LD "Jelen" Bačka Palanka
|
Podunavac |
Objavljen 17.05.2015. 16:20
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Lepo ste ga ispratili i neka ste. Bilo je i vreme. Ali ostalo vam je još nekoliko mutikaša koje treba da izbacite. Prvenstveno ovoga paripa.
Šarca (Lazu). Čoveka koji je izdao svoga nadređenog, državu i na kraju i lovce.
|
|
|
|
boro |
Objavljen 17.05.2015. 20:01
|

Stari član

Upisa: 219
Pristupio: 19.01.2010. 21:53
|
Jbt, pa ovaj je zvezda srpskog lovstva. Koju god temu otvoris a ono ON. |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 17.05.2015. 21:17
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
Aco morao sam piti mineralnu da mogu u sled. periodu biti čiste glave i slušati muziku za moje uši...i slušao sam muziku u nedelju u 10h... |
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 17.05.2015. 21:17
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
kako su samo pevali....pa pevali... |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 17.05.2015. 21:18
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolege lovci LD Jelen , mislim da bi se trebali dostojno zahvaliti na samopregornom dugogodišnjem radu i prolistati sve što pronađete od papirologije da biste vratili barem deo zasluga bivšem predsedniku. Smatram da je zaslužio barem četvrtinu vremena koliko je "unapređivao" lovstvo u Palanci , da mu omogućite besplatan boravak na dobro čuvanom mestu. Jer ukoliko nije plaćao članarinu , nije mogao biti ni predsednik pa bi svi koji su dobili neku odluku o isključenju i slično a potpisano njegovom rukom , mogli i da tuže LD i traže odštetu.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.05.2015. 19:36
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Činjenica je da je Piškać bio jedan od najboljih ucenika Miloševe skole, te je miguce da je neplacanje clanarine jos samo jedan od recepata cuvenog 
Mozda zato ne bi bilo lose proveriti da li Milos Beukovic u svom LU placa clanarinu kao svi ostali clanovi ili to radi kao B.Piškać?????

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Podunavac |
|

Lovčina

|
Sremac75 kaže:
Danas je odrzana vanredna skupstina LU "Palanka-Mladenovo".
Dosadsnji preCednik Braca Piškać koji je pre par dana podneo ostavku JE OGROMNOM VECINOM GLASOVA IZBACEN IZ UDRUZENJA.
Bio je toliko bahat da nikada nije platio clanarinu, ali to mu je samo jedan od manjih grehova....
Inace, Piškać je bio jedan od najodanijih jurisnika Milosa Beukovica, kojeg je ovaj i odlikovao, a cak ga je i pocastio i mestom preCednika komisije LSV za lovno streljastvo na kojem se jos uvek nalazi.
Ali Milos Beukovic je izgleda sklon takvim "prijateljima" ...... setimo se takodje odlikovanog Bore Bogunovica....
Jos malo pa ce Milos imati prijatelje samo u Sr. Mitrovici.....
A šta je sa Šarcem kraljevića Marka? Lazom Šarcem, izdajnikom i svedokom pokajnikom? Sad kad nema Piškaća kako će on nadalje da se snalazi u Palanci? Ili je za njega Piškać bio potrošna roba, kao i bivši mu šef protiv koga je svedočio? Čovek bez obraza i karaktera, ali sa podebelim bankovnim računom (od mutnih radnji) koji misli da parama sve može da kupi.
|
|
|
|
Sremac75 |
|

Admin

|
Laza ga je i pustio "niz dunav"... što bi rekli popišo piškaća...
Shvatio je da Piškać ne valja.... dugo mu je trebalo....

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Lala |
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
A kleli su se obadva u 'Boga koji hoda' - pomozi Bože!
Sad bi mogli da se bave metafizikom i razmišljanjima da li ima ili nema Boga?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
boro |
|

Stari član

|
Sremac75 kaže:
Laza ga je i pustio "niz dunav"... što bi rekli popišo piškaća...
Shvatio je da Piškać ne valja.... dugo mu je trebalo....
Imam veliku primedbu na ovu konstataciju, koja kvari ceo upis, MNOGO si me razocarao Sremac.
Pobogu, covece, dunav, Dunav se pise Velikim slovom. |
|
|
|
boro |
|

Stari član

|
Jbt pa i ovde ON glavni. |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 18.05.2015. 19:39
|

Admin

|
Dunav ili dunavac opet ga neopra, a ljiga nije našao za shodno ni članarinu da plati. Pa on je pored svega ostalog i krivolovio, zato su verovatno i nestale one dozvole za lov da se ne može utvrditi koliko je divljači odneo. Da li se može utvrditi od kada ne plaća članarinu, od tada je krivolovac a to po meni znači da ni jedan papir potpisan od te individue nije validan.
|
|
|
|
boro |
|

Stari član

|
Gospodine DakiNS doticni je poceo da se bavi tim aktivnostima jos sredinom druge polovine proslog veka, pa sad izracunajte. |
|
|
|
boro |
|

Stari član

|
Cestitam LU Palanka Mladenovo na odluci. Bilo je i vreme. Kada bi se neki ekspert za lovstvo i finansije upustio u istrazivanje i procenu, bas me zanima koliko je za proteklih, recimo pet godina, novaca (lovackih a jos vise drzavnih) zavrsilo u njihovim dzepovima. Njega i njegovih pomagaca. Jer niko pa ni on ne moze sve sam. Morao je imati i pomagace, nama svima dobro poznate.
A sta je sa svima nama, po postenju poznatom ld jelen. Koje smo svi od milja nazvali lopovsko. Koliko su i njegovi clanovi ucestvovali u smeni ili je presudilo Mladenovo? Ili je sad samo braca jedini?
Sta je sa njegovim podrepasima, sta je sa cutolozima, sta je sa onima koji nisu hteli (smeli) da se zameraju, sta je sa pametnima koji su gledali svoja posla. Sta li oni misle o svemu ovome. Da li ih grize savest sto su bili saucesnici ili mozda smatraju drugacije? |
|
|
|
DakiNS |
|

Admin

|
boro kaže:
Gospodine DakiNS doticni je poceo da se bavi tim aktivnostima jos sredinom druge polovine proslog veka, pa sad izracunajte.
Uh brate , što si zvaničan! Na forumu smo svi kolege , a i ne osećam se tako matoro da bi me persirao
|
|
|
|
Podunavac |
|

Lovčina

|
boro kaže:
Cestitam LU Palanka Mladenovo na odluci. Bilo je i vreme. Kada bi se neki ekspert za lovstvo i finansije upustio u istrazivanje i procenu, bas me zanima koliko je za proteklih, recimo pet godina, novaca (lovackih a jos vise drzavnih) zavrsilo u njihovim dzepovima. Njega i njegovih pomagaca. Jer niko pa ni on ne moze sve sam. Morao je imati i pomagace, nama svima dobro poznate.
A sta je sa svima nama, po postenju poznatom ld jelen. Koje smo svi od milja nazvali lopovsko. Koliko su i njegovi clanovi ucestvovali u smeni ili je presudilo Mladenovo? Ili je sad samo braca jedini?
Sta je sa njegovim podrepasima, sta je sa cutolozima, sta je sa onima koji nisu hteli (smeli) da se zameraju, sta je sa pametnima koji su gledali svoja posla. Sta li oni misle o svemu ovome. Da li ih grize savest sto su bili saucesnici ili mozda smatraju drugacije?
Svaka čast kolega. Pravo pitanje. Nego zaboravio si da spomeneš revolveraša. I ne znam što ga zovu revolveraš, kad mu je nož omiljeno oružje?
|
|
|
|
zoranp |
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Većina je njih rasa koja se npr. u svetu golubara nazivaju prevrtači ili preletači, pa im sada recimo odgovara da klemponja povuče najveći mulj na sebe. Mislim da i jeste nejveći mulj on sam po sebi, a čika Laza je koliko čujem jako iznenađen sa tim šta je klempi sve radio,hmm...da.. i ja sam isto !! No ajd da kažem da od Laze i još par njih, ja lično barem nisam dobijao lične uvrede i uvek je postojao jedan "mudraški" play off, dok od ovoga mulja i kojekakvih gnjida tipa revolveraš, bacelja,pa onaj mali lovac ili kako već, i od još nekoliko tvorova sam svašta doživljavao...šta reći mizerije najprimitivnijeg sveta, ljudski odnos je za njih pojam!!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Gedza66 |
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
Sremac75 kaže:
Danas je odrzana vanredna skupstina LU "Palanka-Mladenovo".
Dosadsnji preCednik Braca Piškać koji je pre par dana podneo ostavku JE OGROMNOM VECINOM GLASOVA IZBACEN IZ UDRUZENJA.
Bio je toliko bahat da nikada nije platio clanarinu, ali to mu je samo jedan od manjih grehova....
Inace, Piškać je bio jedan od najodanijih jurisnika Milosa Beukovica, kojeg je ovaj i odlikovao, a cak ga je i pocastio i mestom preCednika komisije LSV za lovno streljastvo na kojem se jos uvek nalazi.
Ali Milos Beukovic je izgleda sklon takvim "prijateljima" ...... setimo se takodje odlikovanog Bore Bogunovica....
Jos malo pa ce Milos imati prijatelje samo u Sr. Mitrovici.....
Dobro bre šta Vi to tamo po Sremu radite???? OGROMNOM VEĆINOM GLASOVA NA SKUPŠTINI IZBACUJETE POJEDINCE IZ ČLANSTVA U UDRUŽENJU, bez ikakvog prethodno sprovedenog DP???
Pa znate li da i lica genetski predodređena na kriminalna ponašanja, na ljigavštinu i nacionalno izdajstvo, koja i da hoće, ne mogu shvatiti da moraju platiti članarinu da bi bili članovi nekog LU, imaju pravo na zaštitu od DISSSSKRIMINACCCCIIIIIIJEEEEEEE???
Šta ako se taj lik pritužbom obrati Povereniku za zaštitu od diskriminacije (Nevenka Petrušić) i požali joj se da su mu većinom glasova članova Skupštine udruženja uskraćena prava na dalje vršenje kriminalnih ponašanja i na dalju ljigavštinu, kao i na dalje, od njegovog boga (a Vašeg potprecednika LSV-a, prim. aut.), datog prava na članstvo u LU bez plaćanja članarine?????
Zato, pod hitno odluka vanredne skupštine o ukidanju odluke o njegovom isključenju iz članstva u ovom LU , da Vam europejski "rozni" ne bi ".ebali kevu" u Strazburu???
Inače, sve čestitke članovima vanredne skupštine LU "Palanka-Mladenovo", na pokazanom razumu i odgovornosti od "Gegula" sa juga Srbije!!! 
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 18.05.2015. 19:51
|

Admin

|
Браца Пишкаћ је инсистирао да се у Статут ЛУ "Паланка-Младеново" убаци следеће :
Надлежности Скупштине
Члан 31 став 18
- може искључити свог члана из редовног чланства без претходног дисциплинског поступка, ако члан својим деловањем у дужем временском периоду јавно износи неистине, нетолеранцију, говор мржње, прикривене и отворене претње, и друге некоректности везане за ловачко удружење, чланове удружења, функционере у ловачким савезима и државним органима.
Образлложење Браце Пишкаћа за ово инсистирање је да ће таква одредба омогућити да се на "ефикасан и брз начин отарасимо Николе Јовића и њему сличних"....
А и уопште се не види да је сваким словом мислио на МЕНЕ....
Е сад, и мени је било чудно, али тај Статут је ишао на проверу у АПР и исти је потврдио да је у складу са законом....
А још ако је Пишкаћ инсистирао....онда не би било у реду да се Статут не поштује....
Е Пишкаћу, Мишкаћу..... ипак ти је Никола Јовић "дошао главе"!!!

|
|
|
|
mrwa22250 |
Objavljen 19.05.2015. 21:33
|

Lovčina

Upisa: 2137
Pristupio: 14.10.2012. 20:56
|
Sremac75 kaže:
Е Пишкаћу, Мишкаћу..... ипак ти је Никола Јовић "дошао главе"!!! 
A sad ce jos zbog tebe,isti taj Jovic doci glave i nekom malom neduznom jagnjetu,sram te i stid bilo;)
 dok pametni popustaju,budale zavladase
|
|
|