo zastavin m70 a za ostale pare bih otiso na more B)
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

ssekir75
 pametan čovek ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

aca81

I Jevtic kaže:

Odobreno Bravo 2 Bravo 2 Bravo 2 puc puc
DOBAR POGLED

sheytan
 Ja bih zostale pare uzo mečića! Dragoljupe
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

stojkuki
 Yup. Pametno zborite ....

golf071

I Jevtic kaže:
Bravo 2iveli
Novine

DakiNS
 Danas sam imao u rukama i razgledao jedan ili dva Blasera, Kako inače opisati pušku sa dve cevi u cal 243 i 30-06. Na obe cevi montirane optike Swarovski, tako da se jednostavnom zamenom cevi menja i kalibar koji treba da koristite i odmah je tu i upucana optika. Puška malo poteška ,sada da li je zbog optike ili je cela puška baš temeljna ne znam jer se optike ne skidaju. Ali da je prelepa - jeste.

Nešto slično ovome samo još sa gravurama
DakiNS priložio:
1352838369zbrane-038.jpg

KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

stojkuki
 Raspitaj se samo da li uz pusku ide i osiguranje ....

Indjijanac
 e baš mi je taj zapeo za oko na sajmu u Osijeku,a braša Podunavac mi reče onu poznatu Njegoševu:boj nebije svijetlo oružje,već boj bije srce u junaka!Odobreno

valjda mi je upao u oko zbog one kuglice na zatvaraču,nekako toplije izgleda,pa kad repetiraš po žestokom minusu neprenosi hladnoću na strelca.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Podunavac
 Brašo drvenu kuglu na ručici zatvarača može da ti napravi majstor Jevtić i na Zastavin M70. Može i ovnovu glavu i još štošta. Da bude lepši od Blasera.Grin
Lično mi se Blaser ne sviđa, i za te pare bi pre izabrao Sauer 202, Mauser M03 ili Steyr Manlicher koji je dosta povoljniji cenom, a po mom mišljenju ne zaostaje po kvaliteti.
Tri prsta 2Kolce

canis aureus

Podunavac kaže:
...
Lično mi se Blaser ne sviđa, i za te pare bi pre izabrao Sauer 202, Mauser M03 ili Steyr Manlicher koji je dosta povoljniji cenom, a po mom mišljenju ne zaostaje po kvaliteti.

Odobreno delim mišljenje!
i dod'o biK: od svih navedenih Blaser mi je na poslednjem mestu i siguran sam da su ostali kvalitetniji od BlJasera ... pogotovU SauJer 202 Stari
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 Do nedavno nisam znao pojma koliko koshta oridjinale Mauser m98. Pogledajte, ako ne znate, iznenaditjete se! Iznenadjen

A Zastava m70 je njegova solidna kopija, sa relativno krsh drvetom... A za 100-200e u Srbistanu ima betjara shto umedu da naprave chudo...

Dalje zakljuchite sami!!! Stari

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

DakiNS
 I tata bi sine svašta nešto , ma lego bi mi i ovaj Blaser, a vi i dalje maštajteGrin

Baki58

DakiNS kaže:
Danas sam imao u rukama i razgledao jedan ili dva Blasera, Kako inače opisati pušku sa dve cevi u cal 243 i 30-06. Na obe cevi montirane optike Swarovski, tako da se jednostavnom zamenom cevi menja i kalibar koji treba da koristite i odmah je tu i upucana optika. Puška malo poteška ,sada da li je zbog optike ili je cela puška baš temeljna ne znam jer se optike ne skidaju. Ali da je prelepa - jeste.

kolega DakiNS moram da te pitam,dalije ova puska sa 2cevi u razlicitim kalibrima kupljena u Srbiji.Ja nisam dobio odobrenje za drugu cev. Obrazlozenje: nije po zakonu imati promenljive cevi na karabinu strasno neznam sta da radim.Izvinjavamse formurasima na ovoj teme,mozda joj nije mesto ovde. Dobar pogled
Branislav

DakiNS
 Iskreno Baki nemam pojma niti sam se setio da pitam , suviše sam bio zaokupljen razgledanjem puške , optike i prelepog dvogleda sa daljinometrom.

Neca92

sheytan kaže:
Do nedavno nisam znao pojma koliko koshta oridjinale Mauser m98. Pogledajte, ako ne znate, iznenaditjete se! Iznenadjen

A Zastava m70 je njegova solidna kopija, sa relativno krsh drvetom... A za 100-200e u Srbistanu ima betjara shto umedu da naprave chudo...

Dalje zakljuchite sami!!! Stari

Sheki, izginuh po netu trazeci, nigde ne nadjoh, a bas me zanima... Hmmm
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

sheytan
 Joooj, to mi je jedan pobro slao linak, a naravno, ne mogu ni ja pretragom da nadjem...

Uglavnom, sad lupam, ali mislim da je start bio negde oko 4-5.000 EUR! Jaooo

Videtju sutra sa pobrom, da mi nadje linak, a do tada, ti pari ochi na zvanichnem sajtu nacistichkom! Grin

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Neca92
 Hvala lepo! Grin Auuh! Grin
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

milenko0609

Baki58 kaže:

DakiNS kaže:

kolega DakiNS moram da te pitam,dalije ova puska sa 2cevi u razlicitim kalibrima kupljena u Srbiji.Ja nisam dobio odobrenje za drugu cev. Obrazlozenje: nije po zakonu imati promenljive cevi na karabinu strasno neznam sta da radim.Izvinjavamse formurasima na ovoj teme,mozda joj nije mesto ovde. Dobar pogled

pošto znam o kojoj pušci se radi(u pitanju je zajednički prijatelj moj i Dakins-a, kupljena je u ns.
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

Cvele
 Odobrenje stiglo, bio sam relativno siguran da cu uzeti 300WM, ali sam sada poceo da se kolebam... resio sam da necu da uzimam "univerzalni" kalibar, ali se kolebam izmedju 300WM i 9,3 Glavu o zid
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Poluautomatski karabin KARABINI 571 18.05.2025. 01:41
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,995 posete www.srbijalov.com