LU "FAZAN" INDJIJA
|
bracasremac |
Objavljen 02.04.2013. 00:39
|

Mlađi član

Upisa: 27
Pristupio: 13.03.2013. 08:02
|
Sta je sad bilo smetaju lovci i koji citaju ovo sve na forumu? Verovatno niko nije pozeljan da bude na forumu ako ne misli kako nekima odgovara. Trebali bi ovde da iznesemo svoja misljenja bez uvreda i provociranja! A to oko pasa je bila jos jedna laz u nizu naseg bivseg clana jer napisano je da je iz lova vraceno 6 ljudi. Neistina. Opomenut je u jednom lovu kinoloski sudija nas clan da mu pas ide daleko ispred ostalih, isti je vezao psa i krenuo prema domu sa njim su krenula jos 4 lovca i jedan pridruzni clan. Nikom nije naredjeno da prekine lov nego su samoinicijativno napustili lov.  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.04.2013. 00:42
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pije, izgleda, i to pije onu lošu sortu, što sužava vidno polje. Menjaj dobavljača! 
Samoinicijativno lovci napustili lov, zbog silne divote lova u 'Instituciji koja grabi napred'. Blago meni! 
A gde su oni najavljivani argumenti i činjenice?
Hajde malo se otvori, šta te sprečava? Zašto si, na osnovu čega i sa kojim pravom optužio forumaše da su destruktivci koji ruše lovačke organizacije? Jesi li ti svestan šta si napisao, alo bre?
Cvikaš ti, prijatelju, cvikaš i od onih 'od gore', a i od svog članstva. Cvikaš i od samog sebe, i od svog činjenja, a naročito od nečinjenja, koliko ja vidim.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
bracasremac |
Objavljen 02.04.2013. 00:48
|

Mlađi član

|
Kad covek izgubi argumente pocne da vredja. Ali nije bitno sto kaze nego ko kaze,sto bi rekao nas narod! Ako je sve sto imate da kazete vredjanje, to pokazuje da nivo komunikacije pada na sve nize grane. Opet ponavljam nikog nisam vredjao niti cu ali cu vam govoriti svoje misljenje koje slozicete se sa mnom ne mora biti indeticno vasem.  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.04.2013. 00:54
|

Moderator

|
Ko te uvredio? Pa pitali te da li piješ, ili ne, ti nisi bio uverljiv u odgovoru, mi ti ne verujemo, to je naše pravo na mišljenje, a to tebe vredja?!? A evo i smajlija si stavio sa pićem...
Nego, mani se ti mišljenja; obećao si argumente i činjenice, to je bio razlog da ti se skine ban, evo, pišeš već 20 upisa, a ni jedne činjenice ni argumenta.
Ohrabrujem te da slobodno nastaviš da pišeš, ali te molim da pisanje potkrepiš činjenicama i argumentima, kao što stalno najavljuješ.
P.S.
Ne piše se 'indetično', to ne znači ništa, kaže se 'identično'. Ne moraš mi zahvaljivati, ako te nečem naučim.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 02.04.2013. 00:57
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
bracasremac kaže:
Sta je sad bilo smetaju lovci i koji citaju ovo sve na forumu? Verovatno niko nije pozeljan da bude na forumu ako ne misli kako nekima odgovara. Trebali bi ovde da iznesemo svoja misljenja bez uvreda i provociranja! A to oko pasa je bila jos jedna laz u nizu naseg bivseg clana jer napisano je da je iz lova vraceno 6 ljudi. Neistina. Opomenut je u jednom lovu kinoloski sudija nas clan da mu pas ide daleko ispred ostalih, isti je vezao psa i krenuo prema domu sa njim su krenula jos 4 lovca i jedan pridruzni clan. Nikom nije naredjeno da prekine lov nego su samoinicijativno napustili lov. 
a ko je sad spominjao pse?izgleda si se pregrejao pa počeo da brkaš pojmove
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.04.2013. 00:58
|

Moderator

|
A Sremac ti skinuo ban, i ja se složio... Indjijanac otrpeo...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
torbica |
Objavljen 02.04.2013. 01:00
|

Pripravnik

Upisa: 6
Pristupio: 28.12.2012. 15:18
|
Mico!Kao prvo koga si pitao da javno izneses moje podatke? Profil nisam ja pravio jer mi nije trebao da bih citao sve ove gluposti i lazi koje pises,a pogotovo cascavanje clanova L.U.FAZAN Indjija da mogu da ti p.... mislim da to nije u redu.Ako imas nesto nekome da kazes budi musko pa stani ispred njega i u oci mu kazi,a ne preko pisanja po forumima!A sto se tice pasa,nadam se ako ti se desi da imas psa kao sto imaju ti lovci da ga neces voditi u lov,vec ako ti se svidja bice ti kao kucni ljubimac! Pozdrav kolega!
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.04.2013. 01:04
|

Moderator

|
Kolega Torbica, ti podaci iz Indjijančevog upisa su oni koje si ti uneo u svoj profil, i vidljivi su klikom na tvoj nick, prema tome, nije niko iznosio tvoje podatke, nego si ih ti sam postavio. Nemoj optuživati za nešto što ne stoji.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
bracasremac |
Objavljen 02.04.2013. 01:08
|

Mlađi član

|
Drago mi je da tako pomno pratis svaku moju rec jer si prepoznao da iz toga mozes nesto i da naucis. Ko radi taj ima pravo i da pogresi, ko ne gresi taj nista i ne radi. A ja sam ti dao argumente koje si trazio a vas clan ima bolju informaciju od mene i sto se tice prijave protiv njega a to je pokazao kad me je ispravio i rekao da nije 15. nego 16. clan. A ja ne zelim da se bavim tracaranjem i nas bivsi clan kad dobije resenje neka ga sam stavi na forum, pa onda secirajte odluku disciplinske komisije. insimulacije da li pijem ili ne pijem su samo dokaz da kad ti se ne svidja nesto sto procitas prelazis na teren na kojem pokusavas da obezvredis cinjenice. |
|
|
|
torbica |
Objavljen 02.04.2013. 01:14
|

Pripravnik

Upisa: 6
Pristupio: 28.12.2012. 15:18
|
Kolega Lalo mozda vam nisu rekli da nemorate beti clan da bih mogli citati komentare sa foruma. To moze da procita svako ko poseti forum! Molim vas da se to obrise kao i one gluposti sto ste obrisali od kolege Indjijanca.
Obaveštavaju se svi članovi portala SRBIJALOV da je uvedeno obavezno predstavljanje u PROFILU.
Svi koji nemaju podatak imaće upozorenje.
Oni koji su već uradili predstavljanje u forum temi PREDSTAVITE SE mogu isti tekst da prekopiraju u PROFIL ili da ukucaju novi.
Podaci koji ne liče na predstavljanje biće brisani bez upozorenja, a članovi koji ne poštuju ovu obavezu biće banovani.
Srbijalov Admin Tim!
|
|
|
|
bracasremac |
Objavljen 02.04.2013. 01:19
|

Mlađi član

|
Upis 117# apropo izjave Indjijanca da nije spominjao pse. Jel to jos jedna od ociglednih lazi? Stvar navike,izgleda da ovo prelazi u hronicno.  |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 02.04.2013. 06:42
|

Lovčina

|
bracasremac kaže:
Upis 117# apropo izjave Indjijanca da nije spominjao pse. Jel to jos jedna od ociglednih lazi? Stvar navike,izgleda da ovo prelazi u hronicno. 
Bratko u sinoćnjoj diskusiji nisi opet dao nijednu činjenicu,a odjednom si se nešto setio pasa.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 02.04.2013. 06:45
|

Lovčina

|
bracasremac kaže:
Drago mi je da tako pomno pratis svaku moju rec jer si prepoznao da iz toga mozes nesto i da naucis. Ko radi taj ima pravo i da pogresi, ko ne gresi taj nista i ne radi. A ja sam ti dao argumente koje si trazio a vas clan ima bolju informaciju od mene i sto se tice prijave protiv njega a to je pokazao kad me je ispravio i rekao da nije 15. nego 16. clan. A ja ne zelim da se bavim tracaranjem i nas bivsi clan kad dobije resenje neka ga sam stavi na forum, pa onda secirajte odluku disciplinske komisije. insimulacije da li pijem ili ne pijem su samo dokaz da kad ti se ne svidja nesto sto procitas prelazis na teren na kojem pokusavas da obezvredis cinjenice. 
ko je zainteresovan nabavi pravilnik,dali si ga ti kao predsednik ikada i držao u rukama?dobio si gomilu papira na samoj skupštini od samozvanog predsednika statutarne komisije koji ga nikad nije ni pročitao.ako ti treba dodji daću ti ga.
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 02.04.2013. 06:56
|

Lovčina

|
torbica kaže:
Mico!Kao prvo koga si pitao da javno izneses moje podatke? Profil nisam ja pravio jer mi nije trebao da bih citao sve ove gluposti i lazi koje pises,a pogotovo cascavanje clanova L.U.FAZAN Indjija da mogu da ti p.... mislim da to nije u redu.Ako imas nesto nekome da kazes budi musko pa stani ispred njega i u oci mu kazi,a ne preko pisanja po forumima!A sto se tice pasa,nadam se ako ti se desi da imas psa kao sto imaju ti lovci da ga neces voditi u lov,vec ako ti se svidja bice ti kao kucni ljubimac! Pozdrav kolega! 
prilikom registracije kao član si pročitao pravila sajta i potvrdio da si upoznat sa njima,svi podatci u profilu su vidljivi.
a što se tiče gledanja u oči i muškosti to uvek mogu i da opravdam,ako se nesećaš bio sam na skupštini,to je mesto gde svi imaju pravo glasa i da pitaju sve pred svima,pa me od silnih muškarčina niko nepogleda u oči!
ja i ti se srećemo redovno u gradu pa se uvek možemo ispričati,a kakva je bila poruka pitajte kurira nidžu,i nemojte da neke stvari prenosite na celo LU,jer tamo ima itekako čestitih i poštenih ljudi pored šljama koji radi u interesu razbijanja članstva.kad ostane u tom lu 20 klimoglavaca tek da vegetira LU videćemo se i pogledati u oči!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 02.04.2013. 08:02
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
bracasremac kaže:
DakiNS pojasnjenje:
Ova tri slova koja imaju svako iza sebe po jednu tacku oznacavaju skracenice a brojevi iza sa tackama iza njih oznacavaju clanove i tacke.. razumeo? Ili se pravis da nisi,pa hoces neki drugi odgovor? Ajde reci koji odgovor moze da ti bude odgovarajuci? Ne koristim drogu,ne trujem se i ne vredjam ljude sa kojima razgovaram. 
Nisam sinoć hteo da ništa o ovome napišem. Ajde sada kada si naspavan pojasni mi na čega se odnosi ovaj tvoj upis.Jer te uopšte nisam to pitao nego da izneseš šta si napisao na prijavi za disciplinsku.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.04.2013. 08:03
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
bracasremac kaže:
.... insimulacije da li pijem ili ne pijem su samo dokaz da kad ti se ne svidja nesto sto procitas prelazis na teren na kojem pokusavas da obezvredis cinjenice. 
Kaže se INSINUACIJE, a tvoj način pisanja sam daje odgovor na te INSINUACIJE!
....ili se kaže INSIMULACIJE?
Vidim ja da ti, i pored šanse koja ti je data, nećeš biti konstruktivan član ovog foruma.
Brzo ćeš ti torbicu pod ruku i drum!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 02.04.2013. 08:09
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Naš kolega bracasremac ima sve najbolje predispozicije za dobrog političara. Mnogo priča a ništa ne kaže. Na postavljeno pitanje da mnogo odgovora samo ne onaj za koji je pitan. To je klasična LoSoSka i LoSoVska škola. Mislim da znam ko su mu bili predavači.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 02.04.2013. 08:10
|

Moderator

|
bracasremac kaže:
Drago mi je da tako pomno pratis svaku moju rec jer si prepoznao da iz toga mozes nesto i da naucis. Ko radi taj ima pravo i da pogresi, ko ne gresi taj nista i ne radi. A ja sam ti dao argumente koje si trazio a vas clan ima bolju informaciju od mene i sto se tice prijave protiv njega a to je pokazao kad me je ispravio i rekao da nije 15. nego 16. clan. A ja ne zelim da se bavim tracaranjem i nas bivsi clan kad dobije resenje neka ga sam stavi na forum, pa onda secirajte odluku disciplinske komisije. insimulacije da li pijem ili ne pijem su samo dokaz da kad ti se ne svidja nesto sto procitas prelazis na teren na kojem pokusavas da obezvredis cinjenice. 
Pratim pomno ja skoro sve što se piše na forumu, a od tebe sam samo naučio kako se izbegava jasan odgovor na direktno pitanje, ništa više.
Nikakve argumente ti ovde nisi izneo, osim onih budalaština o destruktivnom delovanju forumaša, i o napadnutom i ugroženom organizovanom lovstvu u Srbiji od strane spoljnog (zemlje u okruženju) i unutrašnjeg (čini mi se da si mislio na forum Srbijalov?) neprijatelja. Ugrožen si jedino ti svojom paranojom, ili ti možda neko suflira, a ti uredno prihvataš 'zdravo za gotovo' sve što ti se servira? Ko si bre ti, da lovce forumaše nazivaš destruktivcima? Odakle ti pravo, čoveče? Napadali forumaši čelnike saveza i time ugrozili organizovano lovstvo? Nije tačno, napadali smo svaku brljotinu koju su čelnici pravili, sve u cilju da se zaštite lovačke organizacje od samovolje i brljotina čelnih ljudi, kojih ima u poslednje vreme sve više, samo što ti nećeš da vidiš, ili možda realno nemaš kapacitet da to vidiš? Nisi u stanju da daš odgovor na jednostavno pitanje: kakav je to disciplinski prekršaj Indjijanac napravio, i kakvo je obrazloženje disciplinske komisije? Filozofiraš ovde o svemu i svačemu, ponašaš se kao uvredjena mlada, osetljiva duša koja u nedostatku argumenata priča okolo o ugroženosti... Okani se, uozbilji se, nemoj da dozvoliš sebi da se dalje blamiraš. Daj bre jasan i direktan odgovor, pa da i forumaši iznesu svoje mišljenje o tom grešnom Indjijancu, da ga okrpimo ako je zaslužio! Mada, koliko ga ja znam, nema šanse da je taj nešto uradio protiv LU, ali opet, moguće je, možda ti znaš nešto što je zgrešio, a ne iznosiš? Ili je priča o disciplinskoj prijavi totalno šuplja, pa cvikaš da je izneseš? Gde su ti činjenice i argumenti, možda sam je prevideo, ali u tvojim upisima osim praznog naklapanja nisam video ništa drugo?
Molim te, nemoj da se frljaš rečima koje ne umeš ni da napišeš kako valja: evo sad opet pišeš neku reč 'insimulacije', ja stvarno ne znam šta to znači, možda si mislio na reč 'insinuacije', pa si hteo da ispadneš načitan i upotrebiš zvučne reči, pa si ispao... 'ajd neću da napišem, napisaću da si opet 'radio i pogrešio'. Izgleda da ti se to često dešava, da radiš i grešiš?
Mislim da stvarno treba da staneš na loptu, spustiš se na zemlju, staviš prst prvo na čelo, pa tek onda na tastaturu, i lepo napišeš zbog čega ste onako navrat/nanos uradili ono oko isključenja člana koji nije vaš član? Kome je to tako jako stalo da se smejulji kako je 'najurio Indjijanca'? Šta ste bre dobili time, i ti i tvoji sekundanti, i šta je dobilo vaše LU tim načinom rada? Vodili ste se samo idejom da se osvetite, zato što ste prikrivali falš diplomu i sklapanje ugovora o radu na osnovu te diplome, iako ste bili obavešteni da je diploma sumnjiva, i imali napismeno od škole iz Šapca da je u pitanju čist falsifikat! Svesno ste prekršili zakone, pa se sad vadite i svetite preko disciplinske komisije? Da li je tačno da je vašem fazaneristi oduzeto oružje nedavno, i šta misliš zbog čega? Šta misliš da će biti epilog postupka oko falš diplome, i oko isplata kvazi lovočuvaru po ugovoru o radu koji je sklopljen sa njim, na osnovu falš papira? Da li je time vaše LU oštećeno? Da li je zastupnik LU svojim činjenjem i nečinjenjem napravio štetu LU? Ko će štetu da nadoknadi? Ko je odgovoran za rad LU? Da li misliš da ova pitanja neće doći na dnevni red jednog dana?
Tačno je da u Srbiji pravda i pravo idu vrlo sporim kolosekom, ali je tačno i da nekako uspeva da stigne.
Zašto stalno stavljaš onog smajlija sa pićem, koji nazdravlja? Jel ti i to navika?
Pozdravi svoje suflere.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 02.04.2013. 08:19
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Ma pije, garant!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 02.04.2013. 09:52
|

Lovčina

|
izgleda će ovo lu još po jednoj stvari ući u anale,naime priča se po čaršiji da će večeras doneti odluku na UO da kupe kompjuter i pretplate se na internet kako bi mogli da prate 
|
|
|