Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Nišu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Nišu
nemeza
 Canona ... Na prethodnom postu izdvojena puška je Beneli M3 taktikal u cal. 22LR sa spremnikom od 15 metaka u kundaku.
i55.tinypic.com/s2fn0y.jpg
i54.tinypic.com/r8xsvb.jpg
i54.tinypic.com/2nj9j0k.jpg
i51.tinypic.com/205fqbo.jpg
i54.tinypic.com/264l104.jpg

nemeza
 Canona ...
i54.tinypic.com/xdshg1.jpg
i56.tinypic.com/2ztfrd2.jpg
i52.tinypic.com/dm8orp.jpg
i52.tinypic.com/2isgson.jpg
i55.tinypic.com/29f5ge9.jpg

nemeza
 Canona ...
i53.tinypic.com/fbasg3.jpg
i56.tinypic.com/111uj4x.jpg
i52.tinypic.com/1221081.jpg
i56.tinypic.com/23lngg.jpg
i55.tinypic.com/23t1h4x.jpg

nemeza
 Canona ...
i54.tinypic.com/zunnsm.jpg
i51.tinypic.com/301o8ew.jpg
i54.tinypic.com/zjfebb.jpg
i56.tinypic.com/wvolrr.jpg
i54.tinypic.com/2aamu4p.jpg

nemeza
 Canona ... Cena Merkel kipa je 305.000, a Merkel SR1 PA 175.000-212.000
i56.tinypic.com/20gmhjd.jpg
i54.tinypic.com/1ywdw5.jpg
i53.tinypic.com/3133lgz.jpg

to je sve od moje malenkosti Shock sa sajma Niš 2011. Pozdrav. Bye

Sniper Hunter
 Nemeza hvala druze na lepoj prezentaciji i slikama! Rekao bih da je kod canone bio najveci izbor kao sto ti kazes a i cene optike u poredjenju sa Francuskom i CH su malo jeftinijeB)

nidzamotocross
 Krenuo sam na sajam da kupim vabilicu za ptku, gusku, i lisicu, kupio sam jedan kacket i vabilicu za patku, ovo drugo nisam pronasao, ono sto me je zabrinulo i sto mi se uopste ne svidja, je ogromni izbor elektricnih vabilica, najvise za guske i patke, a kada sam trazio obicnu drvenu, oni su me pola sata ubedjivali da je elektricna bolja, ja kao ne znam... to mi se uopste nije dopalo, a i bilo je vise ribolovacke opreme,....
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Sniper Hunter
 Prodaju zabranjene stvari a posle se cude sto nam je ovakva situacija u lovstvu!!!Shock

nidzamotocross
 To nikako ne bi trebalo da se nadje u prodaji, ne znam... 

Cvele
 Jeste nidzo, to se i meni desilo kada sam prisao jednom standu i pitao za vabilicu za guske, on mi je ukljucio elektronsku i rek'o ova ti je mnogo bolja uz osmeh....
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nidzamotocross
 Svidja mi se sto ih nasa leskovacka Canona nema.. Smile a nema ni onih manuelnih.. Smeko

nidzamotocross
 Očekuje se se na ovom Sajmu predstavi preko 50 izlagača, uvoznika, distributera i proizvođača opreme za lov, ribolov i boravak u prirodi iz cele Srbije.

Na Sajmu će premijerno biti prikazani noviteti za ovu sezonu uz najavljene popuste i rasprodaje.

Svečano otvaranje sajma je u sredu, 4. aprila u 13h. Za posetioce biće otvoren od 4. do 8. aprila od 10h do 19:30h, osim prvog dana kada će hala biti otvorena od 12h.

Na Sajmu će biti postavljene i izložbe dečijih likovnih radova na temu lov i ribolov i mušičarske sekcije USR "Nišava", kao i prezentacija ribolovnih revira Vojvodine.

Organizator Sajma je Sportski centar Čair, a cena ulaznice je 100 dinara.

bturjane
 Kolege sajam posecujem vec 10ak godina i po mom misljenju svake godine je ponuda sve slabija a sto se tice cena one su tu negde sa onim u prodavnicama jedino je ona roba koja je prestajala u rafovima malo snizena,sto se tice garderobe ona se od proizvodjaca moze naci po nizim cenama ali i tu ponuda opada zbog visine zakupa prostora koji je enormno visok zato je i ponuda slabija,ove godine se najavljuje veca ponuda i nize cene tj.sajamski popust,koji se izgubio negde 2003-4 i od tad ga skoro i nema,ove godine je ponovo u Cairu pa se nadam da ce biti uredjenijih standova i vece ponude ali i raznovrsnije robe sto poslednje 2 god nije bilo jer je roba na 5-6 standova bila ista i do 90% 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

Podunavac
 Ko bude išao na sajam neka slika ponudu i napravi malu prezentaciju ovde za nas kojima je Niš daleko.
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Ja idem sigurno, pa cu se potruditi da bude neka slika.. Smile Samo me interesuje koji je dan najbolje da se ode, dal' da idem prvog dana, ili negde na sredini tj sreda ili petak ? Smile

bturjane
 Bice slika kolega nadamo se da ce u renoviranom prostoru biti i bolje ponude a sto se posete tice prvo vece i drugi dan su dosad bili najbolji za posetu i ponuda je najveca posle se ono sto je dobro i jeftinije rasproda 
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

nenad_franc
 ja se nadam da cu sutra konacno da odem na taj sajam! ako budem uspeo da ga nadjem Smile

DakiNS
 Pa Nenade dogovori se sa kolegama sa foruma da te neko dočeka, eto prilike za upoznavanje i druženje.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Cvele
 Ja takodje idem sutra popodne... nenade, odakle dolazis? Smile

nenad_franc

DakiNS kaže:
Pa Nenade dogovori se sa kolegama sa foruma da te neko dočeka, eto prilike za upoznavanje i druženje.Lovac 3

daki,nebih da se dogovaram sa nikim jer nije sto posto sigurno! jer prvo trebam da idem kod lekara da mi pogleda neki ateron,pa ako nakon toga budem mogao da odem na sajam oticicu! a ne zelim da ispadne da sam nekog ispalio!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,614,433 posete www.srbijalov.com