LU Beograd
|
staff |
Objavljen 13.07.2011. 09:53
|

Mlađi član

Upisa: 19
Pristupio: 14.06.2011. 20:06
|
lepo se lovilo prosle god!!! jedan od mnogih veprova koji su odstreljeni prosle godine, a ove godine gde u farlandu gde je pre bilo sve izgazeno od svinjskih tragova , nema ni jednog jedinog traga.... TUGA !!!! ALI SVE JE TO REZULTAT OVIH NOVIH , KOJI NE ZNAJU NI GRANICE LOVISTA , A KOMOLI FORLAN, KRIVOLOV JE U PUNOM JEKU, ZEMUNCI I OSTALI..... PLASIM SE DA SVINJU OVE GODINE NECU NI CUTI A KAMOLI VIDETI... |
|
|
|
SUMO |
Objavljen 14.07.2011. 09:52
|

Veteran

Upisa: 763
Pristupio: 28.02.2011. 14:14
|
Stafe,
zar krivolov cveta?
Misa Estrada. Novembar prosle godine. |
|
|
|
SUMO |
Objavljen 14.07.2011. 13:54
|

Veteran

|
Iza semafora svasta ima......
|
|
|
|
SUMO |
Objavljen 14.07.2011. 14:00
|

Veteran

|
rekoh da je zec posebna prica u Ritu. Ima ga prilicno.
Tuzno na ovoj slici je sto ce bas tu negde tutnjati nove deonice novog mosta.....
|
|
|
|
markofpp |
Objavljen 14.07.2011. 21:24
|

Pripravnik

Upisa: 7
Pristupio: 20.02.2011. 01:02
|
Auuu Sumo, odakle ti bre ove slike>?Vidi stvarno Pancevacki rit. Pitam drugara kako je u BG-kaze upravnika sklonili,onaj matori lovocuvar je tu ponegde po terenu,a jedan pecaros rece nasao divlju svinju koja se raspada, tu negde blizu nasipa.Znaci ranjena pa ostala....
kad prebacim na automacko, samo brije... 
|
|
|
|
bojsavi12 |
Objavljen 17.08.2011. 00:45
|

Mlađi član

Pristupio: 19.04.2010. 22:44
|
da li bi neko zeleo patana da du dadnem
|
|
|
|
staff |
Objavljen 31.08.2011. 09:30
|

Mlađi član

|
Situacija u drustvu je katastrofalna !!!! 5 Srndaca nadjenih na gomili, predsednik izvrsnog odbora donosi odluku da se za potrebe jedne drzavne ustanove odstreli divlja svinja, sadasnji upravnik posto je nesposoban da odstreli divlju svinju u polju "posto je verujem nije nikad ni video" odstreljuje krmacu od 150 kg u gateru. Sadasni se ponasaju kao da im je deda ostavio loviste! I PRE SE DAVALO MESO TOJ USTANOVI ALI SU TADA SPOSOBNI LJUDI TO ZAVRSAVALI ZA JEDNO VECE SA ODSTRELJENIM NAZIMETOM ILI NEKIM VEPRICEM NARAVNO U POLJU , JER SU KONSTANTNO BILI U TERENU I POZNAVALI KRETANJE DIVLJACI , A OVI SADA NE SILAZE SA ASFALTA, A STO JE NAJGORE JEDAN JE POTROSIO 200 HILJADA ZA POLIN ZA SLUZBENU LADU NIVU! SAMO JE PITANJE GDE JE COVEK VOZIO KADA JE POTROSIO TOLIKI NOVAC ZA PILN A CENA 1 L PLINA JE 63 DIN PA NEKA SE SRACUNA KOLIKO JE TO LITARA!!!!!! |
|
|
|
chaki |
Objavljen 31.08.2011. 09:48
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Ko li je bacio oko na LU Beograd pa se ide sa ubrzanim unistavanjem. Cuce se mozda ali bice kasno. Zbog nekih od ranijih uprava sam napustio LU ali mislim da je ovo kraj jednog sjajnog udruzenja. Uzjahala ekipa da dobrog konja pa ga tera po dusi dok ne crkne a posle ce da kazu da nije bio neki konj.
Sad ova definicija demokratije pokazuje pun svoj smisao:
Demokratija je društveno uredjenje u kome je broj lobanja važniji od broja mozgova.
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
|
|
|
Cadara |
Objavljen 31.08.2011. 10:47
|

Stari član

Upisa: 345
Pristupio: 06.10.2009. 13:30
|
Zabranjeno je držati divlje životinje u gateru. Ako je odstrelio divlju krmaču u gateru lovni inspektor (ako nije korumpiran i podmićen) može napisati prijavu za privredni prestup protiv udruženja i odgovornog lica u udruženju.
Iz iskustva bolje pazi šta pišeš jer možete imati problema. |
|
|
|
staff |
Objavljen 31.08.2011. 11:49
|

Mlađi član

|
resili su da uniste drustvo!!! videcemo koliki ce odstrel divljih svinja biti ove god predhodne 2 godine je bio 125 kom i to je ispunjavano za 2 meseca . iz puzdanih izvora gde je bio zabranjen lov divljih svinja i gde je glavno prasiliste a tokom zime tamo iznoseno 30 tona kukuruza sadasnji hoce da puste lov i to da se lovi sve , krmaca,prase, vepar. prosla uprava je dozvoljavala lov ali se tamo moglo pucati na vepra ili nazime ko bi pogresio i odsterlio krmacu palcao bi 200 din po kilogramu mesa ... a ovako je 65 din... |
|
|
|
Nikola Vojinovic |
Objavljen 31.08.2011. 12:05
|

Stari član

Upisa: 409
Pristupio: 15.05.2010. 20:38
|
Sad jos kad vam fazanerija kragujevac isporuci 3 000 muskih fazana za lov pred pusku...
Priroda, kerovi i lov!
|
|
|
|
staff |
Objavljen 31.08.2011. 12:11
|

Mlađi član

|
pitanje je kakvi ce to fazani biti , tesko nama sa njima!  |
|
|
|
Nikola Vojinovic |
Objavljen 31.08.2011. 12:31
|

Stari član

Upisa: 409
Pristupio: 15.05.2010. 20:38
|
staff kaže:
pitanje je kakvi ce to fazani biti , tesko nama sa njima! 
Kolega, predhodni post je ironican! Ja sam clan UO LU Nis, na preporuku Mijailovica, kontaktirali su me neki clanovi sadasnjeg rukovodstva LU Beograd, trezili su 3 000 fazana za lov pred pusku i isporuku po odredjenoj dinamici... Oko svega smo se dogovorili, cena i kvalitet robe nisu bili problem, problem je nastao kada je neko iz LU Beograd ugovorio 3 000 muskih fazana koje ce kupiti od fazanerije LU Kragujevac!!! Sto je po meni ne izvodljivo, jer se fazani za lov pred pusku isporucuju u razmeri 1:1, jedini ko bi mogao da ispuni ovaj zahtev je fazanerija Ristovaca, jer ima dovoljnu kolicinu, medjutim tada cena ne bi bila ista...
Neko je tu nesto, svesno ili nesvesno... 
Da se razumemo, LU Nis nije osteceno, jer smo mi celokupnu svoju proizvodnju prodali, ali je propustena prilika da se stvori saradnja izmedju dva najstarija LU u Srbiji!!!
Jedan od predloga je bio, da se podele kolicine, tj. da se 1500 kom kupi od Kragujevca, a 1500 kom od nas, cisto da se uporede poslovnost i kvalitet, kako bi u narednom periodu izabrali bolje, medjutim....
Priroda, kerovi i lov!
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 01.09.2011. 06:48
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
mi iz indjije godinama smo uzimali fazane iz LU Beograd i uvek smo bili zadovljni pa možemo da vam ih preporučimo
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 01.09.2011. 08:11
|

Veteran

|
ne znam samo sta ce sad da uzmu na preporuku od LU bgd jer upravo oni kupuju sad fazane za pred pusku sto nije bio slucaj ranijih godina.
|
|
|
|
bojanbukovac |
Objavljen 01.09.2011. 12:04
|

Pripravnik

Upisa: 2
Pristupio: 18.08.2011. 17:24
|
Molio bih Miloša Radojevića da pokuša da objasni ovoliku ničim izazvanu mržnju prema sadašnjem rukovodstvu a i ostalu pojedinu zaslužnu gospodu koja komentarišu ono u šta se nerazumeju a u vezi našeg lovačkog udruženja,ako je neko smenjen ili mu je dat otkaz,neka taj sam obrzaloži svoje prethodne postupke a ne da ih brane pojedinci sa dva kišna petka u lovačkom udruženju!
Pravilo foruma je da se predstavite u "Profilu" ili na temi "Predstavite se"!
Ukoliko ne ispoštujete navedeno pravilo, sledi brisanje upisa i BANOVANJE!
Srbijalov Admin Tim!* |
|
|
|
bojanbukovac |
Objavljen 01.09.2011. 12:11
|

Pripravnik

Upisa: 2
Pristupio: 18.08.2011. 17:24
|
staff kaže:
resili su da uniste drustvo!!! videcemo koliki ce odstrel divljih svinja biti ove god predhodne 2 godine je bio 125 kom i to je ispunjavano za 2 meseca . iz puzdanih izvora gde je bio zabranjen lov divljih svinja i gde je glavno prasiliste a tokom zime tamo iznoseno 30 tona kukuruza sadasnji hoce da puste lov i to da se lovi sve , krmaca,prase, vepar. prosla uprava je dozvoljavala lov ali se tamo moglo pucati na vepra ili nazime ko bi pogresio i odsterlio krmacu palcao bi 200 din po kilogramu mesa ... a ovako je 65 din... U pravu ste neće biti divljih svinja ove godine nemojte više izlaziti u lov i previti štetu ali jbg. 200 metara kobasica je 200m
Ukoliko ne ispoštuješ navedeno pravilo, naredni upis će biti brisan, a bićeš ii BANOVAN na 7 dana!
Srbijalov Admin Tim!* |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 01.09.2011. 12:14
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Napiši ti zašto je "neko smenjen ili mu je dat otkaz i obrazloži njihove prethodne postupke"!
Samo te molim da se uzdržiš od podcenjivanja kolega lovaca tipa "dva kišna petka u LU"!
To nije korektno jer su svi članovi LU jednaki, pa makr imali i "jedan kišni petak u LU" i jako me podseća na rečnik jednog Brace Piškaće o kojem više ne treba trošiti reči-da ne bi ponovo avanzovao!!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
chaki |
Objavljen 01.09.2011. 12:15
|

Veteran

|
A koliko kisnih petaka imas ti kolega Bojane ili mozda smatras da je tog tvog petka padala jaca kisa?
Od 90e godien sam ovac i clan bio LU Bgd i pamtim razne situacije udruzenja. Zboge nekih situacija sam i napustio LU bas kad je bila smena rukovodstva jer nisma mogao vise da cekam da bude bolje jer rekoh ti pamtih vise nego sto su mnogi zaboravili.
Onda krece jedan dobar period kad je divljaci bilo ali sam ja tada vec promenio LU ali nisam prekinuo kontakte sa ljudima i svi su govorili da je broj divljaci bio mnogo veci i da se tsalno uvecavao.
Sta ce biti dalje sezona je na pragu pa cemo videti ali kako stoje stvari nece da bude dobro
|
|
|
|
bakero |
Objavljen 01.09.2011. 22:56
|

Pripravnik

Upisa: 9
Pristupio: 01.09.2011. 21:52
|
Pozdrav kolege lovci.Prvi dan sam na forumu,a nisam odoleo da se ne registrujem.Sumo i chaki 100 posto ste u pravu!Staff takodje!
Sumo, da li je jedan od ovih veprova na slici onaj što su mu se posle iskuvavanja smanjile kljove,pa je ocenjen kao nazime?
Ukoliko ne ispoštujete navedeno pravilo, sledi brisanje upisa i BANOVANJE!
Srbijalov Admin Tim!* |
|
|