Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Redfield optika

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Redfield optika
astral hunter
 U svakom slucaju se treba dobro informisati o svakom proizvodu pre kupovine i obavezno pogledati testove i specifikacije....pogotovu kada su u pitanju optike...malo ljudi jos uvek zna da IOR rumunska optika se opsano kolje sa Smit Benderom i mozda cak bolje radi u praksi...tako su VH1 i revolution prakticno ista optika a razlika u ceni je samo zbog imena
smirenost+dobar pogled+mauser werke oberdorf 8x57+Burris fulfield 2-7x35=samo jedan je dovoljan

ONLY BUCK & BOAR!!!

DakiNS
 Van temeNazad na temuAdmin Power
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Neca92

DakiNS kaže:
Van temeNazad na temuAdmin Power

Daki, diskutujemo o tome kako kod Redfield-a uvećanje na optikama nije bukvalno onako kako piše, u čemu je problem, nismo u Van teme , tema i jeste Redfield optike ?
Ne razumem
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

DakiNS
 YesOdobreno

klaja
 Evo i ja sam se ponovio sa jednim Redfildom 3-9x40 a montaža je poklon od kolege Golfa pa mu se ovom prilikom još jednom zahvaljujemOdobrenoOdobreno

i59.tinypic.com/1zo8evk.jpg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Brašo čestitke na ponovi. Bravo 2 Neka te dugo i dobro služi (ne kao ona prošla).Grin A mom drugu Golfu svaka čast na lepom gestu.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Uh al će da peglamo lije. Čestitke na unapređenju sredstava za lovačke radnje.

klaja
 Hvala hvala
ja bi brašo voleo da me služi kao prošla.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Onako dugoročno kao prošla? Cele dve sezone.Grin
Tri prsta 2Kolce

schweps
 Cestitam za optiku,neka te dugo i dobro služi.Osmeh 2
Lisica

sheytan

Podunavac kaže:
Onako dugoročno kao prošla? Cele dve sezone.Grin

Izdržala bi ona barem tri, da je bila na qliberu za koji je i namenjena! Al taj qliber nije dozvoljen za lof... Cry

Smeko

Napokon si konjpletan, bata-Klajo! Bravo 2 Videćeš sad, šta znači izreka "nebo i zemlja"! U zdravlju da te služi sve dok ne rešiš da ga menjaš za neki iz veliq četvorq! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

golf071
 OdobrenoBravo 2 Dugo da sluzi pa da kupis jos bolju.Ajde kaci slike posle upucavanja.Da vidimo ljutu masinu..
Novine

klaja
 ona stara optika je otisla zbog lose montaže i iskreno se nadam da cu je popraviti. Imala je takvu živu sliku da bi joj i puno kvalitetnije optike pozavidele. Za dve godine jedan promašaj i to mojom greškom. Zato kažem neka me služi kao stara.

sheytan
 Nek ti bude TALIČNA kao stara, a stara vrag zna zašto je ošla! Verovatno zbog kvaliteta, ali nebitno, ova je izvesno za dve-tri klase bolja! Odobreno
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Podunavac
 Za onom starom sad već dvojica plaču.Grin
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Ne razumemo se mi,svar je u tome kad u nečeg stekneš poverenje i sigurnost. A kod toga nema veze kvalitet. Ja sam sa njom stekao samopouzdanje na terenu a sad me to čeka i sa ovom drugom .

DakiNS
 Klajo lako se na dobro navikneš!

klaja
 Tako je Daki..eno lije padaju u Neštinu svako veče samo što Apinest ne piše. Poznaš Vladu,porušio je od n.godine do danas preko 10,Bačika dve jednim metkom i da još ne nabrajam.

DakiNS

klaja kaže:
Tako je Daki..eno lije padaju u Neštinu svako veče samo što Apinest ne piše. Poznaš Vladu,porušio je od n.godine do danas preko 10,Bačika dve jednim metkom i da još ne nabrajam.

To je zbog velike količine vulkanaGrin

astral hunter
 Ja sam se definitivno odlucio za Redfield revolution, ostala je jos jedna manja dilemica a to je da li 2-7x33 ili 3-9x40, uzecu sa accu-range koncanicom.... ova prva ima realno uvecanje 2.5-6.5 a druga 3.3-8,5 ... hocu da je namontiram na moj 8x57 karabincic, mada me brat ubedjuje da uzmem skidajucu montazu, tu nista bas ne znam, pa bi koristio svaki savet... inace lovice srndace do 250m daleko i svinje, da moze pogonom...pa ajde pomozite da odlucim oko uvecanja i predlozite neku montazu..... inace optikica treba da stigne iz bratske rusije gde sam je nasao za 13000 dinara....donece mi drug
smirenost+dobar pogled+mauser werke oberdorf 8x57+Burris fulfield 2-7x35=samo jedan je dovoljan

ONLY BUCK & BOAR!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Adekvatna optika OPTIKE I MONTAŽE 422 18.05.2025. 01:39
Noćna optika OPTIKE I MONTAŽE 217 23.01.2022. 10:48
Kahles optika OPTIKE I MONTAŽE 69 25.08.2020. 23:34
optika OPTIKE I MONTAŽE 175 24.03.2019. 15:32
Vortex optika OPTIKE I MONTAŽE 38 18.01.2019. 09:04
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,318 posete www.srbijalov.com